Kleine beurt Seat Ibiza

Bekijk de kosten voor een kleine beurt van uw Seat Ibiza

20%

Korting

142,80 Vanaf prijs

119,-

Weet ik niet.

 

Contactloos gratis halen en brengen

6 maanden garantie

Dekking door heel Nederland

Wat wordt er gedaan bij een Kleine beurt voor Seat Ibiza?

Aankoopkeuring

De gemiddelde duur van deze dienst: Tussen 0.5 en 1.5 uur

Ondanks de kortere onderhoudsintervallen van tegenwoordig is het toch belangrijk om bij te houden wanneer uw auto toe is aan een onderhoudsinspectie. De meeste auto’s geven dat middels een waarschuwingslampje zelf aan als het tijd is voor een onderhoudsbeurt. Zo niet, kijk dan in uw onderhoudsboekje om te achterhalen wanneer een kleine onderhoudsbeurt dient te worden uitgevoerd.


Kleine beurt Seat Ibiza

142,80 Vanaf prijs:

119,-

Verversen van de olie

Vervanging van het oliefilter

Bijvullen van diverse vloeistoffen

Banden op spanning brengen

Resetten van het Service Interval

Afstempelen van de onderhoudsboekjes

Aankoopkeuring

Een kleine onderhoudsbeurt is weliswaar minder uitgebreid dan een grote beurt maar zeker wel belangrijk voor behoud van een goede staat van uw auto om toch op tijd uit te laten voeren. De auto wordt gecontroleerd op 33 belangrijke controlepunten om eventuele problemen vast te stellen en indien nodig te verhelpen.


Veelgestelde vragen over een kleine beurt voor Seat Ibiza

Wat houdt een kleine beurt in voor Seat Ibiza?

Een kleine beurt met de 33 controlepunten geeft inzichtelijk weer wat de status van uw Seat Ibiza is. De controlepunten zullen problemen signaleren die in uw Seat Ibiza zijn opgetreden. Deze problemen dienen te worden verholpen om eventuele meerwerk aan uw Seat Ibiza te voorkomen en de goede staat van uw Seat Ibiza te behouden. Uiteraard gebeurt dit pas na overeengekomen overleg met u en de monteur. De monteur kan u adviseren in welke reparaties en onderhoud essentieel zijn voor de levensduur en rijcomfort van uw Seat Ibiza maar belangrijker voor uw veiligheid. Zo voorkomt u ook dat de nog goed functionerende onderdelen schade oplopen van de reeds versleten onderdelen in uw Seat Ibiza. Daarnaast worden algemeen, de olie ververst en het oliefilter vervangen. Verder worden diverse vloeistoffen bijgevuld zoals bijvoorbeeld de ruitensproeiervloeistof, de koelvloeistof en indien nodig ook de remvloeistof. De banden worden nagekeken en op spanning gebracht. De gemiddelde duur van een kleine onderhoudsbeurt is 1.5 uur. Dit verschilt natuurlijk per merk en type Seat Ibiza. De monteur gaat uw auto zorgvuldig na om het optimale uit de onderhoudsbeurt te behalen en de waarde van uw Seat Ibiza te waarborgen. Na de kleine beurt ontvangt u de checklist en worden de onderhoudsboekjes afgestempeld. Hiermee kunt u de onderhoudshistorie altijd bijhouden en aantonen dat uw Seat Ibizagoed is onderhouden.


Wanneer moet ik de kleine beurt voor mijn auto laten uitvoeren voor Seat Ibiza?

De intervallen voor het uitvoeren van een onderhoudsbeurt verschillen per merk en type Seat Ibiza. Per bepaalde kilometerstand wordt er een onderhoudsbeurt uitgevoerd die gerelateerd is aan een aantal werkzaamheden. In uw onderhoudsboekje kunt u terugzien bij welke kilometerstand het weer tijd is voor een kleine onderhoudsbeurt van uw Seat Ibiza. Aan de hand van uw rijgedrag en rijpatroon is het soms verstandig om een kleine onderhoudsbeurt vroegtijdig in te plannen. Dit is iets wat u kunt overleggen met de monteur die u daarin kan adviseren. Een belangrijke werkzaamheid bij een kleine beurt is het verversen van de olie. Ondanks dat u de intervallen van de onderhoudsbeurt tijdig aanhoudt en laat uitvoeren is het toch nog belangrijk om de olie te peilen en bij te houden of de olie moet worden bijgevuld. Dit zal voordat het tijd is voor de kleine onderhoudsbeurt ongetwijfeld het geval zijn. Los van uw rijgedrag is het overigens ook een misvatting dat een stilstaande en of minder gebruikte Seat Ibiza geen onderhoudsbeurt nodig zou hebben. Het hangt er ook vanaf of de auto dan binnen of buiten heeft gestaan. Het is altijd goed voor een Seat Ibiza om in beweging te blijven. Als de Seat Ibiza binnen heeft gestaan dan zal de slijtage inderdaad meevallen. Maar voor een Seat Ibiza die voor langere periode buiten heeft gestaan geldt dat er zich minder aangename gevolgen kunnen voordoen. De weersomstandigheden kunnen invloed hebben op bepaalde onderdelen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het vastzitten van bewegende onderdelen in de motor, vervuiling van de carrosserie, vastzittende veringen en remmen. Houdt daarom ook voor deze Seat Ibiza bij wanneer de onderhoudsbeurt dient te worden uitgevoerd.


Wat zijn de kosten voor de kleine beurt van mijn Seat Ibiza?

De kosten van een kleine beurt kunnen per auto enorm verschillen. Dit heeft met verschillende factoren te maken. De belangrijkste verschil zit in de olie die elke Seat Ibiza nodig heeft. Het is belangrijk voor de goede werking van de motor om bij passende en kwalitatief goede motorolie te gebruiken. Daarnaast gaat het om de type Seat Ibiza en de aantal cilinders van uw Seat Ibiza. Net als bij bijvoorbeeld een autospuiterij is ook de grootte van uw Seat Ibiza van belang. Grotere Seat Ibiza hebben namelijk meer motorolie en vloeistoffen nodig waardoor de prijs ook hoger valt. De gemiddelde kosten van een kleine beurt komen uit op een bedrag van €110,-. Vul bij Serviceright uw kenteken in om de kosten van een kleine beurt voor uw auto te achterhalen.


Kan ik een kleine beurt overslaan bij Seat Ibiza?

Er is een reden dat er een kleine en een grote beurt bestaat. Beide onderhoudsbeurten kennen verschillende inspectie en werkzaamheden. De kleine onderhoudsbeurt is minder uitgebreid maar zeker niet onbelangrijk. Het is niet alleen belangrijk om de kleine beurt uit te laten voeren, het is ook verstandig om dat op tijd te doen. Zoals eerder aangegeven kan een kleine beurt bepaalde problemen aan het licht brengen die tijdig moeten worden verholpen om onnodige meerwerk en kosten aan uw Seat Ibiza te vermijden. Dit is ook cruciaal voor de waarde van uw Seat Ibiza. Belangrijkste reden om de kleine beurt regelmatig en volgens de juiste intervallen uit te laten veren is natuurlijk de veiligheid. Laat uw auto voor alle veiligheid, van uw en die van de inzittenden altijd nakijken bij een autogarage.


Gerelateerde diensten

Het is belangrijk om uw auto regelmatig te laten onderhouden en tegelijkertijd de staat van uw auto te laten bepalen. Ondanks de langere onderhoudsintervallen die...

Om uw auto optimaal te laten presteren is het van belang om regelmatig de motorolie van uw auto te peilen en zo nodig te verversen....

Gerelateerde blogs

De APK is een belangrijk moment in het ‘leven van uw auto’. APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is opgesteld om de veiligheid op...

In 3 stappen uw Kleine beurt auto kosten geregeld voor uw Seat Ibiza

Stap 1

Selecteer op onze website uw auto onderhoud & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum en garage waarop u het onderhoud uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw auto is in goede handen bij een van onze erkende garages bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Auto's voor uw Seat Ibiza ‌‌?

Gratis landelijk ophalen en afleveren vanuit huis of werk

Landelijk online platform met klantenservice

Alle bij ServiceRight aangesloten servicepunten zijn erkend door o.a. RDW

Garantie op onderdelen en arbeid

Fabrieksgarantie blijft te allen tijde gewaarborgd

Ervaringen met ServiceRight

9.5 uit 5373 klantenbeoordelingen

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Auto's

-20%

Grote beurt NU tijdelijk 20% korting!

Verversen van olie en diverse filters
Afstempelen onderhoudsboekje
Garantie (6 mnd)

BEKIJK & BOEK

-20%

Car cleaning tijdelijk 20% korting!

Verversen van olie en diverse filters
Afstempelen onderhoudsboekje
6 maanden garantie

BEKIJK & BOEK

-20%

Kleine beurt NU tijdelijk 20% korting!

Verversen van olie en de oliefilter
Afstempelen onderhoudsboekje
6 maanden garantie

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke