V-snaar vervangen Jaguar

Bekijk de kosten voor een V-snaar vervangen van uw Jaguar

102,-

Vanaf prijs:

85,-

20%

Korting

Weet ik niet.

Gratis haal- en brengservice

BOVAG garantie (mits erkend)

Vaste voordeelprijs

Wat wordt er gedaan bij een V-snaar vervangen voor Jaguar

V-Snaar vervangen

De gemiddelde duur van deze dienst: 1 uur

Een V-snaar is verantwoordelijk voor de aandrijving van de dynamo, waterpomp, airco pomp en/of stuurbekrachtiging. Bij nieuwere auto?s wordt er vaak gesproken over een multiriem. In principe is dit een moderne versie van de V-snaar.


V-snaar vervangen Jaguar

102,- Vanaf prijs:

85,-

Nieuwe V-snaar

6 maanden BOVAG garantie

Inclusief arbeid

Inclusief BTW

V-Snaar vervangen

De multiriem is alleen breder, platter en heeft geen ribbeltjes. Eens in de zoveel tijd moet een V-snaar of een multiriem vervangen worden. Dit kan verschillende oorzaken hebben, zoals een versleten geleider of dynamo, een hoge luchtvochtigheid of een v-snaar die wegens ouderdom aan vernieuwing toe is.


Veelgestelde vragen over een V-snaar vervangen voor Jaguar

Wat is een v-snaar?


Voor de lezers die het niet weten: een v-snaar zit aan de voorkant of aan de zijkant van het motorblok. Deze riem zorgt ervoor dat bijvoorbeeld de dynamo aangedreven wordt. Bij moderne Jaguar is de v-snaar ook verantwoordelijk voor de aandrijving van de stuurbekrachtigingspomp en de aircopomp. De v-snaar of multiriem is constant in beweging en dus gevoelig voor slijtage. Als de riem te slap wordt, heeft het te weinig kracht om de dynamo, waterpomp, stuurbekrachtiging en de airco aan te drijven.


Wat zijn de kosten van een v-snaar vervangen voor Jaguar ?


Het blijft lastig om de kosten voor vervanging van een v-snaar in te schatten. Dit verschilt per Jaguar en per dealer. Er zijn verschillende soorten Jaguar die gebruik maken van andere v-snaren of multiriemen. De prijzen hiervoor verschillen. Daarbij zal de ene dealer er langer mee bezig zijn dan een andere dealer. Informeer van te voren hoe hoog de kosten zullen zijn. De prijzen voor een multiriem of een v-snaar starten vanaf € 40 en het duurt gemiddeld een halfuur om deze te installeren. Het totale bedrag zal dus uitvallen tussen de 80 en 100 euro. Heb je vragen? Neem contact met ons op en wij doen ons best om jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. Ook kunnen we jou helpen met het vinden van een geschikte autogarage in de buurt.


Wanneer moet je een v-snaar laten vervangen voor Jaguar ?


Het is belangrijk dat de v-snaar of de multiriem vervangen wordt wanneer deze slap is geworden of een piepend geluid maakt. De dealer kan het best beoordelen wanneer een v-snaar of multiriem preventief vervangen moet worden. Zeker tijdens een APK keuring wordt een v-snaar regelmatig vervangen. Het kan ook zeker geen kwaad om regelmatig de spanning van de v-snaar te controleren. Dit kun je namelijk eenvoudig zelf doen. Druk de riem een centimeter in en je komt er direct achter hoe het met de spanning van de riem zit. Constateer je scheurtjes of rafeltjes in de riem? Dan is het belangrijk dat je de v-snaar direct laat vervangen. Het is mogelijk om een v-snaar zelf te vervangen, maar enige handigheid is dan wel een vereiste. Wanneer je er zeker van wilt zijn dat een de v-snaar op de juiste manier geïnstalleerd wordt, is het beter om dit uit te besteden. Heb je een moderne Jaguar dan raden we af het zelf te doen. Een multiriem drijft meerdere onderdelen in een Jaguar aan, waardoor deze lastiger is om te vervangen.


Gerelateerde diensten

Het is belangrijk om uw auto regelmatig te laten onderhouden en tegelijkertijd de staat van uw auto te laten bepalen. Ondanks de langere onderhoudsintervallen die...

Ondanks de kortere onderhoudsintervallen van tegenwoordig is het toch belangrijk om bij te houden wanneer uw auto toe is aan een onderhoudsinspectie. De meeste auto’s...

Over Jaguar

Jaguar Cars de autofabrikant uit Engeland die zich toelegt op de productie van de meest luxe auto's. In 1990 heeft de Ford Motor Company Jaguar Cars overgenomen. Naast Volvo personenauto's, Land Rover en Aston Martin - ondergebracht in de Premier Automotive Group. In 2007 werd Jaguar samen met Land Rover ondergebracht bij de Indiase autofabrikant Tata.

In 3 stappen uw V-snaar vervangen geregeld voor uw Jaguar

Stap 1

Selecteer op onze website uw auto onderhoud & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum en garage waarop u het onderhoud uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw auto is in goede handen bij een van onze erkende garages bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Auto’s voor uw Jaguar ‌‌V-snaar vervangen?

Gratis landelijk ophalen en afleveren vanuit huis of werk

Landelijk online platform met klantenservice

Alle bij ServiceRight aangesloten servicepunten zijn BOVAG, FOCWA en/of RDW erkend

Garantie op onderdelen en arbeid

Fabrieksgarantie blijft ten alle tijden gewaarborgd

Ervaringen met ServiceRight Auto's

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Auto’s

-20%

Kleine beurt NU tijdelijk 20% korting!

  Verversen van olie en de oliefilter
  Afstempelen onderhoudsboekje
  BOVAG garantie (6 mnd)

BEKIJK & BOEK

-20%

Airco service NU 20% korting!

Vullen en recyclen
Volgens officiele STEK-Eisen
BOVAG garantie (6 mnd)

BEKIJK & BOEK

-20%

Grote beurt NU tijdelijk 20% korting!

Verversen van olie en diverse filters
Afstempelen onderhoudsboekje
BOVAG garantie (6 mnd)

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke