Autospuiterij

Bekijk de kosten voor de autospuiterij van uw auto

20%

Korting

70,80 Vanaf prijs

59,-

Weet ik niet.

 

Contactloos gratis halen en brengen

6 maanden garantie

Dekking door heel Nederland

Wat wordt er gedaan bij een auto spuiterij?

Aankoopcheck voor auto's

De gemiddelde duur van deze dienst: 5 uur en 30 minuten

Meld uw schade voor een offerte

Als u op zoek bent naar een offerte voor autoschade herstel van uw auto, neem dan een kijkje hieronder over hoe wij u geld kunnen besparen. Het arbeidsloon van een merkdealer begint vaak vanaf €75,00 p/u en kan oplopen t/m €120,00 p/u afhankelijk van de merkdealer. Dit houdt in dat u bij ons met tarieven te maken heeft die maarliefst tot 50% goedkoper zijn, dat betekend dat u elke keer weer geld bespaart.

Autospuiterij

70,80 Vanaf prijs:

59,-

Lage kosten

Representatieve autolak

Bescherming van autolak

Inclusief BTW

Inclusief arbeid

Aankoopcheck voor auto's

Autospuiterij: beschadigd lakwerk

Heeft u krassen in de bumper of heeft u een deukje in het portier? Dan hoeft de bumper, de handgreep of binnenbekleding, niet te worden gedemonteerd omdat de reparatieplek klein wordt gehouden. Omdat het autoschade herstel al in één dagdeel kan worden uitgevoerd is het schadeherstel aanzienlijk goedkoper. Wanneer u een kleine schade wilt laten herstellen die niet door uw verzekering gedekt wordt is dit een goede en goedkope methode.

Veelgestelde vragen over een autospuiterij

Hoe boek ik een autospuiterij?

U kunt een autoschadeherstel inplannen via de website of u kunt gebruik maken van het telefoonnummer dat bovenaan de website staat vermeld, wat overigens ook het nummer is om een reparatie offerte op te vragen en vervolgens de afspraak in te plannen. Extra werkzaamheden zullen van te voren met u besproken worden m.b.t. de goedkeuring voor het uit te voeren werk en de bijkomende kosten.

Wat zijn de kosten van een autospuiterij?

Uw auto spuiten bij ServiceRight is op basis van een uurtarief. U kunt al uw auto laten spuiten vanaf  € 59,- per uur. Daarnaast ontvangt u een gratis haal- en afleverservice. Hiermee zijn wij gemiddeld 50% goedkoper dan de merkdealer, die gemiddeld zo’n € 75,- tot € 175,- per werkuur vragen, waardoor het spuiten van uw auto een kostbare taak wordt. Ook hebben wij op dit moment een aanbieding, waarbij u kunt profiteren van een korting van maar liefst 20% op het spuiten van uw auto. De betrouwbare schade-experts zullen uw auto vakkundig en snel voorzien van een nieuwe laklaag. Vraagt u gerust naar een offerte, waarbij de kosten van het auto spuiten duidelijk worden. Zo weet u van tevoren waar u aan toe bent. Op deze manier voorkomt u verrassingen.

Onderdelen en werkuren zullen variëren tussen verschillende autospuiterijen. Als uw auto wilt laten spuiten bij een ServiceRight autospuiterij, kunt u dat telefonisch doorgeven aan één van onze adviseurs, die vervolgens een passende offerte voor u zal maken. Deze is gebaseerd op de tarieven van de autospuiterij die op de gewenste datum de reparatie aan u auto zal verrichten. U zult via de mail een bevestiging en een offerte ontvangen van de des betreffende reparatie.

Wat wordt er gedaan bij groot spuitwerk?

Nadat dat u akkoord bent gegaan met de ServiceRight Auto’s voordeelprijs voor het herstellen van de schade wordt uw auto bij ontvangst eerst geschuurd en opnieuw voorzien van grondverf. Wanneer deze gedroogd is, gaat er een kleur lak overheen. Dit is speciale autolak, voorzien van een kleurcode, zodat u nooit de verkeerde kleur lak krijgt. Zodra deze lak gedroogd is, wordt de lak nog netjes bijgewerkt en gepolijst, waarna de auto weer rijklaar is en bij u afgeleverd kan worden.

Anders dan bij `Uitdeuken Zonder Spuiten` beperkt `Groot autoschade herstel` zich niet tot kleine deuken. In sommige gevallen zijn we in staat om ook grote deuken, bijvoorbeeld in een dakpaneel, te herstellen. Meestal gaat het hier om het uitdeuken van de deuk, het herstellen van de lakschade in onze autospuiterij. Ook voor deze autoschade herstel-methode geldt dat er minder demontage nodig is en dat plaatwerk niet altijd vervangen hoeft te worden. Kortom; een kortere doorlooptijd en lagere kosten, wanneer u voor een ServiceRight autospuiterij kiest. Bij ServiceRight is uw auto snel weer als nieuw!

Wanneer is uw auto toe aan een auto spuiterij?

Wanneer u per ongeluk schade heeft gemaakt, of iemand anders heeft schade gemaakt aan uw auto, is het niet bevorderlijk om zelf uw auto te spuiten door met een spuitbus aan de slag te gaan in de garage. Onze schade-experts hebben de expertise om schade aan uw lak onzichtbaar te herstellen en/of indien u dit wenst, de auto in een andere kleur te spuiten. Wij kunnen in elke behoefte voorzien.

Ook als u deuken rondom uw auto heeft, waardoor lakschade is ontstaan, kunnen onze monteurs dit vakkundig spuiten en wegwerken. Uw auto zal er weer als nieuw uitzien. In deze gevallen maakt het geen verschil waar de schade zich bevindt. Wanneer wij uw auto uitdeuken en spuiten ziet de auto er weer showroom klaar uit.

Wat zijn de voordelen van een auto spuiten?

Er zijn een aantal voordelen om uw auto te laten spuiten. Hieronder volgt een overzicht van de meest besproken voordelen:

  • Uw auto oogt weer zo goed als nieuw
  • U vermeerdert de waarde van uw auto aanzienlijk

De extra voordelen die u bij ServiceRight Auto’s ontvangt voor het spuiten van uw auto zijn:

EXPERTISE – Bij het spuiten van uw auto via ServiceRight profiteert u landelijk van onze expertise bij meer dan 1500 garages.

SNELHEID – Omdat ServiceRight profiteert van al deze schadeherstelbedrijven, zult u minder tot geen last hebben van wachtlijsten, en wordt uw auto dus snel gespoten.

PRIJZEN – Wij hanteren aantrekkelijke prijzen voor het auto spuiten in combinatie met vakkundig werk.

ZORG – Uw auto is meer dan slechts een vervoermiddel. Wij begrijpen dit, en zullen uw auto behandelen met alle zorg die nodig is.

GARANTIE – Wij garanderen absolute tevredenheid. Wij werken alleen met gecertificeerde schadeherstelbedrijven. Dit betekent dat u dus volledige garantie kunt verwachten bij het laten spuiten van uw auto

PARTNERSCHAPPEN  – Alle, bij ServiceRight aangesloten schadeherstelbedrijven, zijn gecertificeerd. Dit houdt in dat wij alleen werken met schadeherstelbedrijven die hun sporen hebben verdiend in het auto spuiten, en profiteren van maximale klanttevredenheid.

HALEN EN BRENGEN – U hoeft zich geen zorgen te maken over het brengen en weer ophalen van uw auto. Dit wordt kosteloos voor u gedaan, waardoor u onbezorgd uw auto kunt laten spuiten.

FABRIEKSGARANTIE – Bij ServiceRight is de fabrieksgarantie van uw auto altijd gewaarborgd. Wanneer u dus voor ons kiest, kiest u voor zekerheid.

Wanneer u lakschade heeft, kan de schade zich uitbreiden naar de rest van uw lak. De lak kan gaan bladderen en er kunnen roestplekken ontstaan. Voorkom onnodige schade en kosten. Plan online een afspraak in, of bel ons via 088 – 2222 000 en laat vandaag nog uw auto spuiten via ServiceRight Auto’s.

Gerelateerde diensten

Meld uw schade voor een offerte: Als u op zoek bent naar een offerte voor het polijsten van uw auto, neem dan een kijkje hieronder...

Een onbeschadigde auto is uiteraard het fraaist, maar ongelukken zijn lang niet altijd te voorkomen. Wanneer u een deuk in de auto hebt, is het...

Als u op zoek bent naar een offerte voor autoschade herstel van uw auto, neem dan een kijkje hieronder over hoe wij u geld kunnen...

ServiceRight Auto's servicepunten in Nederland

maps
BEKIJK & BOEK

Gratis haal- en brengservice

Autospuiterij in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Autospuiterij geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw auto onderhoud & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum en garage waarop u het onderhoud uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw auto is in goede handen bij een van onze erkende garages bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Auto's voor uw Autospuiterij?

Gratis landelijk ophalen en afleveren vanuit huis of werk

Landelijk online platform met klantenservice

Alle bij ServiceRight aangesloten servicepunten zijn erkend door o.a. RDW

Garantie op onderdelen en arbeid

Fabrieksgarantie blijft te allen tijde gewaarborgd

Ervaringen met ServiceRight

9.5 van 7702 klantenbeoordelingen

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Auto's

-20%

Grote beurt NU tijdelijk 20% korting!

Verversen van olie en diverse filters
Afstempelen onderhoudsboekje
Garantie (6 mnd)

BEKIJK & BOEK

-20%

Car cleaning tijdelijk 20% korting!

Verversen van olie en diverse filters
Afstempelen onderhoudsboekje
6 maanden garantie

BEKIJK & BOEK

-20%

Kleine beurt NU tijdelijk 20% korting!

Verversen van olie en de oliefilter
Afstempelen onderhoudsboekje
6 maanden garantie

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke