Uitdeuken zonder spuiten

Bekijk de kosten voor het uitdeuken zonder spuiten van uw auto

20%

Korting

58,- Vanaf prijs:

49,-

Weet ik niet.

 

Contactloos gratis halen en brengen

6 maanden garantie

Dekking door heel Nederland

Wat wordt er gedaan bij uitdeuken zonder spuiten?

Auto polijsten

De gemiddelde duur van deze dienst: Tussen 5 en 10 uur

Autoschade herstel: kosten toegelicht

Als u op zoek bent naar een offerte voor autoschade herstel van uw auto, neem dan een kijkje hieronder over hoe wij u geld kunnen besparen. Het arbeidsloon van een merkdealer begint vaak vanaf €75,- p/u en kan oplopen t/m €120,- p/u afhankelijk van de merkdealer. Dit houdt in dat u bij ons met tarieven te maken heeft die maar liefst tot 50% goedkoper zijn, dat betekend dat u elke keer weer geld bespaart.

Uitdeuken zonder spuiten

58,- Vanaf prijs:

49,-

Lagere kosten

Kortere reparatietijd

Lagere milieubelasting

Inclusief BTW

Inclusief arbeid

Auto polijsten

Uitdeuken zonder spuiten

Auto uitdeuken, de naam van deze reparatiemethode zegt eigenlijk alles al. Vroeger moesten kleine deukjes (ter grootte van een golfbal) in het plaatwerk (zonder lakbeschadiging!) worden uitgedeukt, geschuurd en gespoten. Dankzij de “Uitdeuken Zonder Spuiten”-methode, worden dit soort deuken nu hersteld, zonder dat het onderdeel daarna nog gespoten hoeft te worden. Het voordeel van deze methode is dat er bijna geen demontage van auto-onderdelen nodig is om bij de deuk te komen.

Veelgestelde vragen over uitdeuken zonder spuiten

Hoe wordt een auto uitgedeukt zonder spuiten?

Met ons speciale gereedschap wordt iedere deuk als het ware uit het plaatwerk “gewreven”. We kunnen hiervoor ook een andere techniek toepassen. Aan de buitenzijde van het plaatwerk lijmen we kunststof plaatjes op de plek van de deuk. Door daar kracht op te zetten, kunnen we de deuk langzaam naar buiten rekken. Het bijzondere hiervan is, dat deze lijm heel sterk hecht. Met een speciaal product kunnen wij deze weer van het plaatwerk verwijderen, zonder beschadigingen.

Hoe regel ik autoschadeherstel en reparatie?

U kunt de reparatie van uw autoschade inplannen via de website of u kunt gebruik maken van het telefoonnummer dat bovenaan de website staat vermeld, wat overigens ook het nummer is om een reparatie offerte op te vragen en vervolgens de afspraak in te plannen. Extra werkzaamheden zullen van te voren met u besproken worden m.b.t. de goedkeuring voor het uit te voeren werk en de bijkomende kosten.

Kosten van uitdeuken zonder spuiten

Onderdelen en werkuren zullen variëren tussen verschillende garages. Als u een reparatie aan uw auto wilt laten verrichten, kunt u dat telefonisch doorgeven aan één van onze adviseurs, die vervolgens een passende offerte voor u zal maken. Deze is gebaseerd op de tarieven van de garage die op de gewenste datum het uitdeuken zonder spuiten aan uw auto zal verrichten. U zult via de mail een bevestiging en een offerte ontvangen van het uitdeuken zonder spuiten.

Wat zijn de mogelijkheden voor een klein deukje uitdeuken en een grote deuk uitdeuken?

Of het nou om een grote deuk gaat of een klein deukje dat u wilt uitdeuken, dat maakt niet uit. Het is voor de erkende specialisten die zijn aangesloten bij ServiceRight Auto’s altijd mogelijk om de deuken uit te deuken zonder spuiten. De kosten van de behandeling hangen volledig af van hoe groot/klein de deuk is. Het is dus belangrijk om dit van te voren goed aan te geven met een foto, zodat er ook de juiste prijs kan worden berekend. Het is uiteraard ook mogelijk om langs de aangewezen garage te rijden, zodat er op dat moment een prijs berekend kan worden.

Kortom: twijfel niet of er mogelijkheden zijn voor een klein deukje uitdeuken of een grote deuk uitdeuken. De specialisten zorgen er graag voor dat uw auto weer helemaal deuk-vrij is.

Waarom moet ik kiezen voor uitdeuken zonder spuiten?

Er is een verschil tussen verschillende deuken. Het kan bijvoorbeeld zijn dat de lak ook is beschadigd toen er een deuk in de auto kwam. Het kan echter ook zo zijn dat de lak niet is beschadigd en er dus alleen een deuk zit. In dit geval kunt u kiezen voor uitdeuken zonder spuiten. Dit scheelt u uiteraard weer geld en daarnaast is het ook niet nodig, omdat de lak nog volledig in tact is. Door de speciale techniek die er gebruikt wordt door de specialisten van de garages, is het niet nodig om na het uitdeuken de auto nog te spuiten.

Heeft u dus schade (een kleine of grote deuk) waarbij de lak niet is beschadigd? Dan raden wij u aan om te kiezen voor uitdeuken zonder spuiten. Zo bespaart u geld en tijd en heeft u toch weer een auto zonder deuken. Geef tijdens het boeken aan dat u gebruik wilt maken van deze optie, zodat wij ook de juiste prijs voor u kunnen berekenen en dit door kunnen geven aan de garage waar u het herstel uit kunt laten voeren.

Gerelateerde diensten

Autoschade herstel: kosten toegelicht Als u op zoek bent naar een offerte voor autoschade herstel van uw auto, neem dan een kijkje hieronder over hoe...

Een onbeschadigde auto is uiteraard het fraaist, maar ongelukken zijn lang niet altijd te voorkomen. Wanneer u een deuk in de auto hebt, is het...

Meld uw schade voor een offerte Als u op zoek bent naar een offerte voor autoschade herstel van uw auto, neem dan een kijkje hieronder...

ServiceRight Auto's servicepunten in Nederland

maps
BEKIJK & BOEK

Gratis haal- en brengservice

Uitdeuken zonder spuiten in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Uitdeuken zonder spuiten geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw auto onderhoud & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum en garage waarop u het onderhoud uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw auto is in goede handen bij een van onze erkende garages bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Auto’s voor uw Uitdeuken zonder spuiten?

Gratis landelijk ophalen en afleveren vanuit huis of werk

Landelijk online platform met klantenservice

Alle bij ServiceRight aangesloten servicepunten zijn erkend door o.a. RDW

Garantie op onderdelen en arbeid

Fabrieksgarantie blijft te allen tijde gewaarborgd

Ervaringen met ServiceRight Auto's

9.5 uit 3228 klantenbeoordelingen

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Auto’s

-20%

Grote beurt NU tijdelijk 20% korting!

Verversen van olie en diverse filters
Afstempelen onderhoudsboekje
BOVAG garantie (6 mnd)

BEKIJK & BOEK

-20%

Car cleaning tijdelijk 20% korting!

Verversen van olie en diverse filters
Afstempelen onderhoudsboekje
6 maanden garantie

BEKIJK & BOEK

-20%

Kleine beurt NU tijdelijk 20% korting!

Verversen van olie en de oliefilter
Afstempelen onderhoudsboekje
6 maanden garantie

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke