Volkswagen uitdeuken

Bekijk de kosten voor het uitdeuken van uw Volkswagen

20%

Korting

35,- Vanaf prijs:

29,-

Weet ik niet.

 

Contactloos gratis halen en brengen

6 maanden garantie

Dekking door heel Nederland

Wat wordt er gedaan bij een Volkswagen uitdeuken?

Auto polijsten

De gemiddelde duur van deze dienst: 5 uur

Een onbeschadigde Volkswagen is uiteraard het fraaist, maar ongelukken zijn lang niet altijd te voorkomen. Wanneer u een deuk in de auto hebt, is het belangrijk dat u hier iets mee laat doen. Afhankelijk van de grootte van de deuk stelt ServiceRight Auto?s een behandelplan voor. Een kleinere deuk kan tegenwoordig gemakkelijk en goedkoop uit de auto gehaald worden. Er hoeven geen onderdelen verwijderd te worden en er hoeft niet opnieuw gespoten te worden.


Volkswagen uitdeuken

35,- Vanaf prijs:

29,-

Lagere kosten in vergelijking met uitdeuken met spuiten

Kortere reparatietijd in vergelijking met uitdeuken met spuiten

Lagere milieubelasting in vergelijking met uitdeuken met spuiten

Auto polijsten

Bij een grotere deuk is dit niet altijd mogelijk. In veel gevallen moeten er wel onderdelen verwijderd worden om de auto uit te deuken. Het is verstandig om te kijken of deze onderdelen de originele vorm behouden hebben of in de originele vorm teruggebracht kunnen worden. Bij het uit laten deuken van uw Volkswagen is het van belang dat u kiest voor professionals die de tijd nemen voor uw parel. Op die manier weet u zeker dat de Volkswagen zo goed als nieuw uit de garage komt en gewoon weer een lange tijd mee kan gaan.


Veelgestelde vragen over een Volkswagen uitdeuken

Waarom moet ik mijn Volkswagen laten uitdeuken?

Het uit laten deuken van de Volkswagen doet u om meerdere redenen. De voornaamste reden is dat een deuk in nagenoeg alle gevallen zorgt voor meer schade. Door de beschadiging aan het materiaal kan roest ontstaan dat zich in het metaal vreet. Hierdoor neemt de schade dagelijks toe. Ook is het mogelijk dat de auto niet meer optimaal presteert omdat de lijnen (aerodynamica) van de auto niet meer optimaal zijn. Uiteraard laat u de auto ook uitdeuken omdat u trots wilt kunnen zijn op uw auto of omdat u de auto wilt verkopen tegen de best mogelijke prijs. Uit onze ervaring weten we ook dat de eerste deuk een psychologisch effect heeft. De eerste deuk in de auto is erg, maar wanneer er hierna nog meer schade aan de auto ontstaat, dan is dat niet meer zo belangrijk omdat de auto toch al kapot was. Daarom is het verstandig om de deuk gewoon zo snel mogelijk te laten herstellen zodat iedereen weer zuinig is op de auto.


Wanneer kan ik het beste mijn Volkswagen laten uitdeuken?

We raden onze klanten aan om schade aan de auto zo snel mogelijk te laten herstellen. De auto is namelijk een gebruiksobject dat vaak in extreme omstandigheden gebruikt wordt, zoals bij hoge snelheden op de snelweg. Op dat moment wilt u er zeker van kunnen zijn dat de auto precies doet wat u wilt. Daarnaast is schade aan de auto vaak de basis voor nog meer schade. Deuken kunnen verder beschadigd raken en kunnen zelfs gaan roesten, waardoor de integriteit van de complete auto in het geding komt. Ook is het vaak zo dat er meer schade ontstaan is op het moment dat de auto de deuk opgelopen heeft. Die schade is lang niet altijd waarneembaar en soms duurt het weken voordat u merkt dat bijvoorbeeld de remkracht van de auto afgenomen is. Het uit laten deuken van de Volkswagen kan al tegen bijzonder lage prijzen. Hoe eerder u een afspraak maakt, hoe lager de kosten uitkomen. Ook bij grotere deuken kunt u gerust contact met ons opnemen. We hebben alle apparatuur om uw auto direct in te boeken zodat uw Volkswagen binnen de kortste keren weer helemaal in optimale staat is. Moeten er ook krassen weggewerkt worden die tijdens de schade ontstaan zijn? Geeft u dit dan vooral aan bij het maken van een afspraak zodat we hier extra tijd voor vrij kunnen houden.


Hoe weet ik zeker wanneer ik mijn Volkswagen moet laten uitdeuken?

Uw auto moet in feite uitgedeukt worden wanneer u schade hebt opgelopen aan de auto. Er zijn echter genoeg mensen die besluiten om toch door te blijven rijden. Bijvoorbeeld omdat het gaat om een ouder model of gedacht wordt dat het niet zoveel kwaad kan. Dit kan er echter voor zorgen dat er roest ontstaat op plekken waar u dit liever niet hebt. Ook kunnen de prestaties van de auto negatief beïnvloed worden. Wilt u extra schade aan de auto voorkomen, dan is het verstandig om de auto direct uit te laten deuken na schade. Ziet u plekken bij de deuk waar de lak weggevallen is? Is er al roest zichtbaar of hebt u het idee dat de prestaties van de Volkswagen sinds de schade afgenomen zijn? Hoort u tijdens het rijden ineens extra goed wat er buiten de auto gebeurt? In die gevallen is het verstandig om direct een afspraak te maken om naar de schade en mogelijkheden te kijken rond het uit laten deuken van uw Volkswagen .


Wat zijn de kosten voor het laten uitdeuken van mijn Volkswagen ?

Vanaf € 29,50 kunt u al een auto laten uitdeuken bij de specialisten op het gebied van autoschade. Uiteraard gaat het dan om kleinere schade die eenvoudig te verhelpen is. Desalniettemin kunt u hiermee honderden tot duizenden euro’s aan schade mee voorkomen omdat roest geen mogelijkheid krijgt om onder de lak te komen. Wanneer er meer schade is of er schade ontstaan is op verschillende plekken die allemaal aangepakt moeten worden, dan vallen de kosten in de meeste gevallen iets hoger uit. Zoals u al verwachtte kunnen we uiteraard geen vaste prijzen aanbieden voor ‘schadeherstel’. Daarom vragen we u vooral met de auto langs te komen zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden en het prijskaartje dat hieraan verbonden kan worden. We proberen het in alle gevallen zo goed mogelijk voor de auto te regelen en zo aantrekkelijk mogelijk voor uw portemonnee. Vergeet u vooral niet dat een kleine investering in uitdeuken van de auto meer schade aan de auto kan voorkomen en daarmee altijd een goede investering is met het oog op de levensduur van de auto.


Zijn er verschillende manieren om mijn Volkswagen te laten uitdeuken?

Er zijn veel verschillende manieren om de auto uit te laten deuken. Tegenwoordig kan er zelfs uitgedeukt worden zonder dat hierna gespoten moet worden. Kleine schade kan eenvoudig weggewerkt worden door gebruik van nieuwe technologie. Helaas is er in de meeste gevallen meer schade en is de lak wél beschadigd, waardoor er direct meer werk komt kijken bij het uitdeuken van de Volkswagen . Zolang uw Volkswagen niet total-loss verklaard wordt, is het uitdeuken echter nog gewoon mogelijk. Is er sprake van grotere schade, dan wordt de deuk uit het plaatwerk geslagen met hamers en ander gereedschap. Dit zorgt ervoor dat de ene grote druk nu uit veel kleine deukjes bestaat. Door gebruik te maken van speciale vuller worden deze kleine deukjes weggewerkt en wordt er geschuurd en gespoten. Het spuiten begint uiteraard pas wanneer het plaatwerk weer helemaal optimaal is, bij de auto past en geen vreemde vormen vertoond die niet bij het model horen. In sommige gevallen is het uitdeuken van het plaatwerk niet de meest verstandige optie. Wanneer het goedkoper of beter is om bepaald plaatwerk te vervangen, dan informeren we u hier graag over voordat we beginnen met het uitdeuken van de schade aan uw auto. Het uit laten deuken van uw Volkswagen laat u over aan de specialisten. Zo hebt u garantie op het werk én weet u dat het optimaal gedaan wordt voor u en uw Volkswagen .


Gerelateerde diensten

Autoschade herstel: kosten toegelicht Als u op zoek bent naar een offerte voor autoschade herstel van uw auto, neem dan een kijkje hieronder over hoe...

Autoschade herstel: kosten toegelicht Als u op zoek bent naar een offerte voor autoschade herstel van uw auto, neem dan een kijkje hieronder over hoe...

Over Volkswagen

Volkswagen, ook wel bekend als VW, is het meest belangrijke automerk van de Volkswagen Group. VW heeft twee modellen in de top vijf van de meest verkochte auto’s ter wereld, namelijk: de Volkswagen Kever en de Volkswagen Golf (2004). Tevens is Volkswagen AG de grootste autofabrikant van Europa en waar u ook op de weg kijkt: er is altijd wel een Volkswagen te zien.  Hoewel Ferdinand Porsche in 1922 al graag een goedkope auto wilde ontwikkelen, lukte dit uiteindelijk pas in 1934 na een opdracht van Adolf Hitler die heel wat eisen stelde aan de auto. Zo moest de auto plek hebben voor 3 personen, mocht de auto niet te duur zijn en ook het verbruik kreeg bepaalde eisen.  Volkswagen heeft inmiddels over de jaren heen vele auto’s ontwikkeld. Zoals eerder genoemd is een van de meest verkochte auto’s de Volkswagen Golf. Inmiddels kennen wij hier vele versies van zoals de Golf 4, Golf 5, Golf 6, Golf 7, maar ook de Golf GTE, Golf Elektrisch en de Golf uit 2005, 2007 en 2009. En dan te bedenken dat dit enkel nog maar de Golf is. Moet u nagaan hoeveel Volkswagen auto’s er inmiddels zijn ontwikkeld.  Een ander voertuig van Volkswagen dat iedereen wel kent is het typische Volkswagen busje, ook wel de Volkswagen Transporter. Steeds meer mensen willen graag een Volkswagen Transporter en willen hiermee rondreizen door Nederland of zelfs naar het buitenland. Daarnaast zijn er vele organisaties waar zo’n Volkswagen busje te huren is voor bijvoorbeeld een weekend weg, maar ook als bedrijfsuitje om een speurtocht in te doen. Een echt gewilde auto dus!  De Volkswagen Group omvat inmiddels naast Volkswagen ook onder andere Audi, Seat, Bugatti en Lamborghini. Heeft uw Volkswagen ook onderhoud nodig? Bij de diverse garages die zijn aangesloten bij ServiceRight Auto’s kunt u terecht voor het onderhoud aan uw Volkswagen. Door tijdens het boeken uw kenteken in te voeren, zien wij direct dat uw auto een Volkswagen is of een auto van de Volkswagen Group. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat uw Volkswagen wordt onderhouden of gerepareerd wordt door de juiste garage!

In 3 stappen uw Auto uitdeuken geregeld voor uw Volkswagen

Stap 1

Selecteer op onze website uw auto onderhoud & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum en garage waarop u het onderhoud uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw auto is in goede handen bij een van onze erkende garages bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Auto’s voor uw Volkswagen ‌‌Auto uitdeuken?

Gratis landelijk ophalen en afleveren vanuit huis of werk

Landelijk online platform met klantenservice

Alle bij ServiceRight aangesloten servicepunten zijn erkend door o.a. FOCWA & RDW

Garantie op onderdelen en arbeid

Fabrieksgarantie blijft te allen tijde gewaarborgd

Ervaringen met ServiceRight Auto's

9.5 uit 3153 klantenbeoordelingen

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Auto’s

-20%

Grote beurt NU tijdelijk 20% korting!

Verversen van olie en diverse filters
Afstempelen onderhoudsboekje
BOVAG garantie (6 mnd)

BEKIJK & BOEK

-20%

Car cleaning tijdelijk 20% korting!

Verversen van olie en diverse filters
Afstempelen onderhoudsboekje
6 maanden garantie

BEKIJK & BOEK

-20%

Kleine beurt NU tijdelijk 20% korting!

Verversen van olie en de oliefilter
Afstempelen onderhoudsboekje
6 maanden garantie

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke