Car cleaning Amsterdam

Bekijk de kosten van een car cleaning voor uw auto in Amsterdam

20%

Korting

82,80 Vanaf prijs

69,-

Weet ik niet.

 

Contactloos gratis halen en brengen

6 maanden garantie

Dekking door heel Nederland

Wat wordt er gedaan bij een car cleaning in Amsterdam?

Car Cleaning

De gemiddelde duur van deze dienst: 3 uur en 30 minuten

Car cleaning bij ServiceRight

Bij ServiceRight hebben we al meer dan 1500 garages in Nederland met een uitstekende dekking in elke stad en gemeente. Omdat wij de snelst groeiende auto-service in Nederland zijn, zijn wij er zeker van dat u een uitstekend car cleaning van ons netwerk van onafhankelijke garages zult ontvangen in Amsterdam.

Car cleaning Amsterdam

82,80 Vanaf prijs:

69,-

Interieur car cleaning

Exterieur car cleaning

Overige onderdelen

Frisse geuren (Tegen extra betaling)

Car Cleaning

Car cleaning in Amsterdam?

Als u op zoek bent naar een eenvoudig en ervaren car cleaning in Amsterdam, dan kunnen wij u helpen. Wij garanderen dat u niet zult worden teleurgesteld.

Veelgestelde vragen over car cleaning in Amsterdam

Waaruit bestaat de car cleaning van ServiceRight in Amsterdam?

✔ Interieur car cleaning Ook het interieur van uw auto lijdt onder het gebruik. Vlekken in de bekleding, vet en stof op het dashboard, nicotineaanslag en geuren worden tijdens de car cleaning grondig aangepakt. Zowel de cabine als bagageruimte maken deel uit van onze interieur car cleaning in Amsterdam. ✔ Bekleding De behandeling van bekleding begint met het verwijderen van al het stof. Een shamporel- of foambehandeling vind plaats afhankelijk van de diepte van de vlekken. Dit zorgt ervoor dat de stoelen, banken, deuren en hemel weer fris ogen en ook de matten er weer keurig schoon bij liggen. ✔ Overige onderdelen Alle andere onderdelen van het interieur zoals dashboard en het stuur ondergaan een behandeling die het materiaal een matte glans geeft. Op deze manier behoudt het stuur zijn veilige stroefheid. Maar ook het vuil verdwijnt, de kleur komt terug en enige kleine krasjes en beschadigingen worden vakkundig minder zichtbaar gemaakt. ✔ Frisse geuren (Tegen extra betaling) ServiceRight Auto’s in Amsterdam kan ook een frisse geur aanbrengen die uw auto geruime tijd heerlijk naar vanille, ocean, bos, leer, of een andere geur doet ruiken.

Wanneer moet ik mijn auto bekleding laten schoonmaken door een specialist uit Amsterdam?

U bepaalt zelf wanneer u de autobekleding schoon laat maken. Het is echter wel verstandig om hier niet te lang mee te wachten. Vlekken en vuilheden zullen niet direct zorgen voor schade aan de auto – maar wanneer u langer wacht, trekt het wel dieper de stof in waardoor het lastiger te verwijderen is. Daarnaast is het (helaas) een feit dat de eerste vlek de ergste is. Laat u deze zitten, dan is een tweede vlek geen drama en op die manier stelt u het schoonmaken van de autobekleding steeds verder uit. Doorgaans kiezen de meeste mensen in Amsterdam voor het schoon laten maken van de autobekleding wanneer zij hun auto willen verkopen en het idee hebben dat dit een sterke meerwaarde aan de auto geeft. Andere mensen kiezen voor het schoon laten maken van hun autobekleding wanneer zij iemand in de auto mee moeten nemen waar ze een goede indruk op willen maken. Dat kan een werkgever of zakelijke relatie zijn, maar evengoed kan het uw schoonvader- of moeder zijn. Bent u trots op uw auto, dan wilt u geen vlekken of vuilheden in uw auto hebben. U wilt dat uw auto er altijd verzorgd uitziet en dat er geen onfrisse geurtjes in de auto aanwezig zijn. Dan is het periodiek schoon laten maken van uw auto helemaal geen slecht idee. Door een vaste periode te kiezen voor car cleaning weet u zeker dat alle problemen direct opgepakt kunnen worden. Hierdoor vallen de kosten in de meeste gevallen ook veel lager uit, omdat vlekken geen enkele kans krijgen in uw auto.

Hoe wordt auto interieur gereinigd?

Wanneer wij uw auto ontvangen voor een interieurreiniging in Amsterdam worden eerst de vloer en matten gereinigd. Daarna worden de dashboard, zijpanelen en ruiten schoongemaakt. Vervolgens reinigen we de bekleding (stoelen, bank enzovoort), waarbij alle vlekken worden verwijderd. Wij maken hierbij gebruik van speciale schoonmaakmiddelen, die uw auto gegarandeerd desinfecteren, en fris laten ruiken.

Wat zijn de kosten van autobekleding reinigen in Amsterdam?

De kosten van het laten reinigen van de autobekleding in Amsterdam hangen sterk af van de diensten en producten die u nodig heeft. Wanneer u zelf alle middelen, apparaten en machines aan moet schaffen, bent u per definitie duurder uit dan wanneer u ervoor kiest om de autobekleding te laten reinigen door de experts van ServiceRight Auto’s Amsterdam. Car cleaning is al mogelijk vanaf € 49 en is gemakkelijk uit te breiden wanneer u gebruik wilt maken van extra opties. Wanneer u langere tijd vuil en vlekken in de auto gehad heeft, dan is de kans bijvoorbeeld aanzienlijk dat er nare geurtjes in de auto aanwezig zijn. Of dat er andere problemen ontstaan zijn, zoals schimmel in de bekleding van de auto. Laat dit gerust aan onze experts over. Zij helpen u graag door car cleaning op een professionele manier te verrichten. Heeft u geen volledige car cleaning nodig, dan kunt u er uiteraard ook voor kiezen om alleen de autobekleding te laten reinigen tegen een aantrekkelijk tarief. Heeft u het laten reinigen constant uitgesteld omdat u geen tijd heeft om naar de garage te gaan? Dat begrijpen wij: daarom hebben we een volledig gratis service ontwikkeld. Wij halen de auto op locatie op, gaan ermee naar de garage in Amsterdam en brengen de auto op een afgesproken plek terug wanneer deze klaar is. Zo heeft u de mogelijkheid om de auto grondig te laten reinigen zonder dat u hiervoor uw planning aan moet passen. Veel makkelijk kan het niet worden. Neem vandaag nog vrijblijvend contact op met ons om een afspraak te maken voor het laten reinigen van uw autobekleding – of de volledige auto in Amsterdam.

Over Amsterdam

Amsterdam is een plaats gelegen in Noord Holland. Noord-Holland is een provincie in het noordwesten van Nederland. De hoofdstad van Noord-Holland is Haarlem. Noord-Holland telt 2.719.764 inwoners (30 september 2012) en de grootste stad van Noord-Holland is Amsterdam.

Gerelateerde diensten

Bij ServiceRight hebben we al meer dan 1500 garages in Nederland met een uitstekende dekking in elke stad en gemeente. Omdat wij de snelst groeiende...

Bij de ozonbehandeling wordt er tijdens dat uw motor loopt en de airconditioning aanstaat een ozon generator in uw auto geplaatst. Tijdens de ozon reiniging...

Gerelateerde blogs

Vocht in de auto is bijzonder vervelend. Wanneer het gaat om kleine hoeveelheden water, dan merkt u dit vaak aan ruiten die snel beslaan. Gaat...

Om optimaal gebruik te maken van een self service car wash, zijn er 12 stappen die u kunt volgen: 1. Parkeer uw auto in de...

In 3 stappen uw Car cleaning geregeld in Amsterdam

Stap 1

Selecteer op onze website uw auto onderhoud & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum en garage waarop u het onderhoud uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw auto is in goede handen bij een van onze erkende garages bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Auto's in Amsterdam voor uw Car cleaning?

Gratis landelijk ophalen en afleveren vanuit huis of werk

Landelijk online platform met klantenservice

Alle bij ServiceRight aangesloten servicepunten zijn erkend door o.a. RDW

Garantie op onderdelen en arbeid

Fabrieksgarantie blijft te allen tijde gewaarborgd

Ervaringen met ServiceRight

9.5 uit 5373 klantenbeoordelingen

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Auto's

-20%

Grote beurt NU tijdelijk 20% korting!

Verversen van olie en diverse filters
Afstempelen onderhoudsboekje
Garantie (6 mnd)

BEKIJK & BOEK

-20%

Car cleaning tijdelijk 20% korting!

Verversen van olie en diverse filters
Afstempelen onderhoudsboekje
6 maanden garantie

BEKIJK & BOEK

-20%

Kleine beurt NU tijdelijk 20% korting!

Verversen van olie en de oliefilter
Afstempelen onderhoudsboekje
6 maanden garantie

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke