Auto polijsten

Bekijk de kosten voor auto polijsten

20%

Korting

70,80 Vanaf prijs

59,-

Weet ik niet.

 

Contactloos gratis halen en brengen

6 maanden garantie

Dekking door heel Nederland

Wat wordt er gedaan bij het polijsten van een auto?

Auto polijsten

De gemiddelde duur van deze dienst: 2 uur en 30 minuten

Meld uw schade voor een offerte:

Als u op zoek bent naar een offerte voor het polijsten van uw auto, neem dan een kijkje hieronder over hoe wij u geld kunnen besparen. Het arbeidsloon van een merkdealer begint vaak vanaf €75,00 p/u en kan oplopen t/m €120,00 p/u afhankelijk van de merkdealer. Dit houdt in dat u bij ons met tarieven te maken heeft die maar liefst tot 50% goedkoper zijn, dat betekend dat u elke keer weer geld bespaart.

Auto polijsten

70,80 Vanaf prijs:

59,-

Kleine krasjes worden verwijderd

Inclusief BTW

Inclusief arbeid

Auto polijsten

Polijsten

Krassen in lak van uw auto, die niet “door zijn” kan ServiceRight Schadeservice herstellen door de lak te polijsten. Denk hierbij aan krassen veroorzaakt door de wasstraat, door takken of door een kinderfietsje. ServiceRight is gespecialiseerd in het polijsten van auto’s. Uw auto ziet er nadien als nieuw uit!

Veelgestelde vragen over een auto polijsten

Hoe kan ik een boeking maken voor het polijsten van mijn auto?

U kunt het polijsten van uw auto inplannen via de website of u kunt gebruik maken van het telefoonnummer dat bovenaan de website staat vermeld, wat overigens ook het nummer is om een offerte op te vragen en vervolgens de afspraak in te plannen. Ook kunt u ervoor kiezen om alleen uw koplamp te polijsten. Extra werkzaamheden zullen van te voren met u besproken worden m.b.t. de goedkeuring voor het uit te voeren werk en de bijkomende kosten.

Wanneer kan ik het best de auto polijsten?

U kunt de auto het best laten polijsten wanneer de lak dof begint te worden of wanneer er oppervlakkige krasjes in de lak zitten. Krasjes die niet met de nagel te voelen zijn maar die wel met het blote oog te zien zijn, kunnen meestal verwijderd worden door de auto te laten polijsten. Heeft de auto diepere krassen waar u vanaf wilt? Laat dit ons dan weten wanneer u een afspraak maakt. We kijken dan samen met u naar de mogelijkheden. De opties zijn afhankelijk van de diepte van de kras en de plek waar de kras aanwezig is. Het is verstandig om niet te lang te wachten met het laten polijsten van de auto. Na de behandeling is de lak beter beschermd, ziet de auto er een stuk strakker uit en kunt u weer helemaal trots zijn op uw auto. Daarnaast kunt u de auto altijd voor meer geld verkopen wanneer deze goed gepolijst is. Het is namelijk een wereld van verschil en zorgt er vooral voor dat de levensduur van de lak verlengd wordt en dat de auto er vele malen beter uitziet. Uw auto polijsten regelt u snel en gemakkelijk bij ServiceRight Auto’s.

Wat zijn de kosten voor het polijsten van een auto?

Onderdelen en werkuren zullen variëren tussen verschillende garages. Als u uw auto wilt laten polijsten, kunt u dat telefonisch doorgeven aan één van onze adviseurs, die vervolgens een passende offerte voor u zal maken. Deze is gebaseerd op de tarieven van de garage die op de gewenste datum uw auto zal polijsten. U zult via de mail een bevestiging en een offerte ontvangen van de werkzaamheden.

Waarom moet ik de auto laten polijsten?

Wanneer uw auto niet meer zo fraai in de lak zit, is het tijd om de auto te laten polijsten. Dat is meer werk dan de meeste mensen denken. Wilt u de auto goed gepolijst hebben, zonder krassen en doffe plekken, dan is ServiceRight Auto’s de plek voor u. Misschien moet de auto er perfect uitzien omdat u meerijdt bij een bruiloft, omdat u de auto wilt verkopen of gewoon omdat u wilt dat de auto er zo goed mogelijk uitziet. Uw auto laten polijsten door professionals is altijd een goede optie, want zo weet u zeker dat de auto er langer mooi uitziet en beter beschermd is tegen roest. Ook kunt u ervoor kiezen om een autospuiterij in te boeken zodat uw auto er net als nieuw uit ziet! Bij het polijsten van de auto is het vooral belangrijk dat de goede materialen gebruikt worden, dat de tijd genomen wordt om het resultaat optimaal te krijgen en daarnaast is het ook van groot belang dat de auto eerst goed schoongemaakt wordt. Daarom nemen we graag de tijd voor uw auto. Op die manier weten we namelijk zeker dat u net zo trots bent op het resultaat als wij zelf, en dat vinden wij belangrijk.

Waar kan ik mijn auto laten polijsten?

Het is mogelijk om via ServiceRight Auto’s een boeking te maken om uw auto te laten polijsten. Wij zullen dan uiteraard voor u aan de slag gaan om een locatie bij u in de buurt te vinden die uw auto kan polijsten. Het is verstandig om deze klus uit handen te geven, zodat u zeker weet dat het polijsten op de juiste manier gebeurd. Wanneer u zelf aan de slag gaat met het polijsten, is het belangrijk dat u zelf de juiste materialen heeft en ook weet hoe u deze klus kunt uitvoeren. Er zijn anders grote risico’s aan verbonden en het zelf polijsten kan ervoor zorgen dat de schade aan de auto juist groter wordt wanneer dit niet op de juiste manier wordt gedaan. Wanneer u er zeker van wilt zijn dat het polijsten van uw auto op de juiste manier wordt gedaan, is het dus aan te raden dit door een specialist te laten doen.

Naast online, is het uiteraard ook mogelijk om telefonisch een afspraak te maken. U kunt op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 bellen naar 088-2222000 om een afspraak in te plannen om uw auto te laten polijsten. Wij kijken direct voor u bij welke garage dit mogelijk is op de data dat het u uitkomt. Op deze manier kunt u snel terecht voor het polijsten van uw auto. Ga voor kwaliteit en gemak en laat uw auto polijsten door een cleaning bedrijf of een garage die het polijsten voor u kan uitvoeren.

Wat wordt er gedaan tijdens het polijsten van mijn auto?

Tijdens het polijsten van uw auto worden er meerdere stappen doorlopen. Het echte polijsten van de lak wordt pas gedaan nadat de auto goed is schoongemaakt. Doordat de auto eerst wordt schoongemaakt, kan er pas echt het goede resultaat worden behaald met het polijsten. De auto wordt eerst schoongemaakt waardoor al het vuil van de auto wordt verwijderd. Na het schoonmaken, kan er gebruik worden gemaakt van kleien. Het lijkt namelijk alsof al het vuil van de auto verwijderd is, maar u zult verbaasd staan hoeveel vuil er nog daadwerkelijk op de auto zit. Door het gebruik van auto klei, weet u zeker dat al het vuil is verwijderd van de auto.

Wanneer het kleien klaar is, kan er daadwerkelijk gestart worden met het polijsten van de auto. De krassen op de auto worden behandeld en de glans wordt weer teruggebracht op de auto. U kunt na deze behandeling weer genieten van een mooie glans op de auto met een lak die er weer helemaal goed uit ziet. Wilt u ook graag uw auto polijsten? Laat dit door een ervaren specialist doen die de juiste apparatuur hiervoor heeft. Wanneer u niet de juiste materialen gebruikt, kan het namelijk zo zijn dat de lak juist beschadigd of dat de krassen alleen maar dieper worden. Via ServiceRight Auto’s kunt u eenvoudig een afspraak inplannen om uw auto te laten polijsten.

Gerelateerde diensten

Als u op zoek bent naar een offerte voor autoschade herstel van uw auto, neem dan een kijkje hieronder over hoe wij u geld kunnen...

Meld uw schade voor een offerte Als u op zoek bent naar een offerte voor autoschade herstel van uw auto, neem dan een kijkje hieronder...

ServiceRight Auto's servicepunten in Nederland

maps
BEKIJK & BOEK

Gratis haal- en brengservice

Auto polijsten in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Auto polijsten geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw auto onderhoud & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum en garage waarop u het onderhoud uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw auto is in goede handen bij een van onze erkende garages bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Auto's voor uw Auto polijsten?

Gratis landelijk ophalen en afleveren vanuit huis of werk

Landelijk online platform met klantenservice

Alle bij ServiceRight aangesloten servicepunten zijn erkend door o.a. RDW

Garantie op onderdelen en arbeid

Fabrieksgarantie blijft te allen tijde gewaarborgd

Ervaringen met ServiceRight

9.5 van 7702 klantenbeoordelingen

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Auto's

-20%

Grote beurt NU tijdelijk 20% korting!

Verversen van olie en diverse filters
Afstempelen onderhoudsboekje
Garantie (6 mnd)

BEKIJK & BOEK

-20%

Car cleaning tijdelijk 20% korting!

Verversen van olie en diverse filters
Afstempelen onderhoudsboekje
6 maanden garantie

BEKIJK & BOEK

-20%

Kleine beurt NU tijdelijk 20% korting!

Verversen van olie en de oliefilter
Afstempelen onderhoudsboekje
6 maanden garantie

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke