Spotrepair

Bekijk de kosten voor spotrepair aan uw auto

20%

Korting

70,80 Vanaf prijs

59,-

Weet ik niet.

 

Contactloos gratis halen en brengen

6 maanden garantie

Dekking door heel Nederland

Wat wordt er gedaan bij spotrepair?

Auto polijsten

De gemiddelde duur van deze dienst: Tussen 5 en 10 uur

Meld uw schade voor een offerte

Als u op zoek bent naar een offerte voor spotrepair van uw auto, neem dan een kijkje hieronder over hoe wij u geld kunnen besparen. U kunt gebruik maken van spotrepair als het lakwerk van uw auto beschadigd is. U kunt eenvoudig een foto toevoegen van de schade, zodat op basis van de foto de kosten kunnen worden berekend.

Spotrepair

70,80 Vanaf prijs:

59,-

Verwijder beschadigd lakwerk

Autoschadeherstel binnen 1 dag

Garantie

Inclusief BTW

Inclusief arbeid

Auto polijsten

Het arbeidsloon van een merkdealer begint vaak vanaf €75,00 p/u en kan oplopen t/m €120,00 p/u afhankelijk van de merkdealer. Dit houdt in dat u bij ons met tarieven te maken heeft die maar liefst tot 50% goedkoper zijn, dat betekent dat u elke keer weer geld bespaart. Wilt u ook een afspraak maken? Kijk dan snel verder en vraag nu een autoschade check of autoschadeherstel offerte aan!

Veelgestelde vragen over spotrepair

Waarvoor doe ik aan spotrepair?

Spotrepair neemt u voor kleine reparaties aan beschadigd lakwerk. Heeft u krassen in de bumper of heeft u een deukje in het portier? Dan hoeft de bumper, de handgreep of binnenbekleding, niet te worden gedemonteerd omdat de reparatieplek klein wordt gehouden. Omdat het spotrepair al in één dagdeel kan worden uitgevoerd is het schadeherstel aanzienlijk goedkoper. Wanneer u een kleine schade wilt laten herstellen die niet door uw verzekering gedekt wordt is dit een goede en goedkope methode.

Autoschade herstel en reparatie?

U kunt de reparatie van uw autoschade inplannen via de website of u kunt gebruik maken van het telefoonnummer dat bovenaan de website staat vermeld, wat overigens ook het nummer is om een reparatie offerte op te vragen en vervolgens de afspraak in te plannen. Extra werkzaamheden zullen van te voren met u besproken worden m.b.t. de goedkeuring voor het uit te voeren werk en de bijkomende kosten. De spotrepair hersteller zal eerst de herstelling plaatselijk schuren, plamuren en grondverf aanbrengen. Daarna zal de juiste kleur worden aangebracht. Elke wagen heeft een specifieke kleur die kan geïdentificeerd worden aan de hand van een kleurcode. Als het droogproces klaar is, kan de wagen weer verder rijden.

Wat zijn de kosten van Spotrepair?

Voor spotrepair geldt een vanaf prijs van €59. Het is een vanaf prijs, omdat de kosten van sportrepair erg kunnen verschillen. Het is onder andere afhankelijk van de schade die er aan de auto is en dus hoeveel werk het zal zijn om de schade te kunnen herstellen. Onderdelen en werkuren zullen variëren tussen verschillende spotrepair bedrijven. Als u een spotrepair aan uw auto wilt laten verrichten, kunt u dat telefonisch doorgeven aan één van onze adviseurs, die vervolgens een passende offerte voor u zal maken. Deze is gebaseerd op de tarieven van het spotrepair bedrijf die op de gewenste datum de spotrepair aan u auto zal verrichten. U zult via de mail een bevestiging en een offerte ontvangen van de des betreffende spotrepair.

Is bumper spotrepair ook mogelijk via ServiceRight Auto’s?

Het is zeker mogelijk om spotrepair op verschillende onderdelen van de auto toe te passen, zoals de bumper. De erkende specialisten die zijn aangesloten bij ServiceRight Auto’s zullen ervoor zorgen dat uw bumper na de spotrepair weer volledig als nieuw is en er niks meer te zien is van de schade die er was. Het herstel van de auto is al klaar binnen 1 dag, waardoor u snel weer gebruik kunt maken van uw auto en weer rond kunt rijden alsof er nooit schade aan de auto is geweest.

Waarom spotrepair?

Spotrepair is een snelle en goedkopere manier van schadeherstel. Spotrepair wordt vaak ingezet wanneer er kleine beschadigingen aan de lak/de auto zijn. Voor grotere beschadigingen is spotrepair minder geschikt. Spotrepair houdt namelijk in dat alleen het plekje wordt behandelt dat ook daadwerkelijk beschadigd is. Het is dus niet zo dat bijvoorbeeld een hele nieuwe bumper wordt geplaatst, maar alleen het kleine stukje wordt aangepakt waar de beschadiging zit. Dit is natuurlijk een stuk efficiënter en daardoor is dit ook een snelle en goedkope manier van schadeherstel. Het gaat een stuk sneller en daardoor liggen de kosten ook lager. Bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden van spotrepair voor uw auto? Vraag dan nu een offerte of schadeherstel check aan!

Gerelateerde diensten

Meld uw schade voor een offerte: Als u op zoek bent naar een offerte voor het polijsten van uw auto, neem dan een kijkje hieronder...

Een onbeschadigde auto is uiteraard het fraaist, maar ongelukken zijn lang niet altijd te voorkomen. Wanneer u een deuk in de auto hebt, is het...

Als u op zoek bent naar een offerte voor autoschade herstel van uw auto, neem dan een kijkje hieronder over hoe wij u geld kunnen...

ServiceRight Auto's servicepunten in Nederland

maps
BEKIJK & BOEK

Gratis haal- en brengservice

Spotrepair in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Spotrepair geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw auto onderhoud & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum en garage waarop u het onderhoud uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw auto is in goede handen bij een van onze erkende garages bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Auto's voor uw Spotrepair?

Gratis landelijk ophalen en afleveren vanuit huis of werk

Landelijk online platform met klantenservice

Alle bij ServiceRight aangesloten servicepunten zijn erkend door o.a. RDW

Garantie op onderdelen en arbeid

Fabrieksgarantie blijft te allen tijde gewaarborgd

Ervaringen met ServiceRight

9.5 van 7702 klantenbeoordelingen

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Auto's

-20%

Grote beurt NU tijdelijk 20% korting!

Verversen van olie en diverse filters
Afstempelen onderhoudsboekje
Garantie (6 mnd)

BEKIJK & BOEK

-20%

Car cleaning tijdelijk 20% korting!

Verversen van olie en diverse filters
Afstempelen onderhoudsboekje
6 maanden garantie

BEKIJK & BOEK

-20%

Kleine beurt NU tijdelijk 20% korting!

Verversen van olie en de oliefilter
Afstempelen onderhoudsboekje
6 maanden garantie

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke