Brandstofpomp vervangen

Bekijk de kosten voor het vervangen van de brandstofpomp van uw auto

20%

Korting

210,- Vanaf prijs

175,-

Weet ik niet.

 

Contactloos gratis halen en brengen

6 maanden garantie

Dekking door heel Nederland

Wat wordt er gedaan bij een brandstofpomp vervangen?

Brandstofpomp vervangen

De gemiddelde duur van deze dienst: Tussen 2 en 4 uur

Als de brandstofpomp geen of te weinig druk levert om de brandstof naar de motor te pompen dan zal die aan vervanging toe zijn. De brandstofpomp is ofwel via de kofferbak van de auto bereikbaar als vanuit de bovenzijde van de tank.

Brandstofpomp vervangen

210,- Vanaf prijs:

175,-

BOVAG garantie

Nieuwe brandstofpomp

Zuiniger rijden

Inclusief BTW

Inclusief arbeid

Brandstofpomp vervangen

Een specialist van ServiceRight Auto’s zal eerst bepalen van welke brandstofpomp uw auto voorzien is en wat de mogelijkheden zijn. Voor het vervangen van uw brandstofpomp bent u bij ServiceRight in goede handen. Ook foutcodes door een niet werkende of slechte brandstofpomp kunnen worden gereset met speciale uitleesapparatuur. De kosten van een brandstofpomp vervangen verschilt per auto.

Veelgestelde vragen over een brandstofpomp vervangen

Waarvoor gebruikt mijn auto een brandstofpomp?

Om de auto in beweging te krijgen heeft de motor brandstof nodig. De brandstofpomp zorgt ervoor dat de nodige brandstof naar de motor toe gaat. Dit gebeurt onder een minimale druk van twee bar maar de exacte druk verschilt per auto. Auto’s met dieselmotoren hebben daarom vaak ook een tweede brandstofpomp. De standaardwaarde van de druk is namelijk een stuk hoger. Steeds meer benzinemotoren worden voorzien van een hogedruk inspuitpomp net als alle dieselmotoren. Een brandstofpomp kan zowel mechanisch als elektrisch aangedreven zijn. De nieuwere auto’s zijn aangedreven met een elektrische opvoerpomp terwijl de oudere auto’s met een carburateur door een mechanische brandstofpomp aangedreven zijn. Bij de mechanische brandstofpomp zit er ook een filter in die eventueel ook te vervangen is.

Wat zijn de kosten om een brandstofpomp te vervangen?

De prijs voor het vervangen van de brandstofpomp kan per auto enorm afwijken. Er bestaan twee verschillende soorten brandstofpompen. De oudere auto’s zijn voorzien van een mechanische brandstofpomp en de moderne auto’s van een elektrische opvoerpomp. De kosten zijn verschillend voor benzine en dieselauto’s. Dieselmotoren hebben vaak nog een tweede brandstofpomp nodig en de standaardwaarde van de druk is ook altijd hoger. In sommige gevallen gaat het om een hogedrukinspuitpomp. De brandstof wordt dan op het juiste moment ingespoten. Een hogedrukinspuitpomp kan op lange termijn voor veel problemen gaan zorgen als u de verkeerde brandstof hebt getankt. Afhankelijk van uw auto en de soort brandstofpomp kan het zijn dat de tank moet worden gedemonteerd. Een specialist zal vakkundig bepalen wat toepasselijk is bij uw auto en overgaan tot vervanging. Vraag snel een geheel vrijblijvende offerte aan via info@serviceright-autos.nl of bel met onze klantenservice die u graag te woord staan op 088 2222 000.

Wanneer moet je een brandstofpomp laten vervangen?

Een defect in de brandstofpomp kan zich op verschillende manieren laten blijken. Uw auto kan bijvoorbeeld meer brandstof gaan verbruiken, moeilijk aanslaan, de motor kan overslaan en het vermogen van de motor kan gaan afnemen. Bij de modernere auto’s zal een lampje gaan branden om u te waarschuwen van een kapotte brandstofpomp. Als de brandstofpomp te weinig of geen druk levert dan zal deze zo snel als mogelijk moeten worden vervangen. Uw auto kan meer gaan verbruiken waardoor de kosten automatisch oplopen. Daarnaast doet een defecte brandstofpomp de motor van uw auto geen goed. Uw auto zal niet meer starten als een brandstofpomp helemaal geen druk meer levert en er geen brandstof meer naar de motor toe gaat. Laat daarom ook tijdig de brandstofpomp van uw auto vervangen wanneer het nodig is. Slijtage of verkeerde brandstof kunnen een oorzaak zijn van een defecte brandstofpomp. Ook een verouderde brandstoffilter kan er voor zorgen dat er vuil in de brandstofpomp terecht komt waardoor de brandstofpomp niet optimaal kan functioneren. Daarom is het ook belangrijk dat de brandstoffilter bij elke grote beurt wordt vervangen. U kunt eventueel de levensduur van een brandstofpomp verlengen door ervoor te zorgen dat de brandstoftank nooit helemaal leeg raakt.

Gerelateerde diensten

Wanneer moet ik de brandstoffilter vervangen? Een brandstoffilter filtert bijv. vuil en/of water doormiddel van materiaal dat is gemaakt om fijnstof en waterdeeltjes uit de...

ServiceRight Auto's servicepunten in Nederland

maps
BEKIJK & BOEK

Gratis haal- en brengservice

Brandstofpomp vervangen in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Brandstofpomp vervangen geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw auto onderhoud & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum en garage waarop u het onderhoud uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw auto is in goede handen bij een van onze erkende garages bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Auto's voor uw Brandstofpomp vervangen?

Gratis landelijk ophalen en afleveren vanuit huis of werk

Landelijk online platform met klantenservice

Alle bij ServiceRight aangesloten servicepunten zijn erkend door o.a. RDW

Garantie op onderdelen en arbeid

Fabrieksgarantie blijft te allen tijde gewaarborgd

Ervaringen met ServiceRight

9.5 van 7702 klantenbeoordelingen

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Auto's

-20%

Grote beurt NU tijdelijk 20% korting!

Verversen van olie en diverse filters
Afstempelen onderhoudsboekje
Garantie (6 mnd)

BEKIJK & BOEK

-20%

Car cleaning tijdelijk 20% korting!

Verversen van olie en diverse filters
Afstempelen onderhoudsboekje
6 maanden garantie

BEKIJK & BOEK

-20%

Kleine beurt NU tijdelijk 20% korting!

Verversen van olie en de oliefilter
Afstempelen onderhoudsboekje
6 maanden garantie

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke