Hyundai uitdeuken

Bekijk de kosten voor het uitdeuken van uw Hyundai

20%

Korting

35,- Vanaf prijs:

29,-

Weet ik niet.

 

Contactloos gratis halen en brengen

6 maanden garantie

Dekking door heel Nederland

Wat wordt er gedaan bij een Hyundai uitdeuken?

Auto polijsten

De gemiddelde duur van deze dienst: 5 uur

Een onbeschadigde Hyundai is uiteraard het fraaist, maar ongelukken zijn lang niet altijd te voorkomen. Wanneer u een deuk in de auto hebt, is het belangrijk dat u hier iets mee laat doen. Afhankelijk van de grootte van de deuk stelt ServiceRight Auto?s een behandelplan voor. Een kleinere deuk kan tegenwoordig gemakkelijk en goedkoop uit de auto gehaald worden. Er hoeven geen onderdelen verwijderd te worden en er hoeft niet opnieuw gespoten te worden.


Hyundai uitdeuken

35,- Vanaf prijs:

29,-

Lagere kosten in vergelijking met uitdeuken met spuiten

Kortere reparatietijd in vergelijking met uitdeuken met spuiten

Lagere milieubelasting in vergelijking met uitdeuken met spuiten

Auto polijsten

Bij een grotere deuk is dit niet altijd mogelijk. In veel gevallen moeten er wel onderdelen verwijderd worden om de auto uit te deuken. Het is verstandig om te kijken of deze onderdelen de originele vorm behouden hebben of in de originele vorm teruggebracht kunnen worden. Bij het uit laten deuken van uw Hyundai is het van belang dat u kiest voor professionals die de tijd nemen voor uw parel. Op die manier weet u zeker dat de Hyundai zo goed als nieuw uit de garage komt en gewoon weer een lange tijd mee kan gaan.


Veelgestelde vragen over een Hyundai uitdeuken

Waarom moet ik mijn Hyundai laten uitdeuken?

Het uit laten deuken van de Hyundai doet u om meerdere redenen. De voornaamste reden is dat een deuk in nagenoeg alle gevallen zorgt voor meer schade. Door de beschadiging aan het materiaal kan roest ontstaan dat zich in het metaal vreet. Hierdoor neemt de schade dagelijks toe. Ook is het mogelijk dat de auto niet meer optimaal presteert omdat de lijnen (aerodynamica) van de auto niet meer optimaal zijn. Uiteraard laat u de auto ook uitdeuken omdat u trots wilt kunnen zijn op uw auto of omdat u de auto wilt verkopen tegen de best mogelijke prijs. Uit onze ervaring weten we ook dat de eerste deuk een psychologisch effect heeft. De eerste deuk in de auto is erg, maar wanneer er hierna nog meer schade aan de auto ontstaat, dan is dat niet meer zo belangrijk omdat de auto toch al kapot was. Daarom is het verstandig om de deuk gewoon zo snel mogelijk te laten herstellen zodat iedereen weer zuinig is op de auto.


Wanneer kan ik het beste mijn Hyundai laten uitdeuken?

We raden onze klanten aan om schade aan de auto zo snel mogelijk te laten herstellen. De auto is namelijk een gebruiksobject dat vaak in extreme omstandigheden gebruikt wordt, zoals bij hoge snelheden op de snelweg. Op dat moment wilt u er zeker van kunnen zijn dat de auto precies doet wat u wilt. Daarnaast is schade aan de auto vaak de basis voor nog meer schade. Deuken kunnen verder beschadigd raken en kunnen zelfs gaan roesten, waardoor de integriteit van de complete auto in het geding komt. Ook is het vaak zo dat er meer schade ontstaan is op het moment dat de auto de deuk opgelopen heeft. Die schade is lang niet altijd waarneembaar en soms duurt het weken voordat u merkt dat bijvoorbeeld de remkracht van de auto afgenomen is. Het uit laten deuken van de Hyundai kan al tegen bijzonder lage prijzen. Hoe eerder u een afspraak maakt, hoe lager de kosten uitkomen. Ook bij grotere deuken kunt u gerust contact met ons opnemen. We hebben alle apparatuur om uw auto direct in te boeken zodat uw Hyundai binnen de kortste keren weer helemaal in optimale staat is. Moeten er ook krassen weggewerkt worden die tijdens de schade ontstaan zijn? Geeft u dit dan vooral aan bij het maken van een afspraak zodat we hier extra tijd voor vrij kunnen houden.


Hoe weet ik zeker wanneer ik mijn Hyundai moet laten uitdeuken?

Uw auto moet in feite uitgedeukt worden wanneer u schade hebt opgelopen aan de auto. Er zijn echter genoeg mensen die besluiten om toch door te blijven rijden. Bijvoorbeeld omdat het gaat om een ouder model of gedacht wordt dat het niet zoveel kwaad kan. Dit kan er echter voor zorgen dat er roest ontstaat op plekken waar u dit liever niet hebt. Ook kunnen de prestaties van de auto negatief beïnvloed worden. Wilt u extra schade aan de auto voorkomen, dan is het verstandig om de auto direct uit te laten deuken na schade. Ziet u plekken bij de deuk waar de lak weggevallen is? Is er al roest zichtbaar of hebt u het idee dat de prestaties van de Hyundai sinds de schade afgenomen zijn? Hoort u tijdens het rijden ineens extra goed wat er buiten de auto gebeurt? In die gevallen is het verstandig om direct een afspraak te maken om naar de schade en mogelijkheden te kijken rond het uit laten deuken van uw Hyundai .


Wat zijn de kosten voor het laten uitdeuken van mijn Hyundai ?

Vanaf € 29,50 kunt u al een auto laten uitdeuken bij de specialisten op het gebied van autoschade. Uiteraard gaat het dan om kleinere schade die eenvoudig te verhelpen is. Desalniettemin kunt u hiermee honderden tot duizenden euro’s aan schade mee voorkomen omdat roest geen mogelijkheid krijgt om onder de lak te komen. Wanneer er meer schade is of er schade ontstaan is op verschillende plekken die allemaal aangepakt moeten worden, dan vallen de kosten in de meeste gevallen iets hoger uit. Zoals u al verwachtte kunnen we uiteraard geen vaste prijzen aanbieden voor ‘schadeherstel’. Daarom vragen we u vooral met de auto langs te komen zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden en het prijskaartje dat hieraan verbonden kan worden. We proberen het in alle gevallen zo goed mogelijk voor de auto te regelen en zo aantrekkelijk mogelijk voor uw portemonnee. Vergeet u vooral niet dat een kleine investering in uitdeuken van de auto meer schade aan de auto kan voorkomen en daarmee altijd een goede investering is met het oog op de levensduur van de auto.


Zijn er verschillende manieren om mijn Hyundai te laten uitdeuken?

Er zijn veel verschillende manieren om de auto uit te laten deuken. Tegenwoordig kan er zelfs uitgedeukt worden zonder dat hierna gespoten moet worden. Kleine schade kan eenvoudig weggewerkt worden door gebruik van nieuwe technologie. Helaas is er in de meeste gevallen meer schade en is de lak wél beschadigd, waardoor er direct meer werk komt kijken bij het uitdeuken van de Hyundai . Zolang uw Hyundai niet total-loss verklaard wordt, is het uitdeuken echter nog gewoon mogelijk. Is er sprake van grotere schade, dan wordt de deuk uit het plaatwerk geslagen met hamers en ander gereedschap. Dit zorgt ervoor dat de ene grote druk nu uit veel kleine deukjes bestaat. Door gebruik te maken van speciale vuller worden deze kleine deukjes weggewerkt en wordt er geschuurd en gespoten. Het spuiten begint uiteraard pas wanneer het plaatwerk weer helemaal optimaal is, bij de auto past en geen vreemde vormen vertoond die niet bij het model horen. In sommige gevallen is het uitdeuken van het plaatwerk niet de meest verstandige optie. Wanneer het goedkoper of beter is om bepaald plaatwerk te vervangen, dan informeren we u hier graag over voordat we beginnen met het uitdeuken van de schade aan uw auto. Het uit laten deuken van uw Hyundai laat u over aan de specialisten. Zo hebt u garantie op het werk én weet u dat het optimaal gedaan wordt voor u en uw Hyundai .


Gerelateerde diensten

Autoschade herstel: kosten toegelicht Als u op zoek bent naar een offerte voor autoschade herstel van uw auto, neem dan een kijkje hieronder over hoe...

Autoschade herstel: kosten toegelicht Als u op zoek bent naar een offerte voor autoschade herstel van uw auto, neem dan een kijkje hieronder over hoe...

Over Hyundai

Hyundai Motor Company is een autofabrikant uit Zuid-Korea. In Zuid-Korea werden in 1967 onder de naam Hyundai auto's geassembleerd van het merk Ford (Hyundai is Koreaans voor moderniteit). Het gevolg daarvan was het onstaan van een geheel eigen modellenbeleid. Hyundai Motor Company nam in 1998 Koreaanse bedrijf Kia (concurrent) over. Nu vormen ze samen de Hyundai Kia Automotive Group.

In 3 stappen uw Auto uitdeuken geregeld voor uw Hyundai

Stap 1

Selecteer op onze website uw auto onderhoud & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum en garage waarop u het onderhoud uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw auto is in goede handen bij een van onze erkende garages bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Auto’s voor uw Hyundai ‌‌Auto uitdeuken?

Gratis landelijk ophalen en afleveren vanuit huis of werk

Landelijk online platform met klantenservice

Alle bij ServiceRight aangesloten servicepunten zijn erkend door o.a. FOCWA & RDW

Garantie op onderdelen en arbeid

Fabrieksgarantie blijft te allen tijde gewaarborgd

Ervaringen met ServiceRight Auto's

9.5 uit 3157 klantenbeoordelingen

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Auto’s

-20%

Grote beurt NU tijdelijk 20% korting!

Verversen van olie en diverse filters
Afstempelen onderhoudsboekje
BOVAG garantie (6 mnd)

BEKIJK & BOEK

-20%

Car cleaning tijdelijk 20% korting!

Verversen van olie en diverse filters
Afstempelen onderhoudsboekje
6 maanden garantie

BEKIJK & BOEK

-20%

Kleine beurt NU tijdelijk 20% korting!

Verversen van olie en de oliefilter
Afstempelen onderhoudsboekje
6 maanden garantie

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke