Audi remklauw vervangen

Bekijk de kosten voor een remklauw vervangen van uw Audi

20%

Korting

111,- Vanaf prijs:

93,-

Weet ik niet.

Gratis haal- en brengservice

6 maanden garantie

Landelijke dekking

Wat wordt er gedaan bij een Audi remklauw vervangen?

Remklauw vervangen

De gemiddelde duur van deze dienst: 1 uur

De remklauw zit op de remschijf en is een niet te missen onderdeel van het remsysteem. Om de auto tot stilstand te brengen drukt de remklauw door middel van zuigers de remblokken aan die op hun beurt met enorme kracht tegen de remschijf aan worden gedrukt. De meeste productie auto?s beschikken over een enkele zuiger. Als de remblokken tegen de remschijf worden gedrukt ontstaat wrijving die de auto laat afremmen.


Audi remklauw vervangen

111,- Vanaf prijs:

93,-

Nieuwe remklauw voor uw auto

6 maanden garantie

Veiligere auto

Inclusief arbeid

Inclusief BTW

Remklauw vervangen

Doorgaans zijn de auto’s voorzien van een zogeheten “zwevende remschijf” die met één remzuiger werkt in tegenstelling tot de “vaste remschijf”. Wanneer u gaat remmen wordt via de remzuiger eerst het binnenste remblok tegen de remschijf gedrukt, de remklauw glijdt over de geleidepennen waardoor ook de buitenste remblok tegen de remschijf wordt gedrukt. Op deze manier wordt de auto tot stilstand gebracht.


Veelgestelde vragen over een Audi remklauw vervangen

Wanneer moet je een remklauw laten vervangen voor Audi ?

De praktijk leert ons helaas dat de remklauw een slijtage gevoelige onderdeel is ondanks dat het onderdeel in theorie levenslang mee zou moeten gaan. U zult merken dat het verbruik van de remvloeistof wellicht zal toenemen. De remmen van uw Audi kunnen zich met een piepend geluid laten horen. Net als bij de en de is roestvorming een bekende kwaal. Het remsysteem functioneert duidelijk niet meer naar behoren en dat zult u merken als u op de rem drukt, de Audi zal er langer dan normaal over doen om tot stilstand te komen. Reden hiervoor is omdat een van de remklauwen waarschijnlijk vast is komen te zitten. De Audi zal hierdoor ook scheef gaan trekken als u op de rem gaat. Het is aan te raden om dan hard te remmen, in sommige gevallen is het voldoende om het probleem op te lossen. Als dit niet het geval is dan wordt het tijd om stappen te ondernemen voor onderhoud van de remklauw van uw Audi .


Wat zijn de kosten om een remklauw te laten vervangen voor Audi ?

De remklauw is een hoogwaardige en geavanceerde onderdeel. Het vervangen van de remklauw dient dan ook zorgvuldig te worden uitgevoerd. De aanschaf ervan kan voor bepaalde merken en modellen aardig wat kosten waardoor de kosten voor het vervangen ook kunnen oplopen. Het is wel verstandig om het remsysteem door een expert te laten controleren om te bevestigen dat het de remklauw betreft en niet een andere onderdeel van het remsysteem. Bespaar uzelf extra kosten door de remklauwen tijdig te laten controleren op roestvorming, lekkage en vuil. Het wordt bij de kleine en gecontroleerd maar laat het remsysteem ook nakijken als u merkt dat de remvloeistof sneller dan normaal op gaat. Bespaar ook door de reparatie te combineren met andere onderdelen van het remsysteem zoals de remschijven. Vraag snel een offerte aan via info@serviceright-autos.nl of bel met onze klantenservice die u graag te woord staan op 088 2222 000.


Wat gebeurd er als de remklauwen aan vervanging toe zijn?

Als de remklauwen aan vervanging toe zijn dan is het uiteraard vanzelfsprekend dat het remsysteem beperkt zal functioneren. Zodoende bent u op zoek naar een goede adres om de remklauw te laten vervangen. Zoek niet verder want bij ServiceRight Auto’s kunt u zonodig de remklauwen vakkundig laten controleren en vervangen. Onze experts zijn in staat om vrijwel elk merk te onderhouden. Wees er vroeg bij en plan snel een afspraak in bij een van onze dichtstbijzijnde servicepunten.


Gerelateerde diensten

Ondanks de kortere onderhoudsintervallen van tegenwoordig is het toch belangrijk om bij te houden wanneer uw auto toe is aan een onderhoudsinspectie. De meeste auto’s...

Het is belangrijk om uw auto regelmatig te laten onderhouden en tegelijkertijd de staat van uw auto te laten bepalen. Ondanks de langere onderhoudsintervallen die...

Gerelateerde blogs

Er zijn weinig problemen zó ontzettend irritant als piepende remmen tijdens het rijden. Het geeft onrust omdat er constant geluid van de remmen komt en...

Over Audi

Audi streeft ernaar de beste technologieën op de verwachtingen van de klant af te stemmen. Vandaar ook de slogan "voorsprong door techniek". De duitse automerk Audi produceert sinds 1909 al innoverende, kwalitatieve en sportieve auto's. In 1909 richtte August Horch een eigen autofabriek. Audi ontstond uit een samenwerking van Horch, DKW, Audi en Wanderer. De logo met de vier aangesloten ringen is hier symbool voor. In 1965 werd ook deze holding overgenomen door Volkswagen. Als gevolg hiervan werden in de loop der jaren de audi 50, 60 en 80 geproduceerd. De Audi 50 werd ook als Volkswagen polo op de markt gebracht evenals de volkswagen passat die resulteerde op basis van de audi 80. Tot de dag van vandaag behoort Audi nog tot de Volkswagen AG. Ook Seat en Lamborghini zijn samen met porsche aangesloten zusterbedrijven. In 1989 doet Audi haar status en ambitie eer aan door het ontwikkelen van TDI (Turbodiesel Direct Injection). Deze motorsysteem houdt in dat de brandstof bij elke cilinder door een individuele pomp in de cilinder wordt gespoten. In 1980 presenteerde Audi de succesvolle vierwielaandrijving. Er volgden nog meer innoverende technologieën. De multitronic, tiptronic en S tronic zijn daar voorbeelden van die het mogelijk maakten om zowel handmatig als automatisch te schakelen. In 2008 won de Audi "space frame" de prijs voor uitvinder van het jaar. Daarnaast ontwikkelde audi de milieuvriendelijke autolak-spuit procedé. In 1983 richtte Audi dochtermaatschappij Quattro Gmbh op die zich bezighoudt met accessoires van Audi. Quattro produceert sinds 1996 ook sportieve getunede audi-modellen waaronder de RS- modellen.

In 3 stappen uw Remklauw vervangen geregeld voor uw Audi

Stap 1

Selecteer op onze website uw auto onderhoud & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum en garage waarop u het onderhoud uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw auto is in goede handen bij een van onze erkende garages bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Auto’s voor uw Audi ‌‌Remklauw vervangen?

Gratis landelijk ophalen en afleveren vanuit huis of werk

Landelijk online platform met klantenservice

Alle bij ServiceRight aangesloten servicepunten zijn erkend door o.a. FOCWA & RDW

Garantie op onderdelen en arbeid

Fabrieksgarantie blijft ten alle tijden gewaarborgd

Ervaringen met ServiceRight Auto's

9.5 uit 3065 klantenbeoordelingen

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Auto’s

€7,50

Winterbanden wisselen voor € 7,50 per band

€ 7,50 per band
Veilig rijden in de winter
6 maanden garantie

BEKIJK & BOEK

-20%

Grote beurt NU tijdelijk 20% korting!

Verversen van olie en diverse filters
Afstempelen onderhoudsboekje
6 maanden garantie

BEKIJK & BOEK

-20%

Kleine beurt NU tijdelijk 20% korting!

Verversen van olie en de oliefilter
Afstempelen onderhoudsboekje
6 maanden garantie

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke