Lotus remklauw vervangen

Bekijk de kosten voor een remklauw vervangen van uw Lotus

111,-

Vanaf prijs:

93,-

20%

Korting

Weet ik niet.

Gratis haal- en brengservice

BOVAG garantie (mits erkend)

Vaste voordeelprijs

Wat wordt er gedaan bij een Lotus remklauw vervangen?

Remklauw vervangen

De gemiddelde duur van deze dienst: 1 uur

De remklauw zit op de remschijf en is een niet te missen onderdeel van het remsysteem. Om de auto tot stilstand te brengen drukt de remklauw door middel van zuigers de remblokken aan die op hun beurt met enorme kracht tegen de remschijf aan worden gedrukt. De meeste productie auto?s beschikken over een enkele zuiger. Als de remblokken tegen de remschijf worden gedrukt ontstaat wrijving die de auto laat afremmen.


Lotus remklauw vervangen

111,- Vanaf prijs:

93,-

Nieuwe remklauw voor uw auto

6 maanden BOVAG garantie

Veiligere auto

Inclusief arbeid

Inclusief BTW

Remklauw vervangen

Doorgaans zijn de auto’s voorzien van een zogeheten “zwevende remschijf” die met één remzuiger werkt in tegenstelling tot de “vaste remschijf”. Wanneer u gaat remmen wordt via de remzuiger eerst het binnenste remblok tegen de remschijf gedrukt, de remklauw glijdt over de geleidepennen waardoor ook de buitenste remblok tegen de remschijf wordt gedrukt. Op deze manier wordt de auto tot stilstand gebracht.


Veelgestelde vragen over een Lotus remklauw vervangen

Wanneer moet je een remklauw laten vervangen voor Lotus ?


De praktijk leert ons helaas dat de remklauw een slijtage gevoelige onderdeel is ondanks dat het onderdeel in theorie levenslang mee zou moeten gaan. U zult merken dat het verbruik van de remvloeistof wellicht zal toenemen. De remmen van uw Lotus kunnen zich met een piepend geluid laten horen. Net als bij de en de is roestvorming een bekende kwaal. Het remsysteem functioneert duidelijk niet meer naar behoren en dat zult u merken als u op de rem drukt, de Lotus zal er langer dan normaal over doen om tot stilstand te komen. Reden hiervoor is omdat een van de remklauwen waarschijnlijk vast is komen te zitten. De Lotus zal hierdoor ook scheef gaan trekken als u op de rem gaat. Het is aan te raden om dan hard te remmen, in sommige gevallen is het voldoende om het probleem op te lossen. Als dit niet het geval is dan wordt het tijd om stappen te ondernemen voor onderhoud van de remklauw van uw Lotus .


Wat zijn de kosten om een remklauw te laten vervangen voor Lotus ?


De remklauw is een hoogwaardige en geavanceerde onderdeel. Het vervangen van de remklauw dient dan ook zorgvuldig te worden uitgevoerd. De aanschaf ervan kan voor bepaalde merken en modellen aardig wat kosten waardoor de kosten voor het vervangen ook kunnen oplopen. Het is wel verstandig om het remsysteem door een expert te laten controleren om te bevestigen dat het de remklauw betreft en niet een andere onderdeel van het remsysteem. Bespaar uzelf extra kosten door de remklauwen tijdig te laten controleren op roestvorming, lekkage en vuil. Het wordt bij de kleine en gecontroleerd maar laat het remsysteem ook nakijken als u merkt dat de remvloeistof sneller dan normaal op gaat. Bespaar ook door de reparatie te combineren met andere onderdelen van het remsysteem zoals de remschijven. Vraag snel een offerte aan via info@serviceright-autos.nl of bel met onze klantenservice die u graag te woord staan op 088 2222 000.


Wat gebeurd er als de remklauwen aan vervanging toe zijn?


Als de remklauwen aan vervanging toe zijn dan is het uiteraard vanzelfsprekend dat het remsysteem beperkt zal functioneren. Zodoende bent u op zoek naar een goede adres om de remklauw te laten vervangen. Zoek niet verder want bij ServiceRight Auto’s kunt u zonodig de remklauwen vakkundig laten controleren en vervangen. Onze experts zijn in staat om vrijwel elk merk te onderhouden. Wees er vroeg bij en plan snel een afspraak in bij een van onze dichtstbijzijnde servicepunten.


Gerelateerde diensten

Ondanks de kortere onderhoudsintervallen van tegenwoordig is het toch belangrijk om bij te houden wanneer uw auto toe is aan een onderhoudsinspectie. De meeste auto’s...

Het is belangrijk om uw auto regelmatig te laten onderhouden en tegelijkertijd de staat van uw auto te laten bepalen. Ondanks de langere onderhoudsintervallen die...

Gerelateerde blogs

Er zijn weinig problemen zó ontzettend irritant als piepende remmen tijdens het rijden. Het geeft onrust omdat er constant geluid van de remmen komt en...

Over Lotus

Lotus een Britse sportwagenfabrikant gevestigd in Hethel (Norfolk). De eerste Lotus werd gebouwd In 1948 door ingenieur Colin Chapman die in de competitie werd ingezet. De Lotus Mark I. In 1949 werd die opgevolgd door de Mark II en in 1951 volgde deMark III. Dankzij het succes in de competitie beginnen er bestellingen voor kopieën binnen te komen.

In 3 stappen uw Remklauw vervangen geregeld voor uw Lotus

Stap 1

Selecteer op onze website uw auto onderhoud & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum en garage waarop u het onderhoud uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw auto is in goede handen bij een van onze erkende garages bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Auto’s voor uw Lotus ‌‌Remklauw vervangen?

Gratis landelijk ophalen en afleveren vanuit huis of werk

Landelijk online platform met klantenservice

Alle bij ServiceRight aangesloten servicepunten zijn BOVAG, FOCWA en/of RDW erkend

Garantie op onderdelen en arbeid

Fabrieksgarantie blijft ten alle tijden gewaarborgd

Ervaringen met ServiceRight Auto's

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Auto’s

-20%

Kleine beurt NU tijdelijk 20% korting!

  Verversen van olie en de oliefilter
  Afstempelen onderhoudsboekje
  BOVAG garantie (6 mnd)

BEKIJK & BOEK

-20%

Airco service NU 20% korting!

Vullen en recyclen
Volgens officiele STEK-Eisen
BOVAG garantie (6 mnd)

BEKIJK & BOEK

-20%

Grote beurt NU tijdelijk 20% korting!

Verversen van olie en diverse filters
Afstempelen onderhoudsboekje
BOVAG garantie (6 mnd)

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke