Koplampen polijsten

Bekijk de kosten voor het polijsten van uw doffe koplampen

20%

Korting

70,80 Vanaf prijs

59,-

Weet ik niet.

 

Contactloos gratis halen en brengen

6 maanden garantie

Dekking door heel Nederland

Wat wordt er gedaan bij koplampen polijsten?

Auto polijsten

De gemiddelde duur van deze dienst: Tussen 0.5 en 1.5 uur

Koplampen polijsten: kosten toegelicht

Als u op zoek bent naar een offerte voor het polijsten van uw auto, neem dan een kijkje hieronder over hoe wij u geld kunnen besparen. Het arbeidsloon van een merkdealer begint vaak vanaf €75,00 p/u en kan oplopen t/m €120,00 p/u afhankelijk van de merkdealer.Dit houdt in dat u bij ons met tarieven te maken heeft die maar liefst tot 50% goedkoper zijn, dat betekend dat u elke keer weer geld bespaart.

Koplampen polijsten

70,80 Vanaf prijs:

59,-

Schone koplampen voor uw auto

6 maanden garantie

Inclusief BTW

Inclusief arbeid

Auto polijsten

Koplampen Polijsten

Heeft uw auto doffe koplampen? ServiceRight Schadeservice kan uw koplampen polijsten en ze weer mooi glimmend en helder maken. ServiceRight is gespecialiseerd in het polijsten van koplampen. Uw koplampen zien er nadien als nieuw uit!

Veelgestelde vragen over koplampen polijsten

Hoe kan ik mijn doffe koplampen laten polijsten?

U kunt de reparatie van uw autoschade inplannen via de website of u kunt gebruik maken van het telefoonnummer dat bovenaan de website staat vermeld, wat overigens ook het nummer is om een reparatie offerte op te vragen en vervolgens de afspraak in te plannen. Extra werkzaamheden zullen van te voren met u besproken worden m.b.t. de goedkeuring voor het uit te voeren werk en de bijkomende kosten.

Wat zijn de kosten van koplampen polijsten?

Onderdelen en werkuren zullen variëren tussen verschillende garages bij u in de buurt. Als u uw doffe koplampen wilt laten polijsten, kunt u dat telefonisch doorgeven aan één van onze adviseurs, die vervolgens een passende offerte voor u zal maken. Deze is gebaseerd op de tarieven van de garage die op de gewenste datum uw koplampen zal polijsten. U zult via de mail een bevestiging en een offerte ontvangen van de werkzaamheden. De koplampen polijsten worden gedaan vanaf € 59 bij de goedkopere garages en automodellen. Om uw koplampen te laten polijsten, neem dan direct contact op met 088 – 2222 000, om een passende offerte op te vragen en het polijsten vandaag nog in te plannen.

Koplampen polijsten met tandpasta, commandant of koperpoets?

Koplampen polijsten doe je niet met tandpasta, commandant of koperpoets, maar met een polijstset voor de koplampen van de auto. Toegegeven: er zijn veel filmpjes beschikbaar op het internet waar tandpasta gebruikt wordt om doffe krassen op de koplampen weg te werken. Commandant, tandpasta en koperpoets zijn echter niet gemaakt om de koplampen mee te polijsten en dat ziet u terug in het resultaat. De eerste dagen zien de koplampen er prima uit, maar na korte tijd moet de behandeling opnieuw verricht worden. Er is namelijk geen beschermende laag op de koplamp aangebracht. Tandpasta gebruikt u dus beter in de badkamer. Speciale setjes voor het polijsten van de koplampen werken gemakkelijk en snel. Vergeet niet de lak rond de koplampen af te plakken voordat u begint met het polijsten. De setjes voor het zelf polijsten van de koplamp zijn niet duur en werken doorgaans goed bij koplampen die tekenen van slijtage vertonen. Zijn de koplampen écht dof of moeten zij gepolijst worden om door de APK te komen? Dan is het beter om het werk door een vakman uit te laten voeren. Koplampen worden overigens per definitie dof tegenwoordig. Zij worden niet meer van glas gemaakt, maar worden uit kunststof vervaardigd. Over het kunststof is een beschermende laag aangebracht. Door vuil op straat, steentjes, zout en uv-straling wordt de beschermende laag steeds dunner. Uiteindelijk wordt het kunststof beschadigd, waardoor het doffe effect op de lampen ontstaat. Het polijsten van de koplampen is dan ook niet meer dan het wegwerken van de oneffenheden, waardoor er weer een ‘stralend’ resultaat naar voren komt. Hoe vaak de lampen gepolijst moeten worden, ligt aan het gebruik van de auto en de blootstelling aan uv-straling.

Waarom is het belangrijk om de koplampen te polijsten?

Wanneer uw auto doffe koplampen heeft en de auto krijgt een APK keuring, is dit een van de redenen waarop de auto kan worden afgekeurd. Het is dus belangrijk dat de koplampen helder zijn en niet dof. Het is namelijk niet alleen belangrijk om door de APK keuring te komen, maar het meest belangrijke is dat dit voor de veiligheid is van u en de medeweggebruikers. Wanneer de koplampen dof zijn en niet helder, is het licht veel minder helder dat door de koplampen komt. Hierdoor kan het zijn dat u veel minder ziet wanneer u in het donker rijdt, maar ook de andere weggebruikers kunnen u veel minder goed zien. Juist in het donker is het belangrijk dat u goed zichtbaar bent.

Naast het feit dat heldere koplampen beter zijn voor de veiligheid, is het ook een mooier gezicht wanneer de koplampen goed helder zijn en niet dof. Hierdoor heeft uw auto een betere uitstraling en een mooier aanzicht op de auto. Het kan ook zijn dat de koplampen niet helemaal meer helder zijn, maar ook nog niet helemaal dof. Het kan daardoor zijn dat u twijfelt of uw koplampen al gepolijst moeten worden. Het is uiteraard verstandig om in dit geval langs de garage te gaan om dit te laten controleren of alvast de koplampen te laten polijsten zodat u er op tijd bij bent.

Wat is koplampen polijsten?

Het polijsten van de koplampen houdt in dat wanneer de koplampen van de auto dof zijn geworden, deze weer helder worden gemaakt. Hierdoor kan er weer genoeg licht door de koplamp schijnen en is het zicht met de lampen weer goed. Dit zorgt niet alleen voor een betere veiligheid voor uzelf en de medeweggebruikers, maar ook voor een mooiere uitstraling van de auto. Met name door de wisselende weersomstandigheden die wij kennen in Nederland, zien we steeds vaker dat de koplampen dof worden. Dit is niet alleen door de weersomstandigheden, maar ook door de samenstelling van de koplampen. Deze zijn gemaakt van transparantie kunststof met een coating, terwijl dit vroeger van glas was. Nu kunt u natuurlijk zelf aan de slag gaan met het polijsten van de koplampen, maar het is vaak efficiënter om dit uit te besteden. Op deze manier weet u zeker dat de lampen echt goed schoon en helder worden en hoeft u zelf niet alle materialen aan te schaffen die nodig zijn om de koplampen goed te kunnen polijsten. Na de behandeling zijn de doffe of verweerde koplampen weer als nieuw!

Gerelateerde diensten

Bij de ozonbehandeling wordt er tijdens dat uw motor loopt en de airconditioning aanstaat een ozon generator in uw auto geplaatst. Tijdens de ozon reiniging...

Bij ServiceRight hebben we al meer dan 1500 garages in Nederland met een uitstekende dekking in elke stad en gemeente. Omdat wij de snelst groeiende...

Bij ServiceRight Auto’s hebben we al meer dan 1500 garages in Nederland met een uitstekende dekking in elke stad en gemeente. Omdat wij de snelst...

Gerelateerde blogs

Om optimaal gebruik te maken van een self service car wash, zijn er 12 stappen die u kunt volgen: 1. Parkeer uw auto in de...

Vocht in de auto is bijzonder vervelend. Wanneer het gaat om kleine hoeveelheden water, dan merkt u dit vaak aan ruiten die snel beslaan. Gaat...

ServiceRight Auto's servicepunten in Nederland

maps
BEKIJK & BOEK

Gratis haal- en brengservice

Koplampen polijsten in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Koplampen polijsten geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw auto onderhoud & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum en garage waarop u het onderhoud uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw auto is in goede handen bij een van onze erkende garages bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Auto's voor uw Koplampen polijsten?

Gratis landelijk ophalen en afleveren vanuit huis of werk

Landelijk online platform met klantenservice

Alle bij ServiceRight aangesloten servicepunten zijn erkend door o.a. RDW

Garantie op onderdelen en arbeid

Fabrieksgarantie blijft te allen tijde gewaarborgd

Ervaringen met ServiceRight

9.5 van 7702 klantenbeoordelingen

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Auto's

-20%

Grote beurt NU tijdelijk 20% korting!

Verversen van olie en diverse filters
Afstempelen onderhoudsboekje
Garantie (6 mnd)

BEKIJK & BOEK

-20%

Car cleaning tijdelijk 20% korting!

Verversen van olie en diverse filters
Afstempelen onderhoudsboekje
6 maanden garantie

BEKIJK & BOEK

-20%

Kleine beurt NU tijdelijk 20% korting!

Verversen van olie en de oliefilter
Afstempelen onderhoudsboekje
6 maanden garantie

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke