Car cleaning

Bekijk de kosten van een car cleaning voor uw auto

20%

Korting

82,80 Vanaf prijs

69,-

Weet ik niet.

 

Contactloos gratis halen en brengen

6 maanden garantie

Dekking door heel Nederland

Wat wordt er gedaan bij car cleaning?

Car Cleaning

De gemiddelde duur van deze dienst: 3 uur en 30 minuten

Bij ServiceRight Auto’s hebben we al meer dan 1500 garages in Nederland met een uitstekende dekking in elke stad en gemeente. Omdat wij de snelst groeiende auto-service in Nederland zijn, zijn wij er zeker van dat u een uitstekend car cleaning van ons netwerk van onafhankelijke garages zult ontvangen.

Car cleaning

82,80 Vanaf prijs:

69,-

Interieur car cleaning

Exterieur car cleaning

Overige onderdelen

Frisse geuren (Tegen extra betaling)

Car Cleaning

Als u op zoek bent naar een eenvoudig en ervaren car cleaning in de drukke wereld van vandaag, kunnen wij u helpen. Wij garanderen dat u niet zult worden teleurgesteld. Wij zorgen ervoor dat u bij een van de dichtstbijzijnde garages terecht komt. Auto poetsen, stofzuigen, dieren haar verwijderen alles op eraan dat is waar onze monteurs voor zorgen. Alle auto’s kunnen terecht bij een van onze garages.

Veelgestelde vragen over car cleaning

Waaruit bestaat de car cleaning van ServiceRight?

Er zijn verschillende soorten diensten te kiezen wanneer het neerkomt op car cleaning. Zo zijn er de volgende mogelijkheden:

 • Interieur cleaning basic
 • Interieur cleaning uitgebreid
 • Interieur cleaning compleet
 • Exterieur cleaning
 • Ozonbehandeling
 • Pro cleaning
 • Pro cleaning full

Er zijn dus vele keuzes, waardoor er voor iedereen wel een optie tussen zit! Wanneer u een van deze opties wilt boeken, kunt u deze opties tijdens het online boeken aanvinken. Daarnaast kunt u onder de knop “info” terugvinden wat er allemaal precies wordt gedaan tijdens de verschillende diensten. Hierdoor kunt u achterhalen welke optie het best aansluit bij uw wensen. Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen om meer informatie aan te vragen over de verschillende diensten. Dit kan op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur op het nummer 088-2222000.

Het komt ook vaak voor dat er verschillende diensten gecombineerd worden. Zo is een ozonbehandeling bijvoorbeeld uitermate geschikt om geurtjes uit de auto te verwijderen. Een enkele interieur cleaning is hiervoor vaak niet voldoende. Het kan daarom verstandig zijn om deze te combineren, zodat uw auto weer helemaal fris is en  niet alleen er goed uit ziet, maar ook weer heerlijk ruikt!

Ook het interieur van uw auto lijd onder het gebruik. Vlekken in de autobekleding, vet en stof op het dashboard, nicotineaanslag en geuren worden tijdens de Car cleaning grondig aangepakt. Zowel de cabine als bagageruimte maken deel uit van onze interieur car cleaning.

De behandeling van autobekleding begint met het verwijderen van al het stof. Een shamporel- of foambehandeling vind plaats afhankelijk van de diepte van de vlekken. Dit zorgt ervoor dat de stoelen, banken, deuren en hemel weer fris ogen en ook de matten er weer keurig schoon bij liggen.

Wat krijgt u extra bij onze car cleaning?

Alle andere onderdelen van het interieur zoals dashboard en het stuur ondergaan een behandeling die het materiaal een matte glans geeft. Op deze manier behoudt het stuur zijn veilige stroefheid. Maar ook het vuil verdwijnt, de kleur komt terug en enige kleine krasjes en beschadigingen worden vakkundig minder zichtbaar gemaakt.

• Frisse geuren (Tegen extra betaling)

ServiceRight kan ook een frisse geur aanbrengen die uw auto geruime tijd heerlijk naar vanille, ocean, bos, leer, of een andere geur doet ruiken.

Wanneer is uw auto toe aan car cleaning?

Wanneer u uw auto veelvuldig gebruikt, zal uw interieur vanzelf vies worden. Denk bijvoorbeeld aan vlekken van uw schoenen, eventuele kinderen die een ijsje eten op de achterbank en knoeien, u kunt het zo gek niet bedenken. Sommige vlekken zijn erg hardnekkig, en moeilijk zelf te verwijderen.

Gelukkig zijn er opties voor het reinigen van uw interieur bij car cleaners die hierin gespecialiseerd zijn. Car cleaners gebruiken speciale wasmiddelen die uw vlekken gegarandeerd verwijderen en uw auto weer als nieuw maken.

Hoe wordt auto interieur gereinigd?

Wanneer uw auto aankomt bij een van de garages voor een interieurreiniging, zullen eerst de vloer en matten gereinigd worden. Daarna worden de dashboard, zijpanelen en ruiten schoongemaakt. Vervolgens reinigen ze de bekleding (stoelen, bank enzovoort), waarbij alle vlekken worden verwijderd. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van speciale schoonmaakmiddelen, die uw auto gegarandeerd desinfecteren, en fris laten ruiken.

Wat zijn de voordelen van het interieur reinigen van uw auto?

 • Wij maken niet alleen schoon, maar desinfecteren de auto ook
 • Wanneer u in de auto stapt, heeft u het gevoel in een nieuwe auto in te stappen.
 • De geur die de auto had toen u hem nieuw kocht, wordt volledig teruggebracht.
 • Meerwaarde bij eventuele verkoop van uw auto.
 • Uw auto oogt weer alsof hij nieuw is.

Wat zijn de kosten voor het interieur reinigen bij ServiceRight Auto’s?

De prijs van het auto interieur reinigen bij ServiceRight bedragen € 49. Dit is de basisprijs. Hier is bij inbegrepen: Auto uitzuigen (Inclusief de vloerbekleding), ramen ontvetten en reinigen, deuren reinigen, behandeling van kunststof delen (zoals het dashboard), de sponningen reinigen en de kofferbakruimte reinigen. Tegen meerprijs zijn er extra opties voor het auto interieur reinigen mogelijk. Regelmatig zijn er ook aanbiedingen waarbij het auto wassen een stuk voordeliger uit kan pakken wanneer u de diensten van het auto wassen combineert.

Doet u gerust een kentekencheck op onze website waarbij de totale kosten voor het auto wassen duidelijk worden. Zo weet u van tevoren waar u aan toe bent. Op deze wijze voorkomt u verrassingen.

Kan ik met deze dienst ook autostoelen reinigen en schoonmaken?

Autostoelen zijn onderdelen in de auto die veel te verduren hebben. Zeker wanneer u beseft dat dit de plek is waar het meest geknoeid wordt. Ook hier geldt dat het accepteren van de eerste vlekken ervoor zorgt dat het einde al snel zoekraakt. Het zijn de eerste vlekken waar u direct mee aan het werk moet. Het reinigen en schoonmaken van de autostoelen is vaak een lastige klus. Niet alleen omdat de stof niet zomaar alles aankan, maar ook omdat dit juist de plek is waar u niet makkelijk bij kunt, tenzij u op de stoel gaat zitten – en dat kan niet tijdens het schoonmaken. Probeert u in geen geval de autobekleding te verwijderen, tenzij u een hoes gebruikt of kinderstoeltje gebruikt. Wanneer de autobekleding foutief verwijderd wordt (wanneer deze al verwijderd kan worden), dan is het terugplaatsen van de stof zo goed als onmogelijk. Is de stof eenmaal beschadigd, dan is het vaak een uitdaging om dit zo te herstellen dat de schade niet meer zichtbaar is. Het reinigen van autobekleding en met name autostoelen is een lastige klus. Uiteraard kunt u hier zelf mee aan de slag gaan, maar het is aantrekkelijker om de bekleding schoon te laten maken. Het kost vaak maar een paar tientjes en het resultaat is vele malen beter omdat er professionele middelen en apparatuur gebruikt wordt. Ook nare geurtjes kunnen direct verwijderd worden om het nog aantrekkelijker te maken.

Hoe gaat een auto wassen in zijn werk?

Nadat dat u akkoord bent gegaan met de ServiceRight Auto’s voordeelprijs voor het wassen van uw auto wordt de buitenkant van uw auto bij ontvangst eerst gewassen. Dit om de auto van al het vuil te ontdoen en de lak gereed te maken voor verdere behandeling. Daarna polijsten wij de auto, om de glans en oorspronkelijke kleur van de auto te herstellen of te behouden. Als finishing touch voorzien wij de auto van een waslaag, om de auto te beschermen tegen verder vuil worden. Niet alleen de buitenkant van de auto wordt hierbij schoongemaakt. Ook het motorcompartiment is uiteraard gevoelig voor vuil, en wordt tijdens de wasbeurt netjes schoongemaakt.

Wanneer laat u uw auto wassen?

Bij intensief gebruik van uw auto, wordt deze uiteraard vies. Denk bijvoorbeeld aan het rijden door modderige wegen, vuil van uw schoenen in uw interieur, etcetera. Via ServiceRight Auto’s kunt u uw auto op een hygiënische en grondige manier laten wassen. Dit kunnen wij doen voor het exterieur van uw auto, maar (tegen meerprijs) ook het interieur. Ook dingen als koplampen polijsten, en zelfs een cabriodak reinigen behoren tot de mogelijkheden. Dus ook voor auto wassen bent u bij ServiceRight Auto’s aan het juiste adres.

Wat zijn de kosten voor het auto wassen via ServiceRight Auto’s?

Zoals eerder aangegeven, is een interieur cleaning basic al mogelijk vanaf €49. Een exterieur cleaning is al mogelijk vanaf €119. Dit is inclusief polijsten. Tegen meerprijs zijn er extra opties voor het auto wassen mogelijk. Zo kan uw interieur tegen een meerprijs ook worden schoongemaakt, waardoor u weer het gevoel heeft in een nieuwe auto te zitten. Regelmatig zijn er ook aanbiedingen waarbij het auto wassen een stuk voordeliger uit kan pakken wanneer u de diensten van het auto wassen combineert. Doet u gerust een kenteken check op de website, waarbij de totale kosten voor het auto wassen inzichtelijk worden. Zo weet u van tevoren waar u aan toe bent en voorkomt u verrassingen.

Hoe kunnen wij uw tevredenheid garanderen?

EXPERTISE – Bij ServiceRight profiteert u van de expertise van landelijk meer dan 1500 car cleaners. U kunt er dus vanuit gaan dat we altijd een passend antwoord hebben op uw vragen over auto interieur reinigen.

SNELHEID – Omdat ServiceRight profiteert van al deze car cleaners, zult u minder tot geen last hebben van wachtlijsten, en wordt uw auto dus snel gewassen.

PRIJZEN – Wij hanteren aantrekkelijke prijzen voor het auto interieur reinigen in combinatie met vakkundig werk.

ZORG – Uw auto is meer dan slechts een vervoermiddel. Wij begrijpen dit, en zullen uw auto interieur reinigen met alle zorg die nodig is.

GARANTIE – Wij garanderen absolute tevredenheid. Wij werken alleen met carwashes. Dit betekent dat u dus volledige kunt verwachten.

Wat wordt er gedaan bij een exterieur cleaning?

Is uw auto aan de buitenkant toe aan een cleaning beurt door ServiceRight Auto’s? Dat kan inderdaad wanneer u merkt dat uw auto steeds snel vies wordt of al vies is. Het compleet en professioneel laten reinigen van het exterieur van uw auto. U kunt gebruik maken van een exterieur cleaning in combinatie met de haal- en breng service. Hierdoor kunt u uw auto exterieur volledig laten schoonmaken terwijl u niet eens de auto hoeft weg te brengen. Bel of chat met ServiceRight Auto’s voor meer informatie.

Onze Exterieur Cleaning bestaat uit:

 • Verwijderen van verkeersvuil en wax restanten
 • Met de hand wassen van het gehele voertuig + drogen
 • Auto polijsten (lichte krassen verwijderen, glans terugbrengen)
 • Wax laag aanbrengen
 • Motorcompartiment reinigen
 • Wielen reinigen
 • Velgen reinigen
 • Deuren en deurstijlen reinigen
 • Behandeling van kunststof delen

Toeslag bij: SUV/MPV/BESTELWAGEN/BUS

Gerelateerde diensten

Bij ServiceRight hebben we al meer dan 1500 garages in Nederland met een uitstekende dekking in elke stad en gemeente. Omdat wij de snelst groeiende...

Bij de ozonbehandeling wordt er tijdens dat uw motor loopt en de airconditioning aanstaat een ozon generator in uw auto geplaatst. Tijdens de ozon reiniging...

Gerelateerde blogs

Om optimaal gebruik te maken van een self service car wash, zijn er 12 stappen die u kunt volgen: 1. Parkeer uw auto in de...

Vuil op de auto is ontzettend vervelend, zeker wanneer u trots bent op uw auto. Vogelpoep, boomhars en insecten zijn nog veel schadelijker. Zij zijn...

Vocht in de auto is bijzonder vervelend. Wanneer het gaat om kleine hoeveelheden water, dan merkt u dit vaak aan ruiten die snel beslaan. Gaat...

ServiceRight Auto's servicepunten in Nederland

maps
BEKIJK & BOEK

Gratis haal- en brengservice

Car cleaning in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Car cleaning geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw auto onderhoud & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum en garage waarop u het onderhoud uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw auto is in goede handen bij een van onze erkende garages bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Auto's voor uw Car cleaning?

Gratis landelijk ophalen en afleveren vanuit huis of werk

Landelijk online platform met klantenservice

Alle bij ServiceRight aangesloten servicepunten zijn erkend door o.a. RDW

Garantie op onderdelen en arbeid

Fabrieksgarantie blijft te allen tijde gewaarborgd

Ervaringen met ServiceRight

9.5 van 7702 klantenbeoordelingen

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Auto's

-20%

Grote beurt NU tijdelijk 20% korting!

Verversen van olie en diverse filters
Afstempelen onderhoudsboekje
Garantie (6 mnd)

BEKIJK & BOEK

-20%

Car cleaning tijdelijk 20% korting!

Verversen van olie en diverse filters
Afstempelen onderhoudsboekje
6 maanden garantie

BEKIJK & BOEK

-20%

Kleine beurt NU tijdelijk 20% korting!

Verversen van olie en de oliefilter
Afstempelen onderhoudsboekje
6 maanden garantie

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke