Remblokken voor vervangen in Rotterdam

Bekijk de kosten voor het vervangen van de remblokken aan de voorzijde van uw auto in Rotterdam

115,-

Vanaf prijs:

96,-

20%

Korting

Weet ik niet.

Gratis haal- en brengservice
BOVAG garantie
Vaste voordeelprijs

Wat wordt er gedaan bij het vervangen van remblokken voor in Rotterdam?

Remblokken vervangen

De gemiddelde duur van deze dienst: 1 uur

Waarom moet ik op tijd mijn remblokken voor vervangen?

Voor veilig autorijden zijn goedwerkende remblokken essentieel. Voor zowel u als uw medeweggebruikers. De remblokken zorgen voor remsterkte. Doordat deze drukken tegen de remschijf zal de auto snel of minder snel remmen.

Remblokken voor vervangen in Rotterdam

115,- Vanaf prijs:

96,-

Nieuwe remblokken voor

Voorkom slijtage

6 maanden BOVAG garantie

Inclusief BTW

Inclusief arbeid

Remblokken vervangen

De remblokken voor slijten een beetje elke keer als u op het rempedaal trapt. Op den duur zullen de remblokken millimeters verslijten en dan zijn ze aan vervanging toe. Dit is vaak te horen aan het piepende “ijzer op ijzer” geluid. Als u te lang wacht met het vervangen van de versleten remblokken dan is de kans erg groot dat u uw remschijven beschadigd! Deze reparatie is tevens een stuk duurder! Kom gerust langs bij ServiceRight in Rotterdam voordat uw remschijven heel erg beschadigd zijn.

Veelgestelde vragen over het vervangen van remblokken voor in Rotterdam

Kosten voor remblokken voor vervangen in Rotterdam


De kosten van de remblokken verschillen natuurlijk ook per type auto. Allereerst is het belangrijk te weten welke remblokken dienen te worden vervangen. Meestal zijn het de remblokken aan de voorzijde die aan vervanging toe zijn omdat deze het meest te verduren krijgen vanwege het gewicht. In beide gevallen wordt zowel de linker als het rechter remblok vervangen om een gelijkmatige remwerking te realiseren. De kosten van de remblokken komen dan ook gepaard. Soms is het ook verstandig om ook meteen de remschijven te laten vervangen als deze ook versleten zijn. Het is dan kostenbesparend om zowel de remblokken als de remschijven tegelijkertijd te vervangen omdat alles toch al los is gehaald en de automonteur daar makkelijk bij kan. Tot slot zal de kwaliteit van de onderdelen doorslaggevend zijn in de hoogte van de prijs voor het vervangen van de remblokken. Voor dergelijke reparaties zoals bijvoorbeeld het vervangen van de remschijven kunt u altijd een vrijblijvende offerte opvragen voor in Rotterdam bij Serviceright via de mail, de chat of telefonisch bij de klantenservice op 0882222 000 en van de tijdelijke 20% korting genieten.


Waarom remblokken voor vervangen?


Het vervangen van de remblokken bij slijtage is zeer belangrijk voor een goed functionerende remsysteem en uiteindelijk uw veiligheid. Alarmerende signalen zijn bijvoorbeeld piepende remmen of natuurlijk een vertraagde remsysteem. Slijtage van de remblokken is onvermijdelijk. Elke keer bij het remmen, wrijven de remblokken en schijven tegen elkaar aan waardoor er geleidelijke slijtage ontstaat. De remblokken worden uiteraard bij elke kleine beurt en grote beurt in Rotterdam nagekeken en eventueel vervangen in overleg. Slijtage van de remblokken is ook afhankelijk van uw rijgedrag. Laat de remblokken ook meteen controleren door ons in Rotterdam als daar tussendoor aanleiding voor is. Onnodige extra kosten kunnen daarmee worden vermeden.


Hoe controleer ik of de remblokken aan de voorzijde van mijn auto aan vervanging toe zijn en wat zijn de kosten?


De wrijving tussen remblokken en remschijven neemt af wanneer de remblokken te vaak gebruikt zijn. Dit is goed aan te voelen door de rem in te trappen in een veilige straat met 50 km/uur. Merkt u dat de auto niet direct tot stilstand komt, dan raden wij u aan om een monteur naar de remmen te laten kijken. Sommige remblokken zijn voorzien van een slijtindicator. Deze zorgen voor een piepend geluid bij het remmen. Hoort u een scherp piepend geluid wanneer u remt? Dan is dat een teken dat u indicator bloot is komen te liggen. In dit geval is het verstandig om de remblokken voor na te laten kijken door ons monteur in Rotterdam.


Over Rotterdam

Rotterdam is de 2e bekendste stad van Nederland. Dit is de hoofdstad van Zuid-Holland. De stad staat ook bekend om de grootste haven van Nederland. Daarnaast bevindt zich in deze stad ook veel ServiceRight garages.

In 3 stappen uw Remblokken voor vervangen geregeld in Rotterdam

Stap 1

Selecteer op onze website uw onderhoud, u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum en garage waarop u het onderhoud uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw auto is in goede handen bij een van onze erkende garages bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Auto’s in Rotterdam voor uw Remblokken voor vervangen?

Gratis landelijk ophalen en afleveren vanuit huis of werk

Landelijk online platform met klantenservice

Alle bij ServiceRight aangesloten servicepunten zijn BOVAG, FOCWA en/of RDW erkend

Garantie op onderdelen en arbeid

Fabrieksgarantie blijft ten alle tijden gewaarborgd

Ervaringen met ServiceRight Auto's

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Auto’s

-20%

Kleine beurt NU tijdelijk 20% korting!

Verversen van olie en de oliefilter
Afstempelen onderhoudsboekje
BOVAG garantie (6 mnd)

BEKIJK & BOEK

-20%

Airco service NU 20% korting!

Vullen en recyclen
Volgens officiele STEK-Eisen
BOVAG garantie (6 mnd)

BEKIJK & BOEK

-20%

Grote beurt NU tijdelijk 20% korting!

Verversen van olie en diverse filters
Afstempelen onderhoudsboekje
BOVAG garantie (6 mnd)

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke