Autoschade herstel

Bekijk de kosten voor de schadeherstel van uw auto

20%

Korting

70,80 Vanaf prijs

59,-

Weet ik niet.

 

Contactloos gratis halen en brengen

6 maanden garantie

Dekking door heel Nederland

Wat wordt er gedaan bij autoschadeherstel?

Aankoopcheck voor auto's

De gemiddelde duur van deze dienst: 1 uur

Als u op zoek bent naar een offerte voor autoschade herstel van uw auto, neem dan een kijkje hieronder over hoe wij u geld kunnen besparen. Het arbeidsloon van een merkdealer begint vaak vanaf €75,- p/u en kan oplopen t/m €120,- p/u afhankelijk van de merkdealer. Dit houdt in dat u bij ons met tarieven te maken heeft die maarliefst tot 50% goedkoper zijn, dat betekend dat u elke keer weer geld bespaart.

Autoschade herstel

70,80 Vanaf prijs:

59,-

Garantie

Nieuwe onderdelen

Professioneel uitdeuken

Inclusief BTW

Inclusief arbeid

Aankoopcheck voor auto's

ServiceRight Auto’s schadeherstel bedrijven passen o.a. de volgende hersteltechnieken toe:

Kleine reparaties aan beschadigd lakwerk

Heeft u krassen in de bumper of heeft u een deukje in het portier? Dan hoeft de bumper, de handgreep of binnenbekleding, niet te worden gedemonteerd omdat de reparatieplek klein wordt gehouden. Omdat het autoschade herstel al in één dagdeel kan worden uitgevoerd is het schadeherstel aanzienlijk goedkoper. Wanneer u een kleine schade wilt laten herstellen die niet door uw verzekering gedekt wordt is dit een goede en goedkope methode.

Veelgestelde vragen over autoschadeherstel

Wat is kunststofonderdelen herstel?

Heeft u schade aan uw bumper, grill, dashboard of een ander kunststof onderdeel? Dan kan ServiceRight Auto’s het kunststof met behulp van speciale technieken (lijmen, lassen en structuurreparaties) uitstekend repareren. Afhankelijk van het soort beschadiging (een deuk, scheur of gat), zijn er een aantal methodes ontwikkeld om deze, onzichtbaar, te herstellen.

Wat zijn de voordelen van het repareren van kunststof onderdelen ten opzichte van vervangen?

• Weinig tot geen wachttijd op onderdelen;
• Voordeliger (lager schadebedrag);
• Beter voor milieu;
• Kortere reparatietijd.

Autoschadeherstel – Uitdeuken zonder spuiten

De naam van deze reparatiemethode zegt eigenlijk alles al. Vroeger moesten kleine deukjes (ter grootte van een golfbal) in het plaatwerk (zonder lakbeschadiging!) worden uitgedeukt, geschuurd en gespoten. Dankzij de “Uitdeuken Zonder Spuiten“-methode, worden dit soort deuken nu hersteld, zonder dat het onderdeel daarna nog gespoten hoeft te worden. Het voordeel van deze methode is dat er bijna geen demontage van auto-onderdelen nodig is om bij de deuk te komen.

Autoschadeherstel – Uitdeuken zonder spuiten

Uitdeuken zonder spuiten heeft de volgende voordelen:

• Lagere kosten;
• Kortere reparatietijd;
• Lagere milieubelasting.

Met ons speciale gereedschap wordt iedere deuk als het ware uit het plaatwerk “gewreven”. We kunnen hiervoor ook een andere techniek toepassen. Aan de buitenzijde van het plaatwerk lijmen we kunststofplaatjes op de plek van de deuk. Door daar kracht op te zetten, kunnen we de deuk langzaam naar buiten rekken. Het bijzondere hiervan is, dat deze lijm heel sterk hecht. Met een speciaal product kunnen wij deze weer van het plaatwerk verwijderen, zonder beschadigingen.

Autoschadeherstel – Groot autoschade

Anders dan bij `Uitdeuken zonder spuiten` beperkt `Groot autoschade herstel` zich niet tot kleine deuken. In sommige gevallen zijn we in staat om ook grote deuken, bijvoorbeeld in een dakpaneel, te herstellen. Ook voor deze autoschade herstel-methode geldt dat er minder demontage nodig is en dat plaatwerk niet altijd vervangen hoeft te worden. Kortom; een kortere doorlooptijd en lagere kosten, wanneer u voor ServiceRight Auto’s kiest. Als de schade van uw auto is hersteld dan is het tijd voor een goede auto cleaning zodat uw auto snel weer als nieuw er uit ziet!

Wat gebeurt er met mijn autoschadeherstel offerte?

Wanneer u graag een offerte wilt ontvangen voor uw autoschadeherstel, dan kunt u online foto’s meesturen van de autoschade die uw auto heeft opgelopen. Aan de hand van de foto’s kunnen de garages namelijk de beste inschatting maken van de kosten die horen bij het herstel. ServiceRight Auto’s stuurt vervolgens de foto’s door naar alle schadeherstel garages en deze garages gaan vervolgens aan de slag met een offerte. U ontvangt verschillende offertes van garages die de reparatie voor u kunnen uitvoeren. Vervolgens kunt u zelf aangeven met welke garage u in zee wilt gaan en welke garage het herstel kan gaan uitvoeren. Wanneer u een keuze heeft gemaakt voor een garage, dan kan de afspraak worden ingepland. U kunt zelf akkoord klikken in de offerte wanneer u akkoord gaat met de offerte. Wanneer u niet akkoord wilt gaan met de offerte, hoeft u niks te doen. In dit geval zal er geen afspraak voor u worden ingepland en zal de schade dus ook niet worden hersteld via ServiceRight Auto’s. Wilt u wel gebruik maken van de voordelen van ServiceRight Auto’s? Dan plannen wij graag de afspraak voor u in! 

Doordat u verschillende offertes ontvangt, kunt u ook een goede vergelijking maken van de kosten. De offertes die u ontvangt, zullen van de garages bij u uit de buurt komen. Hierdoor weet u ook zeker dat u niet ver hoeft te rijden om de schade van uw auto te laten herstellen. Daarnaast is het in sommige gevallen ook mogelijk om uw auto te halen ophalen en thuis te laten brengen. Wanneer u hier gebruik van wilt maken, kunt u dit ook bij ons aangeven.

Autoschadeherstel – Auto polijsten

Krassen in lak van uw auto, die niet “door zijn” kan ServiceRight Schadeservice herstellen door de lak te polijsten. Denk hierbij aan krassen veroorzaakt door de wasstraat, door takken of door een kinderfietsje… ServiceRight Auto’s is gespecialiseerd in het polijsten van auto’s. Uw auto ziet er nadien als nieuw uit!

Autoschadeherstel – Reparatie autobekleding

Bij bekledingreparaties gaat het vooral om gaatjes, ter grootte van maximaal een één euro munt veroorzaakt door sigaretten of slijtage. Deze reparatiemethode is speciaal ontwikkeld om bekleding tegen lage kosten te kunnen herstellen. ServiceRight maakt voor deze werkzaamheden, die meestal plaatsvinden in het kader van grotere reparaties, gebruik van specialisten.

Autoschadeherstel – Dashboard reparatie

Dashboardbeschadigingen, van ongeveer 3 tot 5 cm groot, kunnen onder andere veroorzaakt worden door montage van autotelefoons, inbraak of andere beschadigingen. Wij kunnen deze beschadigingen aan het dashboard van uw voertuig tot bijna 100% herstellen.

Wat zijn de kosten van autoschadeherstel?

De kosten van autoschadeherstel hangen volledig af van de reparatie die er uitgevoerd moet worden door de garage. Wanneer het een kleine reparatie aan het lakwerk betreft, zullen de kosten een stuk lager zijn dan wanneer bijvoorbeeld een volledige deel van de auto vervangen moet worden. Het is daarom belangrijk dat er goede, duidelijke foto’s worden meegestuurd wanneer u een offerte aanvraagt voor uw autoschadeherstel. Op deze manier kunnen de aangesloten garages van ServiceRight Auto’s een juiste inschatting maken voor het herstel en heeft u ook direct een goed beeld van de kosten die daarbij komen kijken. Naar aanleiding van de offertes kunt u aangeven of u gebruik wilt maken van de service of niet. Wanneer u inderdaad gebruik wilt maken van de service, zullen wij direct voor u de afspraak inplannen en kunt u uw auto wegbrengen zodat de schade aan uw auto zo snel mogelijk verholpen kan worden. Op deze manier kunt u zo snel mogelijk weer genieten van uw auto en kunt u weer zonder schade rondrijden in uw auto. 

Doordat er verschillende auto reparaties mogelijk zijn, is het daarom dus niet mogelijk om één tarief te rekenen voor autoschadeherstel. De kosten zullen niet alleen afhangen van de reparatie die er uitgevoerd moet worden, maar ook van het merk auto. Voor het ene merk zal de reparatie anders uitgevoerd moeten worden dan voor het andere merk auto. Daarnaast kan het ook zijn dat er voor het ene merk een ander onderdeel gebruikt moet worden dan voor het andere merk auto. Al deze factoren zijn van invloed op de kosten. Vraag dus nu een offerte aan en wij kunnen u voorzien van de juiste kosten en direct voor u de afspraak inplannen!

Voor autoschadeherstel is het lastiger om telefonisch contact met ons op te nemen. Dit is omdat er foto’s nodig zijn van de schade om de juiste kosten in te kunnen schatten. Het is telefonisch lastig in te schatten wat de kosten zullen zijn omdat de schade dan niet zichtbaar is. Daarnaast kan het zo zijn dat wanneer de auto bij de garage staat, de garage nog meer schade tegenkomt. Wanneer de kosten uiteindelijk zullen afwijken van de offerte, zal er altijd eerst contact met u opgenomen worden voordat de reparatie uitgevoerd zal worden.

Gerelateerde diensten

Meld uw schade voor een offerte: Als u op zoek bent naar een offerte voor het polijsten van uw auto, neem dan een kijkje hieronder...

Meld uw schade voor een offerte Als u op zoek bent naar een offerte voor autoschade herstel van uw auto, neem dan een kijkje hieronder...

Meld uw schade voor een offerte Als u op zoek bent naar een offerte voor spotrepair van uw auto, neem dan een kijkje hieronder over...

Een onbeschadigde auto is uiteraard het fraaist, maar ongelukken zijn lang niet altijd te voorkomen. Wanneer u een deuk in de auto hebt, is het...

Gerelateerde blogs

Een brandgat in de autostoel is geen fraai gezicht. Het is ook niet verstandig om het gat in de bekleding te laten zitten. Wanneer iemand...

ServiceRight Auto's servicepunten in Nederland

maps
BEKIJK & BOEK

Gratis haal- en brengservice

Autoschadeherstel in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Autoschade herstel geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw auto onderhoud & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum en garage waarop u het onderhoud uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw auto is in goede handen bij een van onze erkende garages bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Auto's voor uw Autoschade herstel?

Gratis landelijk ophalen en afleveren vanuit huis of werk

Landelijk online platform met klantenservice

Alle bij ServiceRight aangesloten servicepunten zijn erkend door o.a. RDW

Garantie op onderdelen en arbeid

Fabrieksgarantie blijft te allen tijde gewaarborgd

Ervaringen met ServiceRight

9.5 van 7702 klantenbeoordelingen

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Auto's

-20%

Grote beurt NU tijdelijk 20% korting!

Verversen van olie en diverse filters
Afstempelen onderhoudsboekje
Garantie (6 mnd)

BEKIJK & BOEK

-20%

Car cleaning tijdelijk 20% korting!

Verversen van olie en diverse filters
Afstempelen onderhoudsboekje
6 maanden garantie

BEKIJK & BOEK

-20%

Kleine beurt NU tijdelijk 20% korting!

Verversen van olie en de oliefilter
Afstempelen onderhoudsboekje
6 maanden garantie

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke