ServiceRight Auto’s Reviews

Steenvoorde uit Leiden

Peugeot

uitstekend

Klaassen uit Utrecht

Mercedes Benz

Goed en snel geregeld! Volgende keer weer :)

van der zee uit Almere

Porsche

De service en klantgerichtheid is heel erg goed. Om technische reden kon de werkzaamheid niet volledig worden uitgevoerd maar daar werd direct een passende oplossing voor gevonden. Vriendelijke ontvangst in een keurige omgeving. Veel merkgarages zouden hier een voorbeeld aan kunnen nemen.

Omar uit Koog aan de Zaan

Volkswagen

Ik ben voor de aankoopkeuring gegaan en ik moet zeggen deze is compleet waardeloos. Nou kan ik begrijpen dat je voor 30 euro niet veel hoeft te verwachten maar als je enkel wordt verteld dat je een gladde band hebt en dat de storing op je dashboard voor katalysator of lambda sonde geldt kon ik beter niet gaan want dat wist ik natuurlijk al. Geen rapport of iets gekregen, gelijk betalen en dan komt de monteur even mondelijk vertellen(nadat ik erom vroeg). Er zit een tik in de motor en hun beweerde van niet waarschijnlijk ook niet eens de auto gestart. Kortom voelde ik me hierna dief van mijn eigen portemonnee , want er is niks gedaan van wat wordt beloofd.

de Gier uit Leiden

Toyota

Auto opgehaald door autobedrijf de Wit uit Leiden. Na enige tijd gebeld:naast een aantal andere kleine reparaties werd gemeld dat de ruitenwissers ingedroogd waren en vervangen dienden te worden. Aaangegeven dat mij dat sterk leek omdat is ze onlangs zelf vervangen had door Bosch ruitenwissers en uitdrogen in twee maanden mij niet mogelijk lijkt. Oh dan is het misschien hars...... uiteindelijk geen ruitewissers vervangen, want niet nodig. Dan het afrekenen: Bedrag 314,- (kleine beurt, apk en wat klein werk) Leek mij veel, dus voor ik wegreed toch nog even de rekening bekeken, want de kleine beurt + APK is ongeveer 135 euro. Klopte niet. Ik terug. Oh, oh ik heb niet gekeken , was de mail kwijt van Serviceright. Hij opnieuw rekenen en ik kreeg 75 euro terug, omdat hij teveel gerekend had. Net weer uitgerekend, blijkt dat hij wel erg in zijnvoordeel afgerond had, want als ik het meerwerk reken + de bellofde APK+kleine beurt, blijkt dat ik eigenlijk nog steeds 8,50 teveel betaald heb. Ooit klant geweest bij d Wit, maar mijn vertrouwen is ver te zoeken!!! Volgende keer gewoon naar de Toyotagarage.

C.j. Van der zee uit Purmerend

Mercedes Benz

Erg slecht geregeld afspraak was niet door gekomen!

johan van der Borst uit Scherpenisse

Bmw

Prima, auto opgehaald en terug gebracht zonder allerlei overbodig geneuzel.

Rob Smulders uit Esch

Ford

Snel een afspraak kunnen maken voor mijn defecte airco bij een garage in mijn woonplaats. De reparatie is vakkundig uitgevoerd tegen een scherpe prijs.

Jos v Dolleweerd uit Oss

Ds

Keurig en op tijd

Van Koetsveld/Van Ankeren uit Almere

Renault

Super service en scherpe prijs

Suzan uit Utrecht

Opel

Kleine beurt laten doen. Auto laten ophalen, dit was heel spannend voor mij want je geeft toch je auto af aan iemand die je niet kent. Dit is keurig opgehaald, en weer keurig afgeleverd. Geen gekke dingen, prijs was afgesproken. Erg tevreden, volgende keer bij dezelfde auto garage!

D. van de Wiel uit Hoeven

Ford

Ben door Robin vriendelijk en vakkundig te woord gestaan. Heeft vooraf prijsopgave gedaan en heb akkoord gegeven. Auto bij aflhalen bleek ook nog gewassen. Al bij al prima indruk

BEKIJK & BOEK

Stap 1

Selecteer op onze website uw auto onderhoud & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum en garage waarop u het onderhoud uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw auto is in goede handen bij een van onze erkende garages bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Auto's?

Gratis landelijk ophalen en afleveren vanuit huis of werk

Landelijk online platform met klantenservice

Alle bij ServiceRight aangesloten servicepunten zijn erkend door o.a. FOCWA & RDW

Garantie op onderdelen en arbeid

Fabrieksgarantie blijft ten alle tijden gewaarborgd

Acties bij ServiceRight Auto’s

-20%

Kleine beurt NU tijdelijk 20% korting!

Verversen van olie en de oliefilter
Afstempelen onderhoudsboekje
6 maanden garantie

BEKIJK & BOEK

-20%

Airco service NU 20% korting!

Vullen en recyclen
Volgens officiele STEK-Eisen
6 maanden garantie

BEKIJK & BOEK

€29,50

APK NU tijdelijk voor € 29,50!

Inclusief RDW keuringsrapport
Inclusief afmeldkosten
Inclusief BTW

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke