Steenslag reparatie

20%

Korting

119,99 Vanaf prijs

99,99

Weet ik niet.

 

Contactloos gratis halen en brengen

6 maanden garantie

Dekking door heel Nederland

Wat wordt er gedaan bij steenslag reparatie?

Auto polijsten

De gemiddelde duur van deze dienst: Tussen 5 en 10 uur

Tijdens het rijden in de auto is er altijd risico op schade. Wanneer er kleine steentjes of ander vuil van de weg opspringt en tegen de auto komt, ontstaat steenslag. Meestal gebeurt dit wanneer uw voorligger of tegenligger over vuil of een steentje rijdt, dat vervolgens tegen uw auto ketst. Wanneer dit tegen de voorruit komt, kan er een sterretje of barst ontstaan.

Steenslag reparatie

119,99 Vanaf prijs:

99,99

Opvulling met originele lak

Opschuren van overtollige lak

Polijsten voor een mooi en egaal resultaat

Inclusief BTW

Inclusief arbeid

Auto polijsten

Steenslag kan echter ook in de deuren, de motorkap of andere metalen delen van de auto komen. Het ziet er lelijk uit en het is schadelijk voor de auto omdat de beschermende laag bijna altijd verdwenen is. Steenslag reparatie zonder spuitwerk bij ServiceRight Auto’s: De gebruikte methode is de oplossing voor een snelle reparatie van uw steenslag. De methode is gebaseerd op echte autolak en vult uw steenslag op zodat deze optisch nagenoeg niet meer zichtbaar is.

Veelgestelde vragen over een steenslag reparatie

Wat zijn de kosten van steenslag reparatie?

Wanneer het gaat om een kleine plek, kunt u vanaf € 59 gebruikmaken van onze spotrepair. Steenslag kan in veel gevallen namelijk gewoon gerepareerd worden zonder spuitwerk en is een plaatselijke ingreep. Het is wel van groot belang dat dit op tijd gedaan wordt. Bent u er op tijd bij, dan is de kans klein dat er meer schade ontstaan is onder de beschadigde lak. Heeft u te lang doorgereden, dan kan de monteur bekijken of spotrepair nog mogelijk is of dat er meer werk verricht moet worden omdat er bijvoorbeeld roest onder de lak kan ontstaan.

Wanneer u direct een afspraak maakt, kan de steenslag in de meeste gevallen opgevuld worden met de originele lak. Vervolgens wordt er voorzichtig geschuurd zodat het overtollige lak weggewerkt wordt. Het resultaat is een gladde afwerking waardoor niet meer te zien is dat u steenslag gehad hebt. Wanneer u steenslag in de voorruit hebt, wordt gekeken of de ster gevuld kan worden. In de meeste gevallen is dit het geval bij kleinere sterretjes die niet verder gebarsten zijn. Is de ster wel verder gebarsten, neem dan contact met ons op zodat een monteur kan kijken welke mogelijkheden er zijn voor reparatie of vervanging van de ruit.

In alle gevallen kunt u zelf de kosten zo laag mogelijk houden door op tijd een afspraak te maken. Steenslag is niet alleen lelijk, het is ook slecht voor de auto en kan zeker in vochtige weersomstandigheden zorgen voor meer schade aan de auto. Hoe eerder u een afspraak maakt, hoe groter de kans is dat we op een gemakkelijke manier een steenslag reparatie uit kunnen voeren tegen een bijzonder aantrekkelijk tarief.

Wanneer is mijn steenslag van mijn auto toe aan reparatie?

Steenslag moet zo snel mogelijk gerepareerd worden. In essentie is de buitenkant van de auto namelijk alleen maar een metalen omhulsel dat om een frame (carrosserie) heen gebouwd is. De laklaag en eventuele extra beschermende lagen zijn de enige vorm van bescherming voor het metaal. Op het moment dat de beschermende factor weggehaald wordt, wordt het metaal dus direct blootgesteld aan weer, water, zon en andere invloeden. Dit zal op termijn altijd zorgen voor corrosie.

Steenslag is daarmee gevaarlijk voor uw auto. Het is zaak om de beschermende laag zo snel mogelijk te herstellen, om zo roest op auto tegen te gaan. Tegelijkertijd is het belangrijk dat dit op de juiste wijze gedaan wordt, met de juiste materialen. Wanneer er alsnog vocht bij kan komen – of vocht onder de nieuwe laklaag zit – is het immers nog steeds riskant omdat het risico op roest niet uitgesloten is. Daarom wordt aangeraden om dit te laten doen door de professionals. Wij hebben de juiste materialen en gereedschappen – en ook hebben we de juiste kleuren lak voor uw auto. Op die manier is de auto niet alleen optimaal beschermd, we zorgen er ook voor dat niet meer te zien is dat u steenslag gehad heeft op uw auto.

Wat wordt er gedaan bij steenslag reparatie?

Wanneer het gaat om kleinere steenslag, dan kan er vaak een reparatie verricht worden zonder enige vorm van spuitwerk. Een klein deukje of putje door een opspattend steentje kan gevuld worden met de originele lak waardoor de kleur overeenkomt met de eigenlijk kleur van de lak op uw auto. Hierna wordt het overtollige lak weggewerkt door middel van opschuren van de lak. Door de plek hierna te polijsten (inclusief het omliggende gebied uiteraard), ontstaat een mooi en egaal resultaat voor de optimale bescherming van de auto en de perfecte afwerking waarna niemand kan zien dat u schade aan de auto gehad heeft. En dat tegen bijzonder aantrekkelijke tarieven. Heeft u tevens sterretjes in de voorruit door steenslag en wilt u deze ook weg laten werken? Geef dat dan direct even aan wanneer u de afspraak boekt. Wij kijken naar de voorruit en maken de inschatting of de sterretjes gerepareerd kunnen worden door middel van opvulling. Is dat niet het geval, dan geven we u een offerte af voor het vervangen van uw voorruit. Vaak kan dit tegen veel lagere prijzen dan u denkt. Onze steenslag reparatie bestaat uit:

  • Opvullen van de steenslag met originele lak.
  • Opschuren van het overtollige lak.
  • Polijsten voor een mooi en egaal resultaat.

Wilt u meer informatie over onze aanpak of tarieven, dan kunt u via de chat of telefoon contact met ons opnemen. Wilt u direct een afspraak maken, dan kunt u ons bellen of gebruikmaken van de formulieren op de website. U hoeft de auto niet zelf naar de garage te brengen. Wij hebben een unieke gratis service opgezet rond het ophalen en terugbrengen van de auto zodat u altijd gewoon kunt doen wat u moet doen. Wij zorgen voor uw auto en brengen de auto terug naar de locatie waar u de auto nodig heeft – bij een winkel, uw werk of gewoon op de oprit. Steenslag op uw auto? Maak vandaag nog een afspraak om dit snel en goedkoop te verhelpen.

Gerelateerde diensten

Meld uw schade voor een offerte Als u op zoek bent naar een offerte voor spotrepair van uw auto, neem dan een kijkje hieronder over...

Als u op zoek bent naar een offerte voor autoschade herstel van uw auto, neem dan een kijkje hieronder over hoe wij u geld kunnen...

ServiceRight Auto's servicepunten in Nederland

maps
BEKIJK & BOEK

Gratis haal- en brengservice

ServiceRight autogarage in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Steenslag reparatie geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw auto onderhoud & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum en garage waarop u het onderhoud uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw auto is in goede handen bij een van onze erkende garages bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Auto's voor uw Steenslag reparatie?

Gratis landelijk ophalen en afleveren vanuit huis of werk

Landelijk online platform met klantenservice

Alle bij ServiceRight aangesloten servicepunten zijn erkend door o.a. RDW

Garantie op onderdelen en arbeid

Fabrieksgarantie blijft te allen tijde gewaarborgd

Ervaringen met ServiceRight

9.5 van 7702 klantenbeoordelingen

BEKIJK & BOEK

Steenslag reparatie kosten ✔️ Prijs v.a. € 99 bij ServiceRight Auto's

-20%

Grote beurt NU tijdelijk 20% korting!

Verversen van olie en diverse filters
Afstempelen onderhoudsboekje
Garantie (6 mnd)

BEKIJK & BOEK

-20%

Car cleaning tijdelijk 20% korting!

Verversen van olie en diverse filters
Afstempelen onderhoudsboekje
6 maanden garantie

BEKIJK & BOEK

-20%

Kleine beurt NU tijdelijk 20% korting!

Verversen van olie en de oliefilter
Afstempelen onderhoudsboekje
6 maanden garantie

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke