Car cleaning

Bekijk de kosten van een car cleaning voor uw auto

20%

Korting

58,- Vanaf prijs:

49,-

Weet ik niet.

Gratis haal- en brengservice

6 maanden garantie

Vaste voordeelprijs

Wat wordt er gedaan bij car cleaning?

Car Cleaning

De gemiddelde duur van deze dienst: 3 uur en 30 minuten

Bij ServiceRight hebben we al meer dan 1500 garages in Nederland met een uitstekende dekking in elke stad en gemeente. Omdat wij de snelst groeiende auto-service in Nederland zijn, zijn wij er zeker van dat u een uitstekend car cleaning van ons netwerk van onafhankelijke garages zult ontvangen.

Car cleaning

58,- Vanaf prijs:

49,-

Interieur car cleaning

Bekleding

Overige onderdelen

Frisse geuren (Tegen extra betaling)

Car Cleaning

Als u op zoek bent naar een eenvoudig en ervaren car cleaning in de drukke wereld van vandaag, kunnen wij u helpen. Wij garanderen dat u niet zult worden teleurgesteld. Wij zorgen ervoor dat u bij een van de dichtstbijzijnde garages terecht komt. Auto poetsen, stofzuigen, dieren haar verwijderen alles op eraan dat is waar onze monteurs voor zorgen. Alle auto’s kunnen terecht bij een van onze garages.

Veelgestelde vragen over car cleaning

Waaruit bestaat de car cleaning van ServiceRight?

✔ Interieur car cleaning

Ook het interieur van uw auto lijd onder het gebruik. Vlekken in de bekleding, vet en stof op het dashboard, nicotineaanslag en geuren worden tijdens de Car cleaning grondig aangepakt. Zowel de cabine als bagageruimte maken deel uit van onze interieur car cleaning.

✔ Bekleding

De behandeling van bekleding begint met het verwijderen van al het stof. Een shamporel- of foambehandeling vind plaats afhankelijk van de diepte van de vlekken. Dit zorgt ervoor dat de stoelen, banken, deuren en hemel weer fris ogen en ook de matten er weer keurig schoon bij liggen.

Wat krijgt u extra bij onze car cleaning?

✔ Overige onderdelen

Alle andere onderdelen van het interieur zoals dashboard en het stuur ondergaan een behandeling die het materiaal een matte glans geeft. Op deze manier behoudt het stuur zijn veilige stroefheid. Maar ook het vuil verdwijnt, de kleur komt terug en enige kleine krasjes en beschadigingen worden vakkundig minder zichtbaar gemaakt.

• Frisse geuren (Tegen extra betaling)

ServiceRight kan ook een frisse geur aanbrengen die uw auto geruime tijd heerlijk naar vanille, ocean, bos, leer, of een andere geur doet ruiken.

Wanneer is uw auto toe aan car cleaning? 

Wanneer u uw auto veelvuldig gebruikt, zal uw interieur vanzelf vies worden. Denk bijvoorbeeld aan vlekken van uw schoenen, eventuele kinderen die een ijsje eten op de achterbank en knoeien, u kunt het zo gek niet bedenken. Sommige vlekken zijn erg hardnekkig, en moeilijk zelf te verwijderen.

Gelukkig zijn er opties voor het reinigen van uw interieur bij car cleaners die hierin gespecialiseerd zijn. Car cleaners gebruiken speciale wasmiddelen die uw vlekken gegarandeerd verwijderen en uw auto weer als nieuw maken.

Hoe wordt auto interieur gereinigd?

Wanneer wij uw auto ontvangen voor een interieurreiniging worden eerst de vloer en matten gereinigd. Daarna worden de dashboard, zijpanelen en ruiten schoongemaakt. Vervolgens reinigen we de bekleding (stoelen, bank enzovoort), waarbij alle vlekken worden verwijderd. Wij maken hierbij gebruik van speciale schoonmaakmiddelen, die uw auto gegarandeerd desinfecteren, en fris laten ruiken

Wat zijn de voordelen van het interieur reinigen van uw auto?

Wij maken niet alleen schoon, maar desinfecteren de auto ook

Wanneer u in de auto stapt, heeft u het gevoel in een nieuwe auto in te stappen.

De geur die de auto had toen u hem nieuw kocht, wordt volledig teruggebracht

Uw auto oogt weer alsof hij nieuw is.

Wat zijn de kosten voor het interieur reinigen bij ServiceRight Auto’s?

De prijs van het auto interieur reinigen bij ServiceRight bedragen € 49. Dit is de basisprijs. Hier is bij inbegrepen: Auto uitzuigen (Inclusief de vloerbekleding), ramen ontvetten en reinigen, deuren reinigen, behandeling van kunststof delen (zoals het dashboard), de sponningen reinigen en de kofferbakruimte reinigen. Tegen meerprijs zijn er extra opties voor het auto interieur reinigen mogelijk. Regelmatig zijn er ook aanbiedingen waarbij het auto wassen een stuk voordeliger uit kan pakken wanneer u de diensten van het auto wassen combineert.

Doet u gerust een kentekencheck op onze website waarbij de totale kosten voor het auto wassen duidelijk worden. Zo weet u van tevoren waar u aan toe bent. Op deze wijze voorkomt u verrassingen.

Hoe kunnen wij uw tevredenheid garanderen? 

EXPERTISE – Bij ServiceRight profiteert u van de expertise van landelijk meer dan 1500 car cleaners. U kunt er dus vanuit gaan dat we altijd een passend antwoord hebben op uw vragen over auto interieur reinigen.

SNELHEID – Omdat ServiceRight profiteert van al deze car cleaners, zult u minder tot geen last hebben van wachtlijsten, en wordt uw auto dus snel gewassen.

PRIJZEN – Wij hanteren aantrekkelijke prijzen voor het auto interieur reinigen in combinatie met vakkundig werk.

ZORG – Uw auto is meer dan slechts een vervoermiddel. Wij begrijpen dit, en zullen uw auto interieur reinigen met alle zorg die nodig is.

GARANTIE – Wij garanderen absolute tevredenheid. Wij werken alleen met FOCWA-gecertificeerde carwashes. Dit betekent dat u dus volledige FOCWA-garantie kunt verwachten.

Gerelateerde diensten

Bij ServiceRight hebben we al meer dan 1500 garages in Nederland met een uitstekende dekking in elke stad en gemeente. Omdat wij de snelst groeiende...

Bij de ozonbehandeling wordt er tijdens dat uw motor loopt en de airconditioning aanstaat een ozon generator in uw auto geplaatst. Tijdens de ozon reiniging...

Gerelateerde blogs

Om optimaal gebruik te maken van een self service car wash, zijn er 12 stappen die u kunt volgen: 1. Parkeer uw auto in de...

Vuil op de auto is ontzettend vervelend, zeker wanneer u trots bent op uw auto. Vogelpoep, boomhars en insecten zijn nog veel schadelijker. Zij zijn...

Vocht in de auto is bijzonder vervelend. Wanneer het gaat om kleine hoeveelheden water, dan merkt u dit vaak aan ruiten die snel beslaan. Gaat...

ServiceRight Auto's servicepunten in Nederland

Focwa Auto's
RDW Auto's
ServiceRight Auto's
BEKIJK & BOEK

Gratis haal- en brengservice

Car cleaning in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Car cleaning geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw auto onderhoud & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum en garage waarop u het onderhoud uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw auto is in goede handen bij een van onze erkende garages bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Auto’s voor uw Car cleaning?

Gratis landelijk ophalen en afleveren vanuit huis of werk

Landelijk online platform met klantenservice

Alle bij ServiceRight aangesloten servicepunten zijn erkend door o.a. FOCWA & RDW

Garantie op onderdelen en arbeid

Fabrieksgarantie blijft ten alle tijden gewaarborgd

Ervaringen met ServiceRight Auto's

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Auto’s

-20%

Kleine beurt NU tijdelijk 20% korting!

Verversen van olie en de oliefilter
Afstempelen onderhoudsboekje
6 maanden garantie

BEKIJK & BOEK

-20%

Airco service NU 20% korting!

Vullen en recyclen
Volgens officiele STEK-Eisen
6 maanden garantie

BEKIJK & BOEK

-20%

Grote beurt NU tijdelijk 20% korting!

Verversen van olie en diverse filters
Afstempelen onderhoudsboekje
6 maanden garantie

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke