Trekhaak monteren

Bekijk de kosten voor het monteren van uw trekhaak

20%

Korting

510,- Vanaf prijs

425,-

Weet ik niet.

 

Contactloos gratis halen en brengen

6 maanden garantie

Dekking door heel Nederland

Wat wordt er gedaan bij een trekhaak monteren?

Trekhaak monteren

De gemiddelde duur van deze dienst: Tussen 3.5 en 7 uur

In een aantal situaties kan een trekhaak erg goed van pas komen. Als u op vakantie gaat kan het fijn zijn om een fietsendrager te hebben en uw fietsen mee te nemen naar de bestemmingsplaats. Als u bijvoorbeeld naar een camping gaat kan de caravan aan uw trekhaak worden gekoppeld en u kunt al de weg op.

Trekhaak monteren

510,- Vanaf prijs:

425,-

Nieuwe trekhaak

Eenvoudig extra spullen meenemen

6 maanden BOVAG garantie

Inclusief arbeid

Inclusief BTW

Trekhaak monteren

Om grote of zware dingen op te halen hoeft u alleen een aanhangwagen te koppelen. Wat u allemaal kunt dragen en trekken met uw trekhaak is natuurlijk afhankelijk van hoe zwaar uw auto is. Wellicht kunt u een indicatie geven waarvoor uw de trekhaak denkt te gaan gebruiken op de korte termijn en voor in de toekomst. Vervolgens willen wij u graag helpen om de juiste keuze te maken die het beste past bij uw situatie en auto.

Veelgestelde vragen over een trekhaak monteren

Trekhaak laten plaatsen inclusief montage?

Er zijn verschillende trekhaken waar u voor kunt kiezen. Helaas zijn deze niet bij elke type auto beschikbaar waardoor uw keuze beperkt wordt. Bij Serviceright maakt het niet uit welke trekhaak bij uw auto past of waar u voor kiest, wij kunnen de montage voor u doen. Er zijn afneembare trekhaken, wegdraaibare trekhaken en vaste trekhaken. Er zijn een aantal punten om rekening mee te houden bij het monteren van een trekhaak. Een vaste trekhaak mag de kenteken bijvoorbeeld niet bedekken. Bij een afneembare of wegdraaibare trekhaak maakt dat natuurlijk niet uit. Als u namelijk een aanhangwagen, fietsendrager of een caravan gaat koppelen dan zit daar de kenteken en de verlichting op. Voor het doorschakelen van de verlichting kunt u gebruik maken van een 13-polige stekker of een 7-polige stekker. Een caravan heeft de nodige stroom nodig waarbij een 13-polige stekker vereist is. Zorg er ook voor dat de accu genoeg stroom kan leveren bij gebruik van een caravan. Zo niet, laat dan ook eventueel uw accu vervangen voordat u op vakantie gaat. Voor een aanhangwagen of fietsendrager heeft u voldoende aan een 7-polige stekker. Bij ServiceRight Auto’s kunt u een trekhaak inclusief montage boeken. Zo heeft u zelf helemaal geen omkijken naar het monteren van de trekhaak!

Wat zijn de verschillende soorten trekhaken?

Er zijn verschillende soorten trekhaken waar u gebruik van kunt maken bij verschillende situaties. U kunt kiezen voor een wegdraaibare trekhaak of een afneembare trekhaak als u een trekhaak geen zicht vindt op de auto. Het kan ook zijn dat het niet mogelijk is om een bepaalde trekhaak op uw auto te monteren, de mogelijkheden verschillen immers per type auto. U kunt ook voor de oude vertrouwde vaste trekhaak kiezen die stevig wordt vast gelast aan uw auto. Het is handig van tevoren te weten waar u de trekhaak voor wilt laten monteren.

Wat zijn de kosten om een trekhaak te monteren?

Afhankelijk van uw type auto en de soort trekhaak die daarop kan worden gemonteerd zal de prijs worden bepaald voor het monteren van een trekhaak op uw auto. De voordeligste optie is meestal een vaste trekhaak maar is dat ook wat u wilt hebben? Een vaste trekhaak wordt vastgelast aan uw auto en gaat vervolgens mee voor de rest van de levensduur van uw auto. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u het niet mooi vindt om een trekhaak aan uw auto te hebben gemonteerd. Dan is een afneembare of wegdraaibare trekhaak een goede optie. Deze trekhaken kosten iets meer dan een vaste trekhaak in de aanschaf en de montage. Er wordt een constructie aan uw auto gemonteerd dat het mogelijk maakt om de trekhaak los te maken of onder de bumper weg te draaien. Tenslotte is het voor de prijs ook belangrijk welk merk trekhaak u graag wilt laten monteren. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te overleggen.

Gerelateerde diensten

Het is belangrijk om uw auto regelmatig te laten onderhouden en tegelijkertijd de staat van uw auto te laten bepalen. Ondanks de langere onderhoudsintervallen die...

Ondanks de kortere onderhoudsintervallen van tegenwoordig is het toch belangrijk om bij te houden wanneer uw auto toe is aan een onderhoudsinspectie. De meeste auto’s...

Wettelijk verplicht: Elk jaar Wat wordt er gekeurd aan mijn voertuig en wat zijn de kosten? De belangrijkste punten van de APK. Tijdens de APK...

ServiceRight Auto's servicepunten in Nederland

maps
BEKIJK & BOEK

Gratis haal- en brengservice

Trekhaak monteren in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Trekhaak monteren geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw auto onderhoud & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum en garage waarop u het onderhoud uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw auto is in goede handen bij een van onze erkende garages bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Auto's voor uw Trekhaak monteren?

Gratis landelijk ophalen en afleveren vanuit huis of werk

Landelijk online platform met klantenservice

Alle bij ServiceRight aangesloten servicepunten zijn erkend door o.a. RDW

Garantie op onderdelen en arbeid

Fabrieksgarantie blijft te allen tijde gewaarborgd

Ervaringen met ServiceRight

9.5 van 7702 klantenbeoordelingen

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Auto's

-20%

Grote beurt NU tijdelijk 20% korting!

Verversen van olie en diverse filters
Afstempelen onderhoudsboekje
Garantie (6 mnd)

BEKIJK & BOEK

-20%

Car cleaning tijdelijk 20% korting!

Verversen van olie en diverse filters
Afstempelen onderhoudsboekje
6 maanden garantie

BEKIJK & BOEK

-20%

Kleine beurt NU tijdelijk 20% korting!

Verversen van olie en de oliefilter
Afstempelen onderhoudsboekje
6 maanden garantie

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke