Car cleaning

Bekijk de kosten van een car cleaning voor uw auto

20%

Korting

58,- Vanaf prijs:

49,-

Weet ik niet.

Gratis haal- en brengservice

6 maanden garantie

Landelijke dekking

Wat wordt er gedaan bij car cleaning?

Car Cleaning

De gemiddelde duur van deze dienst: 3 uur en 30 minuten

Bij ServiceRight Auto’s hebben we al meer dan 1500 garages in Nederland met een uitstekende dekking in elke stad en gemeente. Omdat wij de snelst groeiende auto-service in Nederland zijn, zijn wij er zeker van dat u een uitstekend car cleaning van ons netwerk van onafhankelijke garages zult ontvangen.

Car cleaning

58,- Vanaf prijs:

49,-

Interieur car cleaning

Autobekleding reinigen

Overige onderdelen

Frisse geuren (Tegen extra betaling)

Car Cleaning

Als u op zoek bent naar een eenvoudig en ervaren car cleaning in de drukke wereld van vandaag, kunnen wij u helpen. Wij garanderen dat u niet zult worden teleurgesteld. Wij zorgen ervoor dat u bij een van de dichtstbijzijnde garages terecht komt. Auto poetsen, stofzuigen, dieren haar verwijderen alles op eraan dat is waar onze monteurs voor zorgen. Alle auto’s kunnen terecht bij een van onze garages.

Veelgestelde vragen over car cleaning

Waaruit bestaat de car cleaning van ServiceRight?

✔ Interieur car cleaning

Ook het interieur van uw auto lijd onder het gebruik. Vlekken in de autobekleding, vet en stof op het dashboard, nicotineaanslag en geuren worden tijdens de Car cleaning grondig aangepakt. Zowel de cabine als bagageruimte maken deel uit van onze interieur car cleaning.

✔ Autobekleding reinigen

De behandeling van autobekleding begint met het verwijderen van al het stof. Een shamporel- of foambehandeling vind plaats afhankelijk van de diepte van de vlekken. Dit zorgt ervoor dat de stoelen, banken, deuren en hemel weer fris ogen en ook de matten er weer keurig schoon bij liggen.

Wat krijgt u extra bij onze car cleaning?

✔ Overige onderdelen

Alle andere onderdelen van het interieur zoals dashboard en het stuur ondergaan een behandeling die het materiaal een matte glans geeft. Op deze manier behoudt het stuur zijn veilige stroefheid. Maar ook het vuil verdwijnt, de kleur komt terug en enige kleine krasjes en beschadigingen worden vakkundig minder zichtbaar gemaakt.

• Frisse geuren (Tegen extra betaling)

ServiceRight kan ook een frisse geur aanbrengen die uw auto geruime tijd heerlijk naar vanille, ocean, bos, leer, of een andere geur doet ruiken.

Wanneer is uw auto toe aan car cleaning?

Wanneer u uw auto veelvuldig gebruikt, zal uw interieur vanzelf vies worden. Denk bijvoorbeeld aan vlekken van uw schoenen, eventuele kinderen die een ijsje eten op de achterbank en knoeien, u kunt het zo gek niet bedenken. Sommige vlekken zijn erg hardnekkig, en moeilijk zelf te verwijderen.

Gelukkig zijn er opties voor het reinigen van uw interieur bij car cleaners die hierin gespecialiseerd zijn. Car cleaners gebruiken speciale wasmiddelen die uw vlekken gegarandeerd verwijderen en uw auto weer als nieuw maken.

Hoe wordt auto interieur gereinigd?

Wanneer wij uw auto ontvangen voor een interieurreiniging worden eerst de vloer en matten gereinigd. Daarna worden de dashboard, zijpanelen en ruiten schoongemaakt. Vervolgens reinigen we de bekleding (stoelen, bank enzovoort), waarbij alle vlekken worden verwijderd. Wij maken hierbij gebruik van speciale schoonmaakmiddelen, die uw auto gegarandeerd desinfecteren, en fris laten ruiken

Wat zijn de voordelen van het interieur reinigen van uw auto?

Wij maken niet alleen schoon, maar desinfecteren de auto ook

Wanneer u in de auto stapt, heeft u het gevoel in een nieuwe auto in te stappen.

De geur die de auto had toen u hem nieuw kocht, wordt volledig teruggebracht

Uw auto oogt weer alsof hij nieuw is.

Kun je autobekleding reinigen met een stoomreiniger?

Het reinigen van de autobekleding is een lastige klus. U kunt immers niet te veel druk op de stof zetten, omdat u deze anders beschadigt. Daardoor vallen de meeste borstels al direct af, tenzij er ervoor kiest een doek om de borstel te doen om de stevigheid van de haren wat af te doen nemen. In veel gevallen wordt er gewerkt met een extractor die ook de bijzonder diepe vlekken uit de bekleding kan halen. Maar de kans is klein dat u er zelf eentje heeft staan thuis. Een stoomreiniger of hogedrukreiniger hebben de meeste mensen wel in huis. Of het zo verstandig is om uw bekleding schoon te maken met deze apparaten, dat is nog maar de vraag. De hogedrukreiniger valt per definitie af voor de stof. Een stoomreiniger kan gebruikt worden wanneer u erop let dat de stof niet te nat wordt. Houdt u ook vooral rekening met de elektronica in de auto. Een paar druppels vocht kunnen al zorgen voor kortsluiting en op die manier wordt het schoonmaken van de auto wel een heel lange klus. Gebruikt u een stoomreiniger en is het resultaat naar behoren? Vergeet dan niet de auto bijzonder goed te ventileren. Een warmere ruimte met veel trek is de beste plek om al het vocht uit de auto te krijgen. Laat de auto liever te lang dan te kort luchten: wanneer er vocht in de auto achterblijft, kan dit zorgen voor veel problemen. Schimmels en nare geurtjes hebben dan alle kans om zich in uw auto te nestelen en dat is niet de bedoeling. Na het luchten kunt u nog eens met de stofzuiger door de auto om het laatste vuil te verwijderen.

Bestaat er ook een autobekleding reiniger?

Gebruikmaken van autobekleding reiniger is handig, maar ook hier zitten weer verschillende haken en ogen aan. Zo zijn lang niet alle reinigers even goed en wanneer u de gebruiksaanwijzingen niet opvolgt, is de kans bijzonder klein dat de reiniger zijn werk doet. De meeste middelen moeten bijvoorbeeld eerst een bepaalde tijd intrekken. Wacht u niet lang genoeg, dan heeft de reiniger zijn werk niet kunnen doen. Wacht u te lang, dan loopt u het risico dat het middel te diep in de stof getrokken is en vale plekken achterlaat. Let er in ieder geval altijd op dat u met zorg aan het werk gaat. Flink schrobben met een borstel lijkt verstandig omdat de vlekken op deze manier verwijderd kunnen worden. Schrobt u echter te hard, dan beschadigt u (weer) de autobekleding waardoor de kosten veel hoger uitvallen. Daarom raden we aan om het reinigen van de autobekleding te laten doen door de professionals. Wij hebben de juiste middelen om de meest hardnekkige vlekken uit de bekleding te krijgen en hebben daarnaast alle materialen en kennis in huis om er direct een succes van te maken. Heeft u eigenlijk al te lang gewacht met het schoonmaken van de autobekleding – of bent u wel begonnen maar krijgt u de vlekken er echt niet uit – dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u het graag zelf doen maar heeft u niet de juiste middelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat we u verder kunnen helpen. De plaatselijke garage weet namelijk precies welke middelen en materialen u het beste kunt gebruiken om die vlekken nou eindelijk eens uit de auto te krijgen.

Wat zijn de kosten voor het interieur reinigen bij ServiceRight Auto’s?

De prijs van het auto interieur reinigen bij ServiceRight bedragen € 49. Dit is de basisprijs. Hier is bij inbegrepen: Auto uitzuigen (Inclusief de vloerbekleding), ramen ontvetten en reinigen, deuren reinigen, behandeling van kunststof delen (zoals het dashboard), de sponningen reinigen en de kofferbakruimte reinigen. Tegen meerprijs zijn er extra opties voor het auto interieur reinigen mogelijk. Regelmatig zijn er ook aanbiedingen waarbij het auto wassen een stuk voordeliger uit kan pakken wanneer u de diensten van het auto wassen combineert.

Doet u gerust een kentekencheck op onze website waarbij de totale kosten voor het auto wassen duidelijk worden. Zo weet u van tevoren waar u aan toe bent. Op deze wijze voorkomt u verrassingen.

Kan ik met deze dienst ook autostoelen reinigen en schoonmaken?

Autostoelen zijn onderdelen in de auto die veel te verduren hebben. Zeker wanneer u beseft dat dit de plek is waar het meest geknoeid wordt. Ook hier geldt dat het accepteren van de eerste vlekken ervoor zorgt dat het einde al snel zoekraakt. Het zijn de eerste vlekken waar u direct mee aan het werk moet. Het reinigen en schoonmaken van de autostoelen is vaak een lastige klus. Niet alleen omdat de stof niet zomaar alles aankan, maar ook omdat dit juist de plek is waar u niet makkelijk bij kunt, tenzij u op de stoel gaat zitten – en dat kan niet tijdens het schoonmaken. Probeert u in geen geval de autobekleding te verwijderen, tenzij u een hoes gebruikt of kinderstoeltje gebruikt. Wanneer de autobekleding foutief verwijderd wordt (wanneer deze al verwijderd kan worden), dan is het terugplaatsen van de stof zo goed als onmogelijk. Is de stof eenmaal beschadigd, dan is het vaak een uitdaging om dit zo te herstellen dat de schade niet meer zichtbaar is. Het reinigen van autobekleding en met name autostoelen is een lastige klus. Uiteraard kunt u hier zelf mee aan de slag gaan, maar het is aantrekkelijker om de bekleding schoon te laten maken. Het kost vaak maar een paar tientjes en het resultaat is vele malen beter omdat er professionele middelen en apparatuur gebruikt wordt. Ook nare geurtjes kunnen direct verwijderd worden om het nog aantrekkelijker te maken.

Wanneer moet ik mijn auto bekleding laten schoonmaken?

U bepaalt zelf wanneer u de autobekleding schoon laat maken. Het is echter wel verstandig om hier niet te lang mee te wachten. Vlekken en vuilheden zullen niet direct zorgen voor schade aan de auto – maar wanneer u langer wacht, trekt het wel dieper de stof in waardoor het lastiger te verwijderen is. Daarnaast is het (helaas) een feit dat de eerste vlek de ergste is. Laat u deze zitten, dan is een tweede vlek geen drama en op die manier stelt u het schoonmaken van de autobekleding steeds verder uit. Doorgaans kiezen de meeste mensen voor het schoon laten maken van de autobekleding wanneer zij hun auto willen verkopen en het idee hebben dat dit een sterke meerwaarde aan de auto geeft. Andere mensen kiezen voor het schoon laten maken van hun autobekleding wanneer zij iemand in de auto mee moeten nemen waar ze een goede indruk op willen maken. Dat kan een werkgever of zakelijke relatie zijn, maar evengoed kan het uw schoonvader- of moeder zijn. Bent u trots op uw auto, dan wilt u geen vlekken of vuilheden in uw auto hebben. U wilt dat uw auto er altijd verzorgd uitziet en dat er geen onfrisse geurtjes in de auto aanwezig zijn. Dan is het periodiek schoon laten maken van uw auto helemaal geen slecht idee. Door een vaste periode te kiezen voor car cleaning weet u zeker dat alle problemen direct opgepakt kunnen worden. Hierdoor vallen de kosten in de meeste gevallen ook veel lager uit, omdat vlekken geen enkele kans krijgen in uw auto.

Wat zijn de kosten van autobekleding reinigen?

De kosten van het laten reinigen van de autobekleding hangen sterk af van de diensten en producten die u nodig heeft. Wanneer u zelf alle middelen, apparaten en machines aan moet schaffen, bent u per definitie duurder uit dan wanneer u ervoor kiest om de autobekleding te laten reinigen door de experts van ServiceRight Auto’s. Car cleaning is al mogelijk vanaf € 49 en is gemakkelijk uit te breiden wanneer u gebruik wilt maken van extra opties. Wanneer u langere tijd vuil en vlekken in de auto gehad heeft, dan is de kans bijvoorbeeld aanzienlijk dat er nare geurtjes in de auto aanwezig zijn. Of dat er andere problemen ontstaan zijn, zoals schimmel in de bekleding van de auto. Laat dit gerust aan onze experts over. Zij helpen u graag door car cleaning op een professionele manier te verrichten. Heeft u geen volledige car cleaning nodig, dan kunt u er uiteraard ook voor kiezen om alleen de autobekleding te laten reinigen tegen een aantrekkelijk tarief. Heeft u het laten reinigen constant uitgesteld omdat u geen tijd heeft om naar de garage te gaan? Dat begrijpen wij: daarom hebben we een volledig gratis service ontwikkeld. Wij halen de auto op locatie op, gaan ermee naar de garage en brengen de auto op een afgesproken plek terug wanneer deze klaar is. Zo heeft u de mogelijkheid om de auto grondig te laten reinigen zonder dat u hiervoor uw planning aan moet passen. Veel makkelijk kan het niet worden. Neem vandaag nog vrijblijvend contact op met ons om een afspraak te maken voor het laten reinigen van uw autobekleding – of de volledige auto.

Hoe kunnen wij uw tevredenheid garanderen?

EXPERTISE – Bij ServiceRight profiteert u van de expertise van landelijk meer dan 1500 car cleaners. U kunt er dus vanuit gaan dat we altijd een passend antwoord hebben op uw vragen over auto interieur reinigen.

SNELHEID – Omdat ServiceRight profiteert van al deze car cleaners, zult u minder tot geen last hebben van wachtlijsten, en wordt uw auto dus snel gewassen.

PRIJZEN – Wij hanteren aantrekkelijke prijzen voor het auto interieur reinigen in combinatie met vakkundig werk.

ZORG – Uw auto is meer dan slechts een vervoermiddel. Wij begrijpen dit, en zullen uw auto interieur reinigen met alle zorg die nodig is.

GARANTIE – Wij garanderen absolute tevredenheid. Wij werken alleen met FOCWA-gecertificeerde carwashes. Dit betekent dat u dus volledige FOCWA-garantie kunt verwachten.

Wat wordt er gedaan bij een exterieur cleaning?

Is uw auto aan de buitenkant toe aan een cleaning beurt door ServiceRight Auto’s? Dat kan inderdaad wanneer u merkt dat uw auto steeds snel vies wordt of al vies is. Het compleet en professioneel laten reinigen van het exterieur van uw auto. U kunt gebruik maken van een exterieur cleaning in combinatie met de haal- en breng service. Hierdoor kunt u uw auto exterieur volledig laten schoonmaken terwijl u niet eens de auto hoeft weg te brengen. Bel of chat met ServiceRight Auto’s voor meer informatie.

Onze Exterieur Cleaning bestaat uit:

  • Verwijderen van verkeersvuil en wax restanten
  • Met de hand wassen van het gehele voertuig + drogen
  • Auto polijsten (lichte krassen verwijderen, glans terugbrengen)
  • Wax laag aanbrengen
  • Motorcompartiment reinigen
  • Wielen reinigen
  • Velgen reinigen
  • Deuren en deurstijlen reinigen
  • Behandeling van kunststof delen

Toeslag bij: SUV/MPV/BESTELWAGEN/BUS

Gerelateerde diensten

Bij ServiceRight hebben we al meer dan 1500 garages in Nederland met een uitstekende dekking in elke stad en gemeente. Omdat wij de snelst groeiende...

Bij de ozonbehandeling wordt er tijdens dat uw motor loopt en de airconditioning aanstaat een ozon generator in uw auto geplaatst. Tijdens de ozon reiniging...

Gerelateerde blogs

Om optimaal gebruik te maken van een self service car wash, zijn er 12 stappen die u kunt volgen: 1. Parkeer uw auto in de...

Vuil op de auto is ontzettend vervelend, zeker wanneer u trots bent op uw auto. Vogelpoep, boomhars en insecten zijn nog veel schadelijker. Zij zijn...

Vocht in de auto is bijzonder vervelend. Wanneer het gaat om kleine hoeveelheden water, dan merkt u dit vaak aan ruiten die snel beslaan. Gaat...

ServiceRight Auto's servicepunten in Nederland

Focwa Auto's
RDW Auto's
ServiceRight Auto's
BEKIJK & BOEK

Gratis haal- en brengservice

Car cleaning in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Car cleaning geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw auto onderhoud & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum en garage waarop u het onderhoud uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw auto is in goede handen bij een van onze erkende garages bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Auto’s voor uw Car cleaning?

Gratis landelijk ophalen en afleveren vanuit huis of werk

Landelijk online platform met klantenservice

Alle bij ServiceRight aangesloten servicepunten zijn erkend door o.a. FOCWA & RDW

Garantie op onderdelen en arbeid

Fabrieksgarantie blijft ten alle tijden gewaarborgd

Ervaringen met ServiceRight Auto's

9.5 uit 3065 klantenbeoordelingen

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Auto’s

€7,50

Winterbanden wisselen voor € 7,50 per band

€ 7,50 per band
Veilig rijden in de winter
6 maanden garantie

BEKIJK & BOEK

-20%

Grote beurt NU tijdelijk 20% korting!

Verversen van olie en diverse filters
Afstempelen onderhoudsboekje
6 maanden garantie

BEKIJK & BOEK

-20%

Kleine beurt NU tijdelijk 20% korting!

Verversen van olie en de oliefilter
Afstempelen onderhoudsboekje
6 maanden garantie

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke