Bmw airco service

Bekijk de kosten voor airco service van uw Bmw

20%

Korting

106,- Vanaf prijs:

89,-

Weet ik niet.

 

Contactloos gratis halen en brengen

6 maanden garantie

Dekking door heel Nederland

Wat wordt er gedaan bij een BMW airco service?

Aankoopcheck voor auto's

De gemiddelde duur van deze dienst: 1 uur

Wat houd een airco service in?

Wist u dat het koudemiddel van uw airco door verlies en/of verdamping jaarlijks met 8 tot 10% afneemt? Zodra het percentage onder de 70% komt, neemt de kans tot defect toe, wat vervolgens zal leiden tot HOGE reparatiekosten. Daarnaast neemt de koelcapaciteit af, waardoor de temperatuur in uw BMW minder snel daalt. Fabrikanten adviseren elke drie jaar een Airco Service te laten uitvoeren en te laten vullen.


Airco service BMW

106,- Vanaf prijs:

89,-

Complete airco service voor alle automerken

Vullen en recyclen van het koudemiddel van uw auto

Volgens officiële STEK-eisen

Eenvoudig online afspraak plannen

Aankoopcheck voor auto's

Ons Advies: Elke 3 jaar  • Inclusief arbeid

  • Inclusief milieutoeslag

  • Inclusief BTW


Veelgestelde vragen over een BMW airco service

Waarom een airco service?

Regelmatig onderhoud aan de airco in uw BMW zorgt ervoor dat deze niet kapotgaat. Dat is belangrijk, want het repareren of compleet laten vervangen van een airco kost veel meer geld dan regelmatig onderhoud aan de airco. Daarnaast is het van groot belang dat de airco niet droog komt te staan. Wordt een airco ingeschakeld waarin geen koudemiddel meer aanwezig is, dan gaat deze zeker stuk. Ook heeft een slechtwerkende airco een nadelig effect op het brandstofverbruik van de auto. Doorrijden zonder regelmatige service aan de airco kost dus in alle gevallen geld en kan ervoor zorgen dat de airco niet meer gebruikt kan worden. Een aircocheck kost slechts een paar tientjes en zorgt ervoor dat de specialist precies kan vertellen of er een aircoservice nodig is of dat er nog doorgereden kan worden met uw BMW zonder een service.


Wanneer kan ik het best de aircoservice laten uitvoeren voor mijn BMW ?

Een aircoservice kan heel het jaar gedaan worden door de specialisten van ServiceRight. Hoe vaak de service uitgevoerd moet worden, daarover verschillen de meningen. Zelf raden we aan om minstens eens per drie jaar een aircocheck te laten doen. Zo is direct duidelijk wat de staat van de airco is, of deze bijgevuld moet worden of dat er schoongemaakt moet worden. Door een aircocheck te boeken bij ons wanneer de auto een beurt krijgt, weet u altijd waar u aan toe bent. Vergeet u niet de airco tijdens het rijden in de winter ook een paar keer te laten draaien? Door het systeem in gebruik te houden, verhoogt u de levensduur van uw airco. Dit is namelijk goed voor de leidingen en het koudemiddel, die op deze manier langer mee zullen gaan.


Wat zijn de kosten voor de aircoservice?

Een aircocheck kost slechts een paar tientjes. Een complete aircoservice is uiteraard duurder. Bij een aircocheck wordt er namelijk alleen gekeken of er koudemiddel bijgevuld moet worden en of de airco nog werkt. Een aircoservice omvat het vullen en het recyclen van het koudemiddel in uw auto. Op die manier weet u zeker dat uw airco het de komende tijd weer blijft doen. Hebt u meer problemen met de airco die tijdens de service zichtbaar worden? Dan nemen we contact met u op en kijken we samen naar de mogelijkheden. Onze standaardprijs voor een aircoservice is € 99,50. Bij het online boeken van een afspraak voor een aircoservice van uw BMW kunt u direct zien wat de actuele prijs is en wanneer uw BMW ingeboekt kan worden bij een van onze stations.


Wat is een airco herstel service?

Wanneer de airco niet werkt, wordt er eerst gekeken of de bestaande installatie te herstellen is. In sommige gevallen is het op druk brengen van het systeem al genoeg om te zien waar de problemen zitten. In andere gevallen is het op druk brengen van het systeem genoeg om de airco weer te laten werken. Blijkt er toch lekkage te zijn in een van de slangen van de airco, dan wordt gekeken of dit gerepareerd kan worden. Het repareren van de bestaande installatie is immers altijd voordeliger dan het vervangen van de airco.


Onderdelen binnen de airco die geregeld niet meer werken zijn de verdamper en de compressor. Het vervangen van de compressor is een prijzige reparatie, de verdamper vervangen is echter niet veel goedkoper. Deze reparaties moeten altijd uitgevoerd worden door een vakman zodat de airco optimaal werkt – en ook in de toekomst blijft werken. Merkt u een muffe lucht op uit de airco of is het vermogen van de airco ineens sterk afgenomen? Maak dan direct een afspraak voor airco herstel service. Hoe eerder u een afspraak boekt, hoe groter de kans is dat de airco gerepareerd kan worden.


Gerelateerde diensten

Ondanks de kortere onderhoudsintervallen van tegenwoordig is het toch belangrijk om bij te houden wanneer uw auto toe is aan een onderhoudsinspectie. De meeste auto’s...

Het is belangrijk om uw auto regelmatig te laten onderhouden en tegelijkertijd de staat van uw auto te laten bepalen. Ondanks de langere onderhoudsintervallen die...

Gerelateerde blogs

De pollenfilter zuiver de aangezogen lucht voor ze in het interieur stroomt. Het houdt vaste delen tegen zoals roet, stof, vuildeeltjes, pollen en bacteriën. Een...

Wanneer de auto muf begint te ruiken of het gewoon echt stinkt in de auto, kan dit te maken hebben met iets dat ergens is...

Over BMW

Het bedrijf vierde op 7 maart 2016 haar 100-ste verjaardag en werd opgericht in 1916. In 1912 richt de duitse ingenieur Karl Friedrich Rapp een vliegtuigmotorenfabriek op onder de naam Rapp Motorenwerke Gmbh. Het fabriek werd in de Beierse Stad München gevestigd. In 1916 neemt Gustav Otto het bedrijf over van Karl Rapp en voegt het samen met zijn eigen bedrijf genaamd Aerowerke Gustav Otto. Waarna de fusie heeft geleid tot het ontstaan van het nieuwe bedrijf onder de naam Bayerische Flugzeug Werke. Dit bedrijf wordt ook aangemerkt als het begin van BMW. In 1918 veranderde de naam ook in Bayerische Motoren Werke (BMW). Na de Eerste Wereldoorlog stapte BMW over op spoorweg remmen omdat het in Duitsland verboden werd om nog vliegtuigen te produceren. In 1928 nam BMW het bedrijf Eisenbach en hield zich sindsdien ook bezig met de autoproductie. Eerst alleen de dixie en de austin en vanaf 1933 werden de eigen unieke modellen van BMW gebouwd. BMW was tijdens de tweede wereldoorlog onontbeerlijk voor de duitse strijdkrachten met de levering van vliegtuigmotoren, motorfietsen en allerlei andere voertuigen. Tegen het einde van de tweede wereldoorlog kregen de BMW fabrieken het dan ook zwaar te verduren. De wederopbouw werd na de oorlog gemaakt met de populaire BMW motorfietsen en de bouw van een kleine auto met drie wielen, de BMW Isetta. In de autoproductie maakte BMW in 1961 een doorbraak met de BMW 1500 en vervolgens in 1977 met de achterwiel aangedreven 323i. Sindsdien werd de achterwielaandrijving de kenmerk van alle BMW-modellen. In 1985 werd de All-Wheel Drive geïntroduceerd en in 2003 de intelligente All-Wheel Drive systeem. De xDrive werd eerst toegepast op de BMW SUV's en vervolgens ook steeds meer op alle andere modellen. BMW heeft zich in de loop der jaren weten te ontwikkelen tot een bekend en niet weg te denken Wereldmerk. Deze holding heeft zichzelf sterk uitgebreid met het dochtermerk Mini. Daarnaast is BMW in bezit van de Rolls-Royce merkrechten en mag daarom ook modellen uitbrengen ondanks dat Volkswagen de naam en logo in eigendom heeft. "Plezier door rijden" is waar BMW voor pleit en zorgt hiervoor met verscheidene exclusieve modellen. zowel in uiterlijk, gevoel als het eigen geluid van elke BMW motor.

In 3 stappen uw Airco service geregeld voor uw BMW

Stap 1

Selecteer op onze website uw auto onderhoud & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum en garage waarop u het onderhoud uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw auto is in goede handen bij een van onze erkende garages bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Auto’s voor uw BMW ‌‌Airco service?

Gratis landelijk ophalen en afleveren vanuit huis of werk

Landelijk online platform met klantenservice

Alle bij ServiceRight aangesloten servicepunten zijn erkend door o.a. FOCWA & RDW

Garantie op onderdelen en arbeid

Fabrieksgarantie blijft te allen tijde gewaarborgd

Reviews

9.5 uit 3153 klantenbeoordelingen

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Auto’s

-20%

Car cleaning tijdelijk 20% korting!

Verversen van olie en diverse filters
Afstempelen onderhoudsboekje
6 maanden garantie

BEKIJK & BOEK

€29,50

APK NU tijdelijk voor € 29,50!

Inclusief RDW keuringsrapport
Inclusief afmeldkosten
Inclusief BTW

BEKIJK & BOEK

-20%

Kleine beurt NU tijdelijk 20% korting!

Verversen van olie en de oliefilter
Afstempelen onderhoudsboekje
6 maanden garantie

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke