blog-image

februari 24, 2019

Aanhaalmoment Naafmoer

Sommige dingen kunt u beter overlaten aan de professionals. Hoewel online fora erover volgeschreven zijn, is het aanhaalmoment van een naafmoer allesbehalve een zekerheid. Zoekt u het aanhaalmoment van een bepaalde auto online op, dan is de kans groot dat u verschillende waardes te zien mét uiteenlopende werkwijzen die vaak totaal niet overeenkomen. Wat vaak gemist wordt, is dat het aanhaalmoment van de naafmoer variabel is. Het verschilt per model, per voertuig en ook de manier om dit vast te zetten staat niet vast. En het staat zeker niet op elk forum op het internet correct weergegeven.

Wanneer u bezig bent met het aanhaalmoment van de naafmoer en u weet niet meer zeker hoeveel Nm aanhaalkoppel gebruikt moet worden, gok dan niet. De risico’s op ongelukken zijn te groot bij te los of te vast aanhalen van de naafmoer en dat is onnodig. U kunt namelijk op elk gewenst contact met ons opnemen via de chat of telefoon. Wij helpen u graag verder met het juiste aanhaalmoment van de naafmoer.

Heeft u meer hulp nodig bij het vervangen van een lager of vastzetten van een naafmoer maar kunt u niet meer met de auto rijden omdat u halverwege de werkzaamheden tegen een probleem aangelopen bent? Neem in dat geval ook direct contact op met ons. We hebben een landelijke dekking met een ophaal- en brengservice voor de auto’s van onze klanten. Kunnen we u niet op locatie helpen, dan halen we de auto op en brengen deze naar de garage bij u in de buurt zodat we daar het aanhaalmoment van de naafmoer kunnen bepalen.  

Neem direct contact met ons op via +31 88 222 2000 of gebruik de chat.