Stickers verwijderen auto

Bekijk de kosten voor stickers verwijderen bij een auto

20%

Korting

70,80 Vanaf prijs

59,-

Weet ik niet.

 

Contactloos gratis halen en brengen

6 maanden garantie

Dekking door heel Nederland

Wat wordt er gedaan bij stickers verwijderen?

Stickers verwijderen auto

De gemiddelde duur van deze dienst: Tussen 6 en 12 uur

Het komt regelmatig voor dat er auto’s rondrijden met stickers op de auto. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn wanneer het een bedrijfsauto is geweest en er op deze manier reclame is gemaakt middels de auto. Dit is natuurlijk een erg mooie manier van branding, maar wanneer de auto wordt verkocht of wanneer er bijvoorbeeld van baan gewisseld wordt, kan het zijn dat de stickers van de auto moeten worden verwijderd.

Stickers verwijderen auto

70,80 Vanaf prijs:

59,-

Verwijderen lijmresten

Verwijderen (reclame)stickers

Inclusief BTW

Inclusief arbeid

Stickers verwijderen auto

Gelukkig is het met de juiste middelen ook weer erg eenvoudig om de stickers te verwijderen. Om geen schade aande auto aan te richten, moet dit wel op de juiste manier gebeuren. Via ServiceRight Auto’s kunt u eenvoudig een afspraak maken bij een erkende garage bij u in de buurt om de stickers te verwijderen van de auto.

Veelgestelde vragen over stickers verwijderen bij een auto

Wat wordt er gedaan bij het verwijderen van de stickers bij een auto?

Naast bedrijfsnamen die regelmatig op auto’s worden geplakt, kunnen het ook hele andere stickers zijn. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat er stickers op de auto worden geplakt die er eigenlijk niet echt voor bedoeld zijn en deze stickers zijn dan ook vaak een stuk lastiger te verwijderen. U kunt proberen om voorzichtig een stukje van de stickers los te maken en zo de sticker eraf te trekken. Echter wanneer er resten achterblijven, zijn deze vaak een stuk lastiger te verwijderen. Wanneer de stickers er zo afgetrokken worden, kan het ook zijn dat de laklaag wordt beschadigd. Dit is ook de reden dat u het best naar een gespecialiseerd bedrijf kunt gaan om de stickers te laten verwijderen. Zij kunnen tegen een voordelig tarief de stickers er op een juiste manier afhalen.

Nadat de stickers zijn verwijderd, kan het echter ook zo zijn dat de afdruk van de stickers te zien blijft op de auto. Het is daarom verstandig om de auto te polijsten na het verwijderen van de stickers, zodat de kleurverschillen minimaal worden of juist helemaal verdwijnen. Eenauto polijsten gaat zelf een stuk lastiger en de juiste producten zijn altijd aanwezig bij het autopoetsbedrijf die de stickers voor u kunnen verwijderen. Wij adviseren deze behandeling samen te doen met een “exterieur cleaning” (car cleaning) in verband met het polijsten van de auto.

Stickers verwijderen bestaat uit:

  • Het verwijderen van de (reclame)stickers
  • Het verwijderen van achtergebleven lijmresten
  • Het polijsten van de auto

Niet alleen de stickers zelf zullen dus verwijderd worden, maar ook de lijmresten en er zal voor gezorgd worden dat er niets meer te zien is van de stickers!

Wat zijn de kosten van stickers verwijderen bij een auto?

De kosten hangen van verschillende factoren af. De grootste factor is de grootte van de sticker. Is de hele auto bedekt met stickers of gaat het enkel om één sticker? Naar aanleiding van de grootte van de stickers kan er een juiste prijsopgave gemaakt worden. De standaard prijs voor het verwijderen van stickers bij een auto is €59,-. Wanneer u ook gebruik maakt van exterieur cleaning, pro cleaning of pro cleaning full, is de prijs voor het verwijderen van stickers op de auto slechts €49. Bij een (bijna) volledig bestickerde of gewrapte auto wordt een toeslag berekend.

Via ServiceRight Auto’s ontvangt u altijd een korting op het verwijderen van de stickers! Normaliter is de prijs namelijk €76,51. Kortom: via ServiceRight Auto’s bent u altijd voordelig uit voor het verwijderen van stickers op de auto.

U kunt via de website eenvoudig en snel een afspraak maken om de stickers te laten verwijderen. U kunt het kenteken invullen en daarna de diensten aanvinken die u wilt laten uitvoeren. Vervolgens geeft u zelf een datum en tijdstip aan en de afspraak wordt ingepland.

Zodra de opdracht is geaccepteerd, ontvangt u een bevestiging en kunt u er vanuit gaan dat de stickers worden verwijderd. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact opnemen om een afspraak te maken. Op werkdagen kunt u ons bereiken tussen 09:00 en 18:00 op het nummer 088-2222000. Wij plannen graag voor u direct een afspraak in om de stickers te laten verwijderen zodat u snel weer kunt rijden in een auto zonder stickers.

Kan ik zelf stickers verwijderen van mijn auto?

Het is wel mogelijk om zelf stickers te verwijderen, echter is het niet aan te raden. Wanneer u zelf aan de slag gaat met het verwijderen van de stickers, kan het zo zijn dat u de lak beschadigd of dat er toch nog lijmresten achterblijven. Uw auto wordt daar niet mooier op en dat terwijl het ook eenvoudig te voorkomen is door een professional het werk te laten doen waar zij goed in zijn. Hoe langer de stickers ook op de auto zitten, hoe lastiger het vaak is om de stickers weer te verwijderen. Het verwijderen van de stickers is via ServiceRight Auto’s ook nog voordelig, terwijl u waarschijnlijk hoge kosten zult betalen als u dit laat doen wanneer u de auto gaat verkopen. Garages berekenen dan vaak hogere kosten en daarnaast ziet de auto er aantrekkelijker uit wanneer alle stickers zijn verwijderd.

Vaak ontstaat er een verschil in kleur doordat de stickers een lange tijd op een bepaalde plek van de auto hebben gezeten. Hierdoor is ook aan te raden gelijk de auto te laten polijsten wanneer u de stickers laat verwijderen. Dit is vaak een lastigere klus en ook aan te raden dit door een professional te laten doen. Op internet staan vaak veel tips voor het verwijderen van stickers, zoals verschillende middeltjes waarmee het verwijderen eenvoudig moet gaan. Let hierbij dus wel op dat u kans heeft dat de lak beschadigd. De veiligste manier om het zelf te proberen, is met een föhn. Verwarm de stickers met de föhn en de kans is het grootst dat u de stickers er op deze manier af krijgt.

Hoe gaat sticker verwijderen in zijn werk?

Wanneer u kiest voor stickers verwijderen bij een autoschadeherstelbedrijf worden de stickers professioneel verwijderd, en eventueel kleurverschil en lijmresten worden vakkundig weggewerkt, waardoor het lijkt alsof de stickers er nooit zijn geweest.

De schade-expert zal eerst de stickers verwijderen, en vervolgens met speciale chemicaliën de lijmresten verwijderen zonder de originele laklaag aan te tasten. Eventuele kleurverschillen worden aangepakt door middel van het polijsten van de laklaag.

Gerelateerde diensten

Uw auto in de wax laten zetten is een goede keuze wanneer u de auto zo goed mogelijk beschermd wilt hebben. Voordat een auto in...

Bij ServiceRight Auto’s hebben we al meer dan 1500 garages in Nederland met een uitstekende dekking in elke stad en gemeente. Omdat wij de snelst...

Gerelateerde blogs

Om optimaal gebruik te maken van een self service car wash, zijn er 12 stappen die u kunt volgen: 1. Parkeer uw auto in de...

ServiceRight Auto's servicepunten in Nederland

maps
BEKIJK & BOEK

Gratis haal- en brengservice

ServiceRight autogarage in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Stickers verwijderen auto geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw auto onderhoud & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum en garage waarop u het onderhoud uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw auto is in goede handen bij een van onze erkende garages bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Auto's voor uw Stickers verwijderen auto?

Gratis landelijk ophalen en afleveren vanuit huis of werk

Landelijk online platform met klantenservice

Alle bij ServiceRight aangesloten servicepunten zijn erkend door o.a. RDW

Garantie op onderdelen en arbeid

Fabrieksgarantie blijft te allen tijde gewaarborgd

Ervaringen met ServiceRight

9.5 van 7702 klantenbeoordelingen

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Auto's

-20%

Grote beurt NU tijdelijk 20% korting!

Verversen van olie en diverse filters
Afstempelen onderhoudsboekje
Garantie (6 mnd)

BEKIJK & BOEK

-20%

Car cleaning tijdelijk 20% korting!

Verversen van olie en diverse filters
Afstempelen onderhoudsboekje
6 maanden garantie

BEKIJK & BOEK

-20%

Kleine beurt NU tijdelijk 20% korting!

Verversen van olie en de oliefilter
Afstempelen onderhoudsboekje
6 maanden garantie

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke