Ozonbehandeling

Bekijk de kosten van een ozonbehandeling voor uw auto

20%

Korting

82,80 Vanaf prijs

69,-

Weet ik niet.

 

Contactloos gratis halen en brengen

6 maanden garantie

Dekking door heel Nederland

Wat wordt er gedaan bij ozonbehandeling?

Car Cleaning

De gemiddelde duur van deze dienst: Tussen 6 en 12 uur

Bij de ozonbehandeling wordt er tijdens dat uw motor loopt en de airconditioning aanstaat een ozon generator in uw auto geplaatst. Tijdens de ozon reiniging produceert de generator gedurende een bepaalde tijd continu ozon, die zich door de gehele auto verspreidt en bovendien desinfecterend werkt. De auto ruikt na deze behandeling fris en neutraal en de grootste hoeveelheid bacteriën zijn vernietigd. Zelfs hondengeurtjes en rook lucht zijn dan verleden tijd. Hierdoor heeft de ozonbehandeling ook een desinfecterende functie.

Ozonbehandeling

82,80 Vanaf prijs:

69,-

Rook en/of brandlucht in de auto verwijderen

Morsen van eten & drinken in de auto

Overgeven in de auto

Een benzine-lucht (bv. morsen van een jerrycan)

Transpiratielucht van vorige eigenaar

Car Cleaning

Onaangename luchtjes zoals o.a. huisdieren en rook kunnen hardnekkig zijn. ServiceRight Auto’s gaat ze te lijf met ionisatieapparatuur die zorgt voor een blijvend schone atmosfeer in de auto.

Let op:

Voor optimaal resultaat wordt de ozonbehandeling aangeraden in combinatie met een car cleaning pakket zoals de interieur cleaning uitgebreid of interieur cleaning compleet.

Veelgestelde vragen over ozonbehandelingen

Wat houdt een ozonbehandeling in en wat zijn de kosten?

Bij de ozonbehandeling wordt er tijdens dat uw motor loopt en de airconditioning aanstaat een ozon generator in uw auto geplaatst. Tijdens de ozon reiniging produceert de generator gedurende een bepaalde tijd continu ozon, die zich door de gehele auto verspreidt, en bovendien desinfecterend werkt. De auto ruikt na deze behandeling fris en neutraal en de grootste hoeveelheid bacteriën zijn vernietigd. Zelfs hondengeurtjes en rookluchtjes zijn dan verleden tijd.

Waarom een ozonbehandeling?

Een ozonbehandeling (steriliseren, geurbestrijding, stankbestrijding en desinfecteren.) is het meest effectieve methode van een luchtbehandeling voor de interieur van uw auto. Met de juiste ozon apparatuur worden nare geuren uit uw interieur efficiënt en effectief verwijderd op een milieuvriendelijke wijze. Om onaangename geuren te verwijderen moeten deze bij de bron worden aangepakt. Bij het verwijderen van de geuren zoals bijvoorbeeld: een muffe vochtige lucht, rook- en brandlucht, kooklucht, alcohol. urinegeur, zweetlucht, de lucht afkomstig van dieren en vee of afval wordt een ozonbehandeling gebruikt, die bekend staat om zijn uitermate sterke oxiderende werking. Naast dit maakt de ozonbehandeling geschikt voor uw auto.

Wat zijn de kosten van ozonbehandeling?

Een ozonbehandeling van uw auto is niet binnen enkele minuten gedaan. Met speciale ionisatie apparatuur wordt uw auto in behandeling genomen en worden hardnekkige vervelende geuren permanent verwijderd. Met deze speciale apparatuur wordt de vervuilde lucht in uw auto aangezogen, gesteriliseerd middels ozon en vervolgens fris en schoon weer uitgeblazen.Weliswaar een tijdrovend maar toch zeer effectieve behandeling die uw probleem voordelig kan verhelpen. Aan de hand van uw auto en de geuren die moeten worden verwijderd worden er een aantal uren voor de ozonbehandeling uitgetrokken. De totale kosten voor een ozonbehandeling bij ServiceRight Auto’s bedragen € 69,00. Voor optimaal resultaat wordt de ozonbehandeling aangeraden in combinatie met interieur cleaning uitgebreid of interieur cleaning compleet. Uw voordeel is dan ook meteen dat de totale kosten van de ozonbehandeling in deze combinatie maar liefst € 59,00 bedraagt in plaats van € 69,00. Daarnaast geldt er ook een voordelige prijs combinatie voor de interieur cleaning compleet. Regelmatig zijn er ook aanbiedingen waarbij het auto wassen een stuk voordeliger uit kan pakken wanneer u de diensten van het rooklucht verwijderen combineert met andere diensten. Een voorbeeld hiervan is uw auto interieur reinigen.

Doet u gerust een kentekencheck op de website,  waarbij de totale kosten voor het verwijderen van rooklucht duidelijk worden. Zo weet u van tevoren waar u aan toe bent. Op deze wijze voorkomt u verrassingen.

Kan ik zelf ozonbehandeling voor mijn auto doen?

Sommige geuren krijg je met een speciaal reinigingsmiddel wel weg maar andere hardnekkige luchtjes die zich in de bekleding, matten of bepaalde kunststofdelen van uw auto hebben genesteld blijven maar hangen en zijn lastig in de aanpak. Om een ozonbehandeling eventueel zelf uit te voeren in uw auto heeft u de juiste apparatuur nodig. Het betreft speciale ionisatie apparatuur die bij professionele auto reinigingsbedrijven worden toegepast voor een ozonbehandeling. Dergelijk apparatuur is uiteraard vrij prijzig in de aanschaf. Daarnaast vergt het toch een beetje vakmanschap om een ozonbehandeling op de juiste manier uit te voeren en de juiste resultaat te behalen. Niet te vergeten de tijd die er voor wordt uitgetrokken. Al met al is het een stuk gemakkelijker en voordeliger om een ozonbehandeling wel door een professional uit laten voeren. In tegenstelling tot bijvoorbeeld een koppeling vervangen en/of dynamo vervangen wordt een ozonbehandeling bij een auto-reinigingsbedrijf uitgevoerd in plaats van bij een garagebedrijf.

Hoe komt het dat er een rooklucht of andere geur in mijn auto hangt?

Wanneer u rookt in uw auto, of huisdieren vervoert, kunnen er nare, hardnekkige geuren ontstaan. Ook wanneer u de ramen van uw auto open heeft staan tijdens dat moment, ontstaan er geuren. Rooklucht verwijderen is in dit geval een oplossing, want een simpele luchtverfrisser volstaat in dit geval niet. Door middel van een ozonbehandeling van uw auto, kunnen deze nare geuren verwijderd worden. Rooklucht verwijderen is niet zo onmogelijk als dat het lijkt.

Wanneer moet ozonbehandeling worden gedaan?

Last van onaangename geuren in uw auto? U lijkt alles te hebben geprobeerd maar niks wilt natuurlijk werken omdat de stankoverlast telkens toch weer terug keert. Dit is een veelvoorkomend probleem. zoals dat binnen het huishouden frustrerend en moeizaam kan zijn, kan het ook in de auto lastig zijn om nare geuren te verwijderen. Oorzaak hiervan, kan bijvoorbeeld zijn omdat bepaalde gassen en stoffen zijn doordrongen in bepaalde materialen van uw interieur. Deze onaangename geuren kunnen zich stevig nestelen in de bekleding, matten, airconditioning of kunststof delen van uw auto. Het kan Braak lucht zijn, Muffe lucht van schimmel veroorzaakt door vocht, Lucht veroorzaakt door huisdieren, Bedorven lucht door gemorste levensmiddelen, Benzine of diesel, lucht na lekken of morsen of zelfs Rook en/of brandlucht. Uiteraard is het noodzakelijk om allereerst de oorzaak van uw probleem te achterhalen zodat het vervolgens kan worden verholpen. Bepaalde nare geuren kunnen met een speciaal reinigingsmiddel worden verwijderd, maar andere luchtjes blijven maar hangen en kunnen uw rijgenot flink bederven. Een extra ingrijpende maar noodzakelijke oplossing kan het probleem wel voor u verhelpen. De ozonbehandeling breekt geuren af en werkt steriliserend, waardoor het zeer effectief is om geuren te verwijderen uit uw auto. Kleine ongewenste micro-organismen zoals schimmels, virussen en bacteriën worden uitgeschakeld. Dit zijn allemaal veroorzakers van stankoverlast. Door middel van de ozonbehandeling pakt u niet alleen de geur aan maar wordt tevens ook het luchtcirculatiesysteem van uw auto gereinigd en gedesinfecteerd. Met de ozonbehandeling worden dus niet alleen nare geuren verwijderd, maar wordt de lucht in de gehele auto gesteriliseerd. Wat er ook voor zorgt dat de vervelende geuren definitief worden verwijderd en niet meer terug keren.

Wanneer kiest u voor rooklucht verwijderen (ozonbehandeling) bij ServiceRight?

Indien u rookt in de auto, huisdieren vervoert, iemand wagenziek is geworden en heeft overgegeven in de auto, u schimmel heeft, of uw airco onaangename geuren uitstoot, kan rooklucht verwijderen (ozonbehandeling) bij ServiceRight Auto’s de perfecte optie voor u zijn. Rooklucht verwijderen werkt tevens desinfecterend, waardoor uw auto weer helemaal als nieuw ruikt.

Wat zijn de voordelen van rooklucht verwijderen middels een ozonbehandeling?

Omdat ultraviolet licht een reactie veroorzaakt met zuurstof uit de omgeving, ontstaat er ozon. Denk hierbij aan de ozonlaag die de Aarde bedekt. Zuurstof is van nature aanwezig op Aarde, en door het ultraviolet licht van de zon, ontstaat ozon. Ozon zorgt ervoor dat bacteriën oxideren, en een kleine hoeveelheid rest-ozon breekt een eventuele vetafzetting over een langere periode af, waardoor geuren worden geneutraliseerd. Daardoor verwijderd de ozon behandeling niet alleen de lucht in de auto maar ook in de bekleding.

Waarom zou ik voor ServiceRight Auto’s kiezen bij een ozonbehandeling?

Wij bieden 100% service en kwaliteit

EXPERTISE – Bij ServiceRight Auto’s profiteert u van de expertise van landelijk meer dan 1500 garages. U kunt er dus vanuit gaan dat we altijd een passend antwoord hebben op uw vragen over rooklucht verwijderen.

SNELHEID – Omdat ServiceRight Auto’s profiteert van al deze garages, zult u minder tot geen last hebben van wachtlijsten, en worden de nare geurtjes snel gereinigd.

PRIJZEN – Wij hanteren aantrekkelijke prijzen voor het rooklucht verwijderen in combinatie met vakkundig werk.

ZORG – Uw auto is meer dan slechts een vervoermiddel. Wij begrijpen dit, en zullen rooklucht verwijderen uit uw auto met alle zorg die nodig is.

GARANTIE – Wij garanderen absolute tevredenheid. Wij werken alleen met FOCWA-gecertificeerde garages Dit betekent dat u dus volledige FOCWA-garantie kunt verwachten.

PARTNERSCHAPPEN  – Alle, bij ServiceRight Auto’s aangesloten cleaning garages zijn FOCWA-gecertificeerd. Dit houdt in dat wij alleen werken met garages die hun sporen hebben verdiend, en profiteren van maximale klanttevredenheid.

HALEN EN BRENGEN – U hoeft zich geen zorgen te maken over het brengen en weer ophalen van uw auto. Dit wordt kosteloos voor u gedaan, waardoor rooklucht verwijderen voor u onbezorgd is.

FABRIEKSGARANTIE – Bij ServiceRight Auto’s is de fabrieksgarantie van uw auto altijd gewaarborgd. Wanneer u dus voor ons kiest, kiest u voor zekerheid.

Na enige tijd zullen de geuren in uw interieur moeilijker te verwijderen zijn. Voorkom onnodige stank en kosten. Plan online een afspraak in, of bel ons via 088 – 2222 000 en laat vandaag nog uw nare geurtjes verwijderen bij ServiceRight Auto’s.

Gerelateerde diensten

Bij ServiceRight Auto’s hebben we al meer dan 1500 garages in Nederland met een uitstekende dekking in elke stad en gemeente. Omdat wij de snelst...

Bij ServiceRight hebben we al meer dan 1500 garages in Nederland met een uitstekende dekking in elke stad en gemeente. Omdat wij de snelst groeiende...

Koplampen polijsten: kosten toegelicht Als u op zoek bent naar een offerte voor het polijsten van uw auto, neem dan een kijkje hieronder over hoe...

Gerelateerde blogs

Vocht in de auto is bijzonder vervelend. Wanneer het gaat om kleine hoeveelheden water, dan merkt u dit vaak aan ruiten die snel beslaan. Gaat...

ServiceRight Auto's servicepunten in Nederland

maps
BEKIJK & BOEK

Gratis haal- en brengservice

Ozonbehandeling in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Ozonbehandeling geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw auto onderhoud & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum en garage waarop u het onderhoud uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw auto is in goede handen bij een van onze erkende garages bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Auto's voor uw Ozonbehandeling?

Gratis landelijk ophalen en afleveren vanuit huis of werk

Landelijk online platform met klantenservice

Alle bij ServiceRight aangesloten servicepunten zijn erkend door o.a. RDW

Garantie op onderdelen en arbeid

Fabrieksgarantie blijft te allen tijde gewaarborgd

Ervaringen met ServiceRight

9.5 van 7702 klantenbeoordelingen

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Auto's

-20%

Grote beurt NU tijdelijk 20% korting!

Verversen van olie en diverse filters
Afstempelen onderhoudsboekje
Garantie (6 mnd)

BEKIJK & BOEK

-20%

Car cleaning tijdelijk 20% korting!

Verversen van olie en diverse filters
Afstempelen onderhoudsboekje
6 maanden garantie

BEKIJK & BOEK

-20%

Kleine beurt NU tijdelijk 20% korting!

Verversen van olie en de oliefilter
Afstempelen onderhoudsboekje
6 maanden garantie

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke