Auto waxen

Bekijk de kosten van uw auto waxen

20%

Korting

118,80 Vanaf prijs

99,-

Weet ik niet.

 

Contactloos gratis halen en brengen

6 maanden garantie

Dekking door heel Nederland

Wat wordt er gedaan bij een auto waxen?

Auto polijsten

De gemiddelde duur van deze dienst: 3 uur

Uw auto in de wax laten zetten is een goede keuze wanneer u de auto zo goed mogelijk beschermd wilt hebben. Voordat een auto in de wax gezet kan worden, moet deze eerst goed gewassen worden zodat vuil en beschadigingen weggewerkt kunnen worden. U kunt er eventueel ook voor kiezen om de auto te laten polijsten voor een nog beter effect. Vervolgens wordt er een laag wax aangebracht over de lak.

Auto waxen

118,80 Vanaf prijs:

99,-

Auto waxen voor alle kleuren auto's

Uitgebreide wax behandeling voor uw auto

Inclusief BTW

Inclusief arbeid

Auto polijsten

Dit staat bijzonder fraai, uw auto lijkt zo goed als nieuw. Het effect is echter veel belangrijker. Door het laagje wax is de lak van de auto veel beter beschermd en is het in de toekomst veel makkelijker om de auto schoon te maken. Afspuiten in de meeste gevallen genoeg om het meest vuil van autos te halen met een laag wax.

Veelgestelde vragen over een auto waxen

Wanneer moet ik mijn auto waxen?

Er zijn verschillende situaties waarin het verstandig is om te kiezen voor het laten waxen van uw auto. De meeste mensen raden aan om dit vlak voor het winterseizoen te doen. Laat u de auto vlak voor de winter waxen, dan zorgt zout en pekel niet voor aanslag op de lak omdat het niet verder komt dan de waxlaag. Ook is het schoonmaken van de auto in de winter op deze manier vele malen makkelijker.

Ook na de winter is het laten waxen van de auto een goede keuze. U kunt dan de vuilheden van de winter weg laten wassen zodat al het pekel en zout met zekerheid van de auto zijn. De waxlaag speelt ook in de lente en zomer een grote rol bij het beschermen van uw auto. Ook zonlicht is namelijk schadelijk voor de lak en zorgt voor verkleuringen.

Andere momenten waarop het kiezen voor het laten waxen logisch is, is bij aankoop van een andere auto of bij het dof worden van de kleuren van uw huidige auto. Wax heeft een beschermende rol en wanneer u kiest voor de complete carwash van ServiceRight dan weet u zeker dat de auto weer stralend voor de dag kan komen.

Geen tijd om voorbij te komen? Geen probleem. Dankzij onze service met het halen en brengen van auto’s kunt u altijd een afspraak maken. Ook wanneer u aan huis gekluisterd bent of wanneer u op het werk bent. Wij halen de auto voor u op, maken deze volledig schoon en zetten ‘m in de wax en brengen de auto vervolgens weer terug. U hoeft niets te doen, op het maken van een afspraak na.

Wat zijn de kosten om een auto te waxen?

Een complete carwash met het waxen van de auto kost nog geen € 100. Voor slechts € 99 kunt u gebruikmaken van onze service. Wij halen de auto op, wassen en polijsten de auto zodat al het vuil, verkleuringen en ondiepe beschadigingen weggewerkt zijn en zorgen vervolgens voor een waslaag over de lak heen. U weet op die manier zeker dat de lak van de auto goed beschermd is én dat het oppervlakte onder de waslaag helemaal schoon en effen is. Om het af te maken zorgt ServiceRight er ook voor dat het motorcompartiment helemaal schoongemaakt wordt.

Wilt u nóg betere bescherming omdat het bijvoorbeeld een bedrijfswagen is die constant in het verkeer aanwezig is? Dan kunt u kiezen voor lakverzegeling. Dit is een aanrader voor alle auto’s die met hoge regelmaat op de snelweg te vinden zijn. Lakverzegeling is een doorzichtige kunststoflaag die niet te zien is, maar die er wel voor zorgt dat de lak zelf niet beschadigd en niet van kleur verandert. Lakverzegeling is niet inbegrepen in de prijs voor carwash.

Wilt u weten wat wij voor uw auto kunnen doen of wilt u direct een afspraak maken op locatie of in een van onze garages? Neem dan vandaag nog contact met ons op zodat we uw auto in kunnen plannen voor het waxen. Met onze landelijke dekking kunnen we u garanderen dat er altijd een specialist bij u in de buurt is die graag werk maakt van de uitstraling van uw auto. Met 1500 garages door heel Nederland weten we zeker dat wij u verder kunnen helpen.

Gerelateerde diensten

Meld uw schade voor een offerte: Als u op zoek bent naar een offerte voor het polijsten van uw auto, neem dan een kijkje hieronder...

Bij ServiceRight Auto’s hebben we al meer dan 1500 garages in Nederland met een uitstekende dekking in elke stad en gemeente. Omdat wij de snelst...

Koplampen polijsten: kosten toegelicht Als u op zoek bent naar een offerte voor het polijsten van uw auto, neem dan een kijkje hieronder over hoe...

ServiceRight Auto's servicepunten in Nederland

maps
BEKIJK & BOEK

Gratis haal- en brengservice

ServiceRight autogarage in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Auto waxen geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw auto onderhoud & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum en garage waarop u het onderhoud uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw auto is in goede handen bij een van onze erkende garages bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Auto's voor uw Auto waxen?

Gratis landelijk ophalen en afleveren vanuit huis of werk

Landelijk online platform met klantenservice

Alle bij ServiceRight aangesloten servicepunten zijn erkend door o.a. RDW

Garantie op onderdelen en arbeid

Fabrieksgarantie blijft te allen tijde gewaarborgd

Ervaringen met ServiceRight

9.5 van 7702 klantenbeoordelingen

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Auto's

-20%

Grote beurt NU tijdelijk 20% korting!

Verversen van olie en diverse filters
Afstempelen onderhoudsboekje
Garantie (6 mnd)

BEKIJK & BOEK

-20%

Car cleaning tijdelijk 20% korting!

Verversen van olie en diverse filters
Afstempelen onderhoudsboekje
6 maanden garantie

BEKIJK & BOEK

-20%

Kleine beurt NU tijdelijk 20% korting!

Verversen van olie en de oliefilter
Afstempelen onderhoudsboekje
6 maanden garantie

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke