Ferrari 440 ozonbehandeling

Bekijk de kosten voor een ozonbehandeling van uw Ferrari 440

20%

Korting

70,- Vanaf prijs:

59,-

Weet ik niet.

Gratis haal- en brengservice

6 maanden garantie

Landelijke dekking

Wat wordt er gedaan bij een Ferrari 440 ozonbehandeling?

Car Cleaning

De gemiddelde duur van deze dienst: 6 uur

Bij de ozonbehandeling wordt er tijdens dat uw motor loopt en de airconditioning aanstaat een ozon generator in uw auto geplaatst. Tijdens de ozon reiniging produceert de generator gedurende een bepaalde tijd continu ozon, die zich door de gehele auto verspreidt en bovendien desinfecterend werkt. De auto ruikt na deze behandeling fris en neutraal en de grootste hoeveelheid bacterin zijn vernietigd. Zelfs hondengeurtjes en rook lucht zijn dan verleden tijd.


Ferrari 440 ozonbehandeling

70,- Vanaf prijs:

59,-

Rook en/of brandlucht in de auto verwijderen

Morsen van eten & drinken in de auto

Overgeven in de auto

Een benzine-lucht (bv. morsen van een jerrycan)

Transpiratielucht van vorige eigenaar

Car Cleaning

Onaangename luchtjes zoals o.a. huisdieren en rook kunnen hardnekkig zijn. ServiceRight gaat ze te lijf met ionisatieapparatuur die zorgt voor een blijvend schone atmosfeer in de auto.

Let op:

 Voor optimaal resultaat wordt de ozonbehandeling aangeraden in combinatie met interieur cleaning uitgebreid of interieur cleaning compleet.


Veelgestelde vragen over een Ferrari 440 ozonbehandeling

Wat houdt een ozonbehandeling in en wat zijn de kosten voor Ferrari 440?

Bij de ozonbehandeling wordt er tijdens dat uw motor loopt en de airconditioning aanstaat een ozon generator in uw Ferrari 440 geplaatst. Tijdens de ozon reiniging produceert de generator gedurende een bepaalde tijd continu ozon, die zich door de gehele Ferrari 440 verspreidt, en bovendien desinfecterend werkt. De Ferrari 440 ruikt na deze behandeling fris en neutraal en de grootste hoeveelheid bacteriën zijn vernietigd. Zelfs hondengeurtjes en rookluchtjes zijn dan verleden tijd.


Waarom een ozonbehandeling?

Een ozonbehandeling (steriliseren, geurbestrijding, stankbestrijding en desinfecteren.) is het meest effectieve methode van een luchtbehandeling voor de interieur van uw Ferrari 440. Met de juiste ozon apparatuur worden nare geuren uit uw interieur efficiënt en effectief verwijderd op een milieuvriendelijke wijze. Om onaangename geuren te verwijderen moeten deze bij de bron worden aangepakt. Bij het verwijderen van de geuren zoals bijvoorbeeld: een muffe vochtige lucht, rook- en brandlucht, kooklucht, alcohol. urinegeur, zweetlucht, de lucht afkomstig van dieren en vee of afval wordt een ozonbehandeling gebruikt, die bekend staat om zijn uitermate sterke oxiderende werking. Naast dit maakt de ozonbehandeling geschikt voor uw Ferrari 440.


Wat zijn de kosten van ozonbehandeling voor Ferrari 440?

Een ozonbehandeling van uw auto is niet binnen enkele minuten gedaan. Met speciale ionisatie apparatuur wordt uw auto in behandeling genomen en worden hardnekkige vervelende geuren permanent verwijderd. Met deze speciale apparatuur wordt de vervuilde lucht in uw auto aangezogen, gesteriliseerd middels ozon en vervolgens fris en schoon weer uitgeblazen.Weliswaar een tijdrovend maar toch zeer effectieve behandeling die uw probleem voordelig kan verhelpen. Aan de hand van uwFerrari 440 en de geuren die moeten worden verwijderd worden er een aantal uren voor de ozonbehandeling uitgetrokken. De totale kosten voor een ozonbehandeling bij Serviceright bedragen € 69,00. Voor optimaal resultaat wordt de ozonbehandeling aangeraden in combinatie met interieur cleaning uitgebreid of interieur cleaning compleet. Uw voordeel is dan ook meteen dat de totale kosten van de ozonbehandeling in deze combinatie maar liefst € 59,00 bedraagt in plaats van € 69,00. Daarnaast geldt er ook een voordelige prijs combinatie voor de interieur cleaning compleet.


Wanneer moet ozonbehandeling worden gedaan voor Ferrari 440?

Last van onaangename geuren in uw Ferrari 440? U lijkt alles te hebben geprobeerd maar niks wilt natuurlijk werken omdat de stankoverlast telkens toch weer terug keert. Dit is een veelvoorkomend probleem. zoals dat binnen het huishouden frustrerend en moeizaam kan zijn, kan het ook in de Ferrari 440 lastig zijn om nare geuren te verwijderen. Oorzaak hiervan, kan bijvoorbeeld zijn omdat bepaalde gassen en stoffen zijn doordrongen in bepaalde materialen van uw interieur. Deze onaangename geuren kunnen zich stevig nestelen in de bekleding, matten, airconditioning of kunststof delen van uw Ferrari 440. Het kan Braak lucht zijn, Muffe lucht van schimmel veroorzaakt door vocht, Lucht veroorzaakt door huisdieren, Bedorven lucht door gemorste levensmiddelen, Benzine of diesel, lucht na lekken of morsen of zelfs Rook en/of brandlucht. Uiteraard is het noodzakelijk om allereerst de oorzaak van uw probleem te achterhalen zodat het vervolgens kan worden verholpen. Bepaalde nare geuren kunnen met een speciaal reinigingsmiddel worden verwijderd, maar andere luchtjes blijven maar hangen en kunnen uw rijgenot flink bederven. Een extra ingrijpende maar noodzakelijke oplossing kan het probleem wel voor u verhelpen. De ozonbehandeling breekt geuren af en werkt steriliserend, waardoor het zeer effectief is om geuren te verwijderen uit uw Ferrari 440. Kleine ongewenste micro-organismen zoals schimmels, virussen en bacteriën worden uitgeschakeld. Dit zijn allemaal veroorzakers van stankoverlast. Door middel van de ozonbehandeling pakt u niet alleen de geur aan maar wordt tevens ook het luchtcirculatiesysteem van uw Ferrari 440gereinigd en gedesinfecteerd. Met de ozonbehandeling worden dus niet alleen nare geuren verwijderd, maar wordt de lucht in de gehele Ferrari 440 gesteriliseerd. Wat er ook voor zorgt dat de vervelende geuren definitief worden verwijderd en niet meer terug keren.


Kan ik zelf ozonbehandeling voor mijn Ferrari 440 doen?

Sommige geuren krijg je met een speciaal reinigingsmiddel wel weg maar andere hardnekkige luchtjes die zich in de bekleding,matten of bepaalde kunststofdelen van uw Ferrari 440 hebben genesteld blijven maar hangen en zijn lastig in de aanpak. Om een ozonbehandeling eventueel zelf uit te voeren in uw Ferrari 440 heeft u de juiste apparatuur nodig. Het betreft speciale ionisatie apparatuur die bij professionele autoreinigingsbedrijven worden toegepast voor een ozonbehandeling. Dergelijk apparatuur is uiteraard vrij prijzig in de aanschaf. Daarnaast vergt het toch een beetje vakmanschap om een ozonbehandeling op de juiste manier uit te voeren en de juiste resultaat te behalen. Niet te vergeten de tijd die er voor wordt uitgetrokken. Al met al is het een stuk gemakkelijker en voordeliger om een ozonbehandeling wel door een professional uit laten voeren. In tegenstelling tot bijvoorbeeld een koppeling vervangen en/of dynamo vervangen wordt een ozonbehandeling bij een auto-reinigingsbedrijf uitgevoerd in plaats van bij een garagebedrijf.


Gerelateerde diensten

Bij ServiceRight Auto’s hebben we al meer dan 1500 garages in Nederland met een uitstekende dekking in elke stad en gemeente. Omdat wij de snelst...

Bij ServiceRight hebben we al meer dan 1500 garages in Nederland met een uitstekende dekking in elke stad en gemeente. Omdat wij de snelst groeiende...

Koplampen polijsten: kosten toegelicht Als u op zoek bent naar een offerte voor het polijsten van uw auto, neem dan een kijkje hieronder over hoe...

Gerelateerde blogs

Vocht in de auto is bijzonder vervelend. Wanneer het gaat om kleine hoeveelheden water, dan merkt u dit vaak aan ruiten die snel beslaan. Gaat...

In 3 stappen uw Ozonbehandeling geregeld voor uw Ferrari 440

Stap 1

Selecteer op onze website uw auto onderhoud & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum en garage waarop u het onderhoud uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw auto is in goede handen bij een van onze erkende garages bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Auto’s voor uw Ferrari 440 ‌‌?

Gratis landelijk ophalen en afleveren vanuit huis of werk

Landelijk online platform met klantenservice

Alle bij ServiceRight aangesloten servicepunten zijn erkend door o.a. FOCWA & RDW

Garantie op onderdelen en arbeid

Fabrieksgarantie blijft ten alle tijden gewaarborgd

Ervaringen met ServiceRight Auto's

9.5 uit 3065 klantenbeoordelingen

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Auto’s

€7,50

Winterbanden wisselen voor € 7,50 per band

€ 7,50 per band
Veilig rijden in de winter
6 maanden garantie

BEKIJK & BOEK

-20%

Grote beurt NU tijdelijk 20% korting!

Verversen van olie en diverse filters
Afstempelen onderhoudsboekje
6 maanden garantie

BEKIJK & BOEK

-20%

Kleine beurt NU tijdelijk 20% korting!

Verversen van olie en de oliefilter
Afstempelen onderhoudsboekje
6 maanden garantie

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke