OF Automotive

Arbeidsloon voor ServiceRight erkende punten

20%

Korting

79,20 Vanaf prijs

66,-

Weet ik niet.

Gratis haal- en brengservice

6 maanden garantie OF Automotive

Vaste voordeelprijs

OF Automotive

ServiceRight autogarage "OF Automotive in Ridderkerk"

OF Automotive
OF Automotive
logo

Ringdijk 526
2987VZ Ridderkerk

Openingstijden OF Automotive te Ridderkerk:

Maandag 09:00 - 21:00
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00

Vrijdag 09:00 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 21:00
Zondag 09:00 - 21:00

Bekijk en boek
Erkenningen van OF Automotive :
OF Automotive is erkend door ServiceRight
Services van OF Automotive :
Betaalmethodes bij OF Automotive :

Informatie over OF Automotive

Als onafhankelijk autobedrijf bieden we service voor ieder automerk en hebben ons gespecialiseerd in de onderhoud, service en reparatie van personenwagens en lichte bedrijfswagens. Onze klanten waarderen onze persoonlijke benadering, transparantie en onze visie voor het bieden van zorgeloos rijplezier voor ieder moment. De werkplaats van OF Automotive is uitgerust met de modernste apparatuur en voldoet aan alle milieu- en kwaliteitseisen. Onze monteurs zijn goed opgeleid en worden regelmatig bijgeschoold om alle vakkennis op peil te houden. Tijdens hun werkzaamheden werken zij uitsluitend met kwaliteitsproducten en maken gebruik van hoogwaardig afstel en testapparatuur. Zo kunnen wij kwaliteit garanderen en het onderhoud aan uw auto snel en efficiënt uitvoeren, waardoor u uw auto nooit langer kwijt bent dan nodig. Onderhoud & reparatie In onze goed georganiseerde werkplaats worden alle voorkomende onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan elk merk en type auto uitgevoerd. Van APK tot onderhoudsbeurt, van airco-service tot motorstoring, wij regelen het voor u! Dankzij de jarenlange ervaring, vakkennis en de moderne apparatuur waarmee wij werken, zijn wij in staat om niet alleen onderhoud te doen, maar ook diepgaande technische storingen op te lossen conform de voorschriften van de fabrikant. Een betrouwbaar autobedrijf waar u altijd terecht kunt voor: Merk onafhankelijk onderhoud & reparatie voor personenauto’s, lichte bedrijfswagens en campers APK keuringen Schade taxatie Levering en opslag zomer- & winterbanden Storing diagnose en herstel Snelservice kleine reparaties Denk aan lampjes, accu’s, ruitenwissers, lekke band etc. Montage trekhaak Inbouw alarm-, audio- en navigatieapparatuur Zomer & winter check Haal- en Brengservice Vervangend vervoer Car cleaning Interieur en exterieur reinigingen Ruime openingstijden Bij ons krijgt u alle tijd om gemakkelijk uw voertuig te brengen of op te halen. Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 uur tot 21.00 uur en zondagen tot 18.00 uur. U bent van harte welkom om eens, onder het genot van een heerlijk kopje koffie, met ons te komen kennismaken. U zult merken dat bij ons nog steeds de wensen van de klant “U dus” centraal staan. Of het nu om de reparatie van uw auto gaat of om de aankoop van een auto, wij nemen de tijd om u vakkundig en klantgericht te adviseren.

Het doel van OF Automotive in Ridderkerk is om een zo vriendelijk, kostenefficient en eenvoudig mogelijke auto service te bieden aan alle automobilisten in de omgeving Ridderkerk. Bij OF Automotive waarborgen we uw garantie en bespaart u gegarandeerd in vergelijking met de merkdealer prijzen. Ook wordt uw voertuig gratis opgehaald voor uw gewenste auto service en gratis weer terug gebracht naar uw huis of werkplek. U wordt tijdens elke stap van uw gewenste auto service door een van onze medewerkers op de hoogte gehouden.


Dus als u opzoek bent naar een professionele auto service zoals een grote beurt, kleine beurt, APK of auto reparatie voor een geweldige prijs, boek dan online of bel ons via . Zo kunnen we uw auto onderhoud inboeken bij ServiceRight garage 'OF Automotive' in Ridderkerk

ServiceRight Auto's in andere steden

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

Waarom ServiceRight Auto's?

Gratis landelijk ophalen en afleveren vanuit huis of werk

Landelijk online platform met klantenservice

Alle bij ServiceRight aangesloten servicepunten zijn erkend door o.a. RDW

Garantie op onderdelen en arbeid

Fabrieksgarantie blijft te allen tijde gewaarborgd

Ervaringen met ServiceRight Auto's

9.5 van 7702 klantenbeoordelingen

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Auto's

-20%

Grote beurt NU tijdelijk 20% korting!

Verversen van olie en diverse filters
Afstempelen onderhoudsboekje
Garantie (6 mnd)

BEKIJK & BOEK

-20%

Car cleaning tijdelijk 20% korting!

Verversen van olie en diverse filters
Afstempelen onderhoudsboekje
6 maanden garantie

BEKIJK & BOEK

-20%

Kleine beurt NU tijdelijk 20% korting!

Verversen van olie en de oliefilter
Afstempelen onderhoudsboekje
6 maanden garantie

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke