Autobekleding reinigen

Bekijk de kosten om uw autobekleding te laten reinigen

20%

Korting

58,80 Vanaf prijs

49,-

Weet ik niet.

 

Contactloos gratis halen en brengen

6 maanden garantie

Dekking door heel Nederland

Hoe werkt autobekleding laten reinigen?

Aankoopcheck voor auto's

De gemiddelde duur van deze dienst: Tussen 0.5 en 1 uur

Heeft u vlekken in uw autobekleding of hangen er nare geurtjes die u maar niet uit de bekleding krijgt? Dan raden wij de dienst autobekleding reinigen aan! Wanneer u last heeft van vlekken in de autobekleding, is het verstandig om hier zo snel mogelijk iets aan te laten doen. Het kan namelijk anders zo zijn dat de vlekken steeds hardnekkiger worden en lastiger te verwijderen zijn. Via ServiceRight Auto’s ontvangt u altijd een voordelig prijs voor het laten reinigen van uw autobekleding.

Autobekleding reinigen

58,80 Vanaf prijs:

49,-

Autobekleding laten reinigen

Inclusief BTW

Inclusief arbeid

Aankoopcheck voor auto's

De erkende garages die zijn aangesloten bij ServiceRight Auto’s beschikken over het juiste materiaal om ervoor te zorgen dat de vlekken en/of geurtjes ook daadwerkelijk verdwijnen. Wanneer u regelmatig uw autobekleding laat reinigen, zult u ook merken dat de kosten steeds lager uit zullen vallen. Het zal immers steeds minder werk zijn om de autobekleding schoon te houden.

Veelgestelde vragen over autobekleding reinigen

Wanneer moet ik mijn auto bekleding laten schoonmaken?

U bepaalt zelf wanneer u de autobekleding schoon laat maken. Het is echter wel verstandig om hier niet te lang mee te wachten. Vlekken en vuilheden zullen niet direct zorgen voor schade aan de auto – maar wanneer u langer wacht, trekt het wel dieper de stof in waardoor het lastiger te verwijderen is. Daarnaast is het (helaas) een feit dat de eerste vlek de ergste is. Laat u deze zitten, dan is een tweede vlek geen drama en op die manier stelt u het schoonmaken van de autobekleding steeds verder uit. Doorgaans kiezen de meeste mensen voor het schoon laten maken van de autobekleding wanneer zij hun auto willen verkopen en het idee hebben dat dit een sterke meerwaarde aan de auto geeft. Andere mensen kiezen voor het schoon laten maken van hun autobekleding wanneer zij iemand in de auto mee moeten nemen waar ze een goede indruk op willen maken. Dat kan een werkgever of zakelijke relatie zijn, maar evengoed kan het uw schoonvader- of moeder zijn. Bent u trots op uw auto, dan wilt u geen vlekken of vuilheden in uw auto hebben. U wilt dat uw auto er altijd verzorgd uitziet en dat er geen onfrisse geurtjes in de auto aanwezig zijn. Dan is het periodiek schoon laten maken van uw auto helemaal geen slecht idee. Door een vaste periode te kiezen voor car cleaning weet u zeker dat alle problemen direct opgepakt kunnen worden. Hierdoor vallen de kosten in de meeste gevallen ook veel lager uit, omdat vlekken geen enkele kans krijgen in uw auto.

Bestaat er ook een autobekleding reiniger?

Gebruikmaken van autobekleding reiniger is handig, maar ook hier zitten weer verschillende haken en ogen aan. Zo zijn lang niet alle reinigers even goed en wanneer u de gebruiksaanwijzingen niet opvolgt, is de kans bijzonder klein dat de reiniger zijn werk doet. De meeste middelen moeten bijvoorbeeld eerst een bepaalde tijd intrekken. Wacht u niet lang genoeg, dan heeft de reiniger zijn werk niet kunnen doen. Wacht u te lang, dan loopt u het risico dat het middel te diep in de stof getrokken is en vale plekken achterlaat. Let er in ieder geval altijd op dat u met zorg aan het werk gaat. Flink schrobben met een borstel lijkt verstandig omdat de vlekken op deze manier verwijderd kunnen worden. Schrobt u echter te hard, dan beschadigt u (weer) de autobekleding waardoor de kosten veel hoger uitvallen. Daarom raden we aan om het reinigen van de autobekleding te laten doen door de professionals. Wij hebben de juiste middelen om de meest hardnekkige vlekken uit de bekleding te krijgen en hebben daarnaast alle materialen en kennis in huis om er direct een succes van te maken. Heeft u eigenlijk al te lang gewacht met het schoonmaken van de autobekleding – of bent u wel begonnen maar krijgt u de vlekken er echt niet uit – dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u het graag zelf doen maar heeft u niet de juiste middelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat we u verder kunnen helpen. De plaatselijke garage weet namelijk precies welke middelen en materialen u het beste kunt gebruiken om die vlekken nou eindelijk eens uit de auto te krijgen.

Wat zijn de kosten van autobekleding reinigen?

De kosten van het laten reinigen van de autobekleding hangen sterk af van de diensten en producten die u nodig heeft. Wanneer u zelf alle middelen, apparaten en machines aan moet schaffen, bent u per definitie duurder uit dan wanneer u ervoor kiest om de autobekleding te laten reinigen door de experts van ServiceRight Auto’s. Car cleaning is al mogelijk vanaf € 49 en is gemakkelijk uit te breiden wanneer u gebruik wilt maken van extra opties. Wanneer u langere tijd vuil en vlekken in de auto gehad heeft, dan is de kans bijvoorbeeld aanzienlijk dat er nare geurtjes in de auto aanwezig zijn. Of dat er andere problemen ontstaan zijn, zoals schimmel in de bekleding van de auto. Laat dit gerust aan onze experts over. Zij helpen u graag door car cleaning op een professionele manier te verrichten. Heeft u geen volledige car cleaning nodig, dan kunt u er uiteraard ook voor kiezen om alleen de autobekleding te laten reinigen tegen een aantrekkelijk tarief. Heeft u het laten reinigen constant uitgesteld omdat u geen tijd heeft om naar de garage te gaan? Dat begrijpen wij: daarom hebben we een volledig gratis service ontwikkeld. Wij halen de auto op locatie op, gaan ermee naar de garage en brengen de auto op een afgesproken plek terug wanneer deze klaar is. Zo heeft u de mogelijkheid om de auto grondig te laten reinigen zonder dat u hiervoor uw planning aan moet passen. Veel makkelijk kan het niet worden. Neem vandaag nog vrijblijvend contact op met ons om een afspraak te maken voor het laten reinigen van uw autobekleding – of de volledige auto.

Kun je autobekleding reinigen met een stoomreiniger?

Het reinigen van de autobekleding is een lastige klus. U kunt immers niet te veel druk op de stof zetten, omdat u deze anders beschadigt. Daardoor vallen de meeste borstels al direct af, tenzij er ervoor kiest een doek om de borstel te doen om de stevigheid van de haren wat af te doen nemen. In veel gevallen wordt er gewerkt met een extractor die ook de bijzonder diepe vlekken uit de bekleding kan halen. Maar de kans is klein dat u er zelf eentje heeft staan thuis. Een stoomreiniger of hogedrukreiniger hebben de meeste mensen wel in huis. Of het zo verstandig is om uw bekleding schoon te maken met deze apparaten, dat is nog maar de vraag. De hogedrukreiniger valt per definitie af voor de stof. Een stoomreiniger kan gebruikt worden wanneer u erop let dat de stof niet te nat wordt. Houdt u ook vooral rekening met de elektronica in de auto. Een paar druppels vocht kunnen al zorgen voor kortsluiting en op die manier wordt het schoonmaken van de auto wel een heel lange klus. Gebruikt u een stoomreiniger en is het resultaat naar behoren? Vergeet dan niet de auto bijzonder goed te ventileren. Een warmere ruimte met veel trek is de beste plek om al het vocht uit de auto te krijgen. Laat de auto liever te lang dan te kort luchten: wanneer er vocht in de auto achterblijft, kan dit zorgen voor veel problemen. Schimmels en nare geurtjes hebben dan alle kans om zich in uw auto te nestelen en dat is niet de bedoeling. Na het luchten kunt u nog eens met de stofzuiger door de auto om het laatste vuil te verwijderen.

Gerelateerde diensten

Bij ServiceRight Auto’s hebben we al meer dan 1500 garages in Nederland met een uitstekende dekking in elke stad en gemeente. Omdat wij de snelst...

Bij de ozonbehandeling wordt er tijdens dat uw motor loopt en de airconditioning aanstaat een ozon generator in uw auto geplaatst. Tijdens de ozon reiniging...

ServiceRight Auto's servicepunten in Nederland

maps
BEKIJK & BOEK

Gratis haal- en brengservice

ServiceRight autogarage in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Autobekleding reinigen geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw auto onderhoud & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum en garage waarop u het onderhoud uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw auto is in goede handen bij een van onze erkende garages bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Auto's voor uw Autobekleding reinigen?

Gratis landelijk ophalen en afleveren vanuit huis of werk

Landelijk online platform met klantenservice

Alle bij ServiceRight aangesloten servicepunten zijn erkend door o.a. RDW

Garantie op onderdelen en arbeid

Fabrieksgarantie blijft te allen tijde gewaarborgd

Ervaringen met ServiceRight

9.5 van 7702 klantenbeoordelingen

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Auto's

-20%

Grote beurt NU tijdelijk 20% korting!

Verversen van olie en diverse filters
Afstempelen onderhoudsboekje
Garantie (6 mnd)

BEKIJK & BOEK

-20%

Car cleaning tijdelijk 20% korting!

Verversen van olie en diverse filters
Afstempelen onderhoudsboekje
6 maanden garantie

BEKIJK & BOEK

-20%

Kleine beurt NU tijdelijk 20% korting!

Verversen van olie en de oliefilter
Afstempelen onderhoudsboekje
6 maanden garantie

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke