blog-image

maart 1, 2019

Aanhaalmoment cilinderkopbouten

Veel mensen zijn op zoek naar het aanhaalmoment van cilinderkopbouten. Logisch, want het is belangrijk dat deze op de juiste manier vastgezet worden. Wordt het aanhaalmoment van de cilinderkopbouten verkeerd ingesteld, dan kan dit flinke schade aan de motor toebrengen. Het is echter niet écht verstandig om op het internet op zoek te gaan naar het aanhaalmoment. Enerzijds omdat er veel mensen zijn die onbedoeld verkeerde informatie plaatsen, anderzijds omdat elk type een ander aanhaalmoment heeft. Kijk vooral ook even of het rekbouten zijn aangezien de cilinderkopbouten zelf ook vervangen moeten worden in dat geval.

Wilt u het aanhaalmoment van de cilinderkopbouten voor uw auto weten en kunt u de informatie niet vinden bij de fabrikant van de auto zelf? Dan is de oplossing eenvoudig: u kunt namelijk gewoon contact met ons opnemen. Dat kan via de chat op onze website zelf, maar u kunt uiteraard ook gewoon bellen. We hebben het type en modeljaar van uw auto nodig om antwoord te kunnen geven – of gewoon uw kenteken zodat we de correcte informatie erbij kunnen pakken.

Bent u bezig met de cilinderkopbouten en is er iets verkeerd gegaan, of heeft u hulp nodig bij het op tijd zetten van de motor bij de werkzaamheden? Schroom dan niet contact met ons op te nemen. We helpen u graag op locatie verder. Is dit niet mogelijk – om welke mogelijke reden – dan is onze unieke service rond het halen en brengen van de auto de oplossing.

Meer contact, antwoord op uw vragen of direct hulp van een expert? Open dan nu de live chat of bel geheel vrijblijvend naar +31 88 22 22 000.