Kleine beurt Buerstner

Bekijk de kosten voor een kleine beurt van uw Buerstner

104,-

Vanaf prijs:

86,-

20%

Korting

Geen kenteken bij de hand?

Gratis haal- en brengservice
BOVAG garantie
Vaste voordeelprijs

Wat wordt er gedaan bij een Kleine beurt voor Buerstner?

Aankoopkeuring

De gemiddelde duur van deze dienst: 1 uur en 30 minuten

Ondanks de kortere onderhoudsintervallen van tegenwoordig is het toch belangrijk om bij te houden wanneer uw auto toe is aan een onderhoudsinspectie. De meeste auto’s geven dat middels een waarschuwingslampje zelf aan als het tijd is voor een onderhoudsbeurt. Zo niet, kijk dan in uw onderhoudsboekje om te achterhalen wanneer een kleine onderhoudsbeurt dient te worden uitgevoerd.


Kleine beurt Buerstner

104,- Vanaf prijs:

86,-

Verversen van de olie

Vervanging van het oliefilter

Vervanging van het interieur filter

Bijvullen van diverse vloeistoffen

Banden op spanning brengen

Resetten van het Service Interval

Afstempelen van de onderhoudsboekjes

3 maanden Bovag garantie op reparatie en onderhoud

Aankoopkeuring

Een kleine onderhoudsbeurt is weliswaar minder uitgebreid dan een grote beurt maar zeker wel belangrijk voor behoud van een goede staat van uw auto om toch op tijd uit te laten voeren. De auto wordt gecontroleerd op 33 belangrijke controlepunten om eventuele problemen vast te stellen en indien nodig te verhelpen.


Kleine beurt voor Buerstner modellen

Veelgestelde vragen over een kleine beurt voor Buerstner

Wat houdt een kleine beurt in voor Buerstner ?

Een kleine beurt met de 33 controlepunten geeft inzichtelijk weer wat de status van uw Buerstner is. De controlepunten zullen problemen signaleren die in uw Buerstner zijn opgetreden. Deze problemen dienen te worden verholpen om eventuele meerwerk aan uw Buerstner te voorkomen en de goede staat van uw Buerstner te behouden. Uiteraard gebeurt dit pas na overeengekomen overleg met u en de monteur. De monteur kan u adviseren in welke reparaties en onderhoud essentieel zijn voor de levensduur en rijcomfort van uw Buerstner maar belangrijker voor uw veiligheid. Zo voorkomt u ook dat de nog goed functionerende onderdelen schade oplopen van de reeds versleten onderdelen in uw Buerstner . Daarnaast worden algemeen, de olie ververst en het oliefilter vervangen. Verder worden diverse vloeistoffen bijgevuld zoals bijvoorbeeld de ruitensproeiervloeistof, de koelvloeistof en indien nodig ook de remvloeistof. De banden worden nagekeken en op spanning gebracht. De gemiddelde duur van een kleine onderhoudsbeurt is 1.5 uur. Dit verschilt natuurlijk per merk en type Buerstner . De monteur gaat uw auto zorgvuldig na om het optimale uit de onderhoudsbeurt te behalen en de waarde van uw Buerstner te waarborgen. Na de kleine beurt ontvangt u de checklist en worden de onderhoudsboekjes afgestempeld. Hiermee kunt u de onderhoudshistorie altijd bijhouden en aantonen dat uw Buerstner goed is onderhouden.

Wanneer moet ik de kleine beurt voor mijn auto laten uitvoeren voor Buerstner ?

De intervallen voor het uitvoeren van een onderhoudsbeurt verschillen per merk en type Buerstner . Per bepaalde kilometerstand wordt er een onderhoudsbeurt uitgevoerd die gerelateerd is aan een aantal werkzaamheden. In uw onderhoudsboekje kunt u terugzien bij welke kilometerstand het weer tijd is voor een kleine onderhoudsbeurt van uw Buerstner . Aan de hand van uw rijgedrag en rijpatroon is het soms verstandig om een kleine onderhoudsbeurt vroegtijdig in te plannen. Dit is iets wat u kunt overleggen met de monteur die u daarin kan adviseren. Een belangrijke werkzaamheid bij een kleine beurt is het verversen van de olie. Ondanks dat u de intervallen van de onderhoudsbeurt tijdig aanhoudt en laat uitvoeren is het toch nog belangrijk om de olie te peilen en bij te houden of de olie moet worden bijgevuld. Dit zal voordat het tijd is voor de kleine onderhoudsbeurt ongetwijfeld het geval zijn. Los van uw rijgedrag is het overigens ook een misvatting dat een stilstaande en of minder gebruikte Buerstner geen onderhoudsbeurt nodig zou hebben. Het hangt er ook vanaf of de auto dan binnen of buiten heeft gestaan. Het is altijd goed voor een Buerstner om in beweging te blijven. Als de Buerstner binnen heeft gestaan dan zal de slijtage inderdaad meevallen. Maar voor een Buerstner die voor langere periode buiten heeft gestaan geldt dat er zich minder aangename gevolgen kunnen voordoen. De weersomstandigheden kunnen invloed hebben op bepaalde onderdelen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het vastzitten van bewegende onderdelen in de motor, vervuiling van de carrosserie, vastzittende veringen en remmen. Houdt daarom ook voor deze Buerstner bij wanneer de onderhoudsbeurt dient te worden uitgevoerd.

Wat zijn de kosten voor de kleine beurt van mijn Buerstner ?

De kosten van een kleine beurt kunnen per auto enorm verschillen. Dit heeft met verschillende factoren te maken. De belangrijkste verschil zit in de olie die elke Buerstner nodig heeft. Het is belangrijk voor de goede werking van de motor om bij passende en kwalitatief goede motorolie te gebruiken. Daarnaast gaat het om de type Buerstner en de aantal cilinders van uw Buerstner . Net als bij bijvoorbeeld een autospuiterij is ook de grootte van uw Buerstner van belang. Grotere Buerstner hebben namelijk meer motorolie en vloeistoffen nodig waardoor de prijs ook hoger valt. De gemiddelde kosten van een kleine beurt komen uit op een bedrag van €110,-. Vul bij Serviceright uw kenteken in om de kosten van een kleine beurt voor uw auto te achterhalen.

Kan ik een kleine beurt overslaan bij Buerstner ?

Er is een reden dat er een kleine en een grote beurt bestaat. Beide onderhoudsbeurten kennen verschillende inspectie en werkzaamheden. De kleine onderhoudsbeurt is minder uitgebreid maar zeker niet onbelangrijk. Het is niet alleen belangrijk om de kleine beurt uit te laten voeren, het is ook verstandig om dat op tijd te doen. Zoals eerder aangegeven kan een kleine beurt bepaalde problemen aan het licht brengen die tijdig moeten worden verholpen om onnodige meerwerk en kosten aan uw Buerstner te vermijden. Dit is ook cruciaal voor de waarde van uw Buerstner . Belangrijkste reden om de kleine beurt regelmatig en volgens de juiste intervallen uit te laten veren is natuurlijk de veiligheid. Laat uw auto voor alle veiligheid, van uw en die van de inzittenden altijd nakijken bij een autogarage.

Over Buerstner

Het bedrijf was eigenlijk opgericht door Jakob Bürstner. In 1955 stapt hij over van bouw schrijnwerkerij naar binnenhuisinrichting en meubelfabricage. Het duitse spoorwegbedrijf (Deutsche Bahn) huurt hem in om de spoorwegstations woningen van de bedienden in te richten. Zijn zoon Gerhart Bürstner zag een toekomst in de vakantie met de woonwagen. Dit leidde tot de ontwikkeling van een stevig chassis voor een woonwagen die goed kon worden gemeubileerd. In 1961 werd de nieuwe woonwagen "Delphin" geproduceerd. Deze luxueuze caravan was het begin van de vernieuwende woonwagens die wij vandaag de dag kennen. In 1966 stortte het bedrijf zich op de caravan-productie De groei van aanbod van Bürstner-caravans, campers en stacaravans neemt voortdurend toe. Bürstner behoort tot op heden met ongeveer 900 medewerkers op beide locaties Wissembourg en Kehl tot een van de belangrijkste fabrikanten in deze groeiende branche. Met de filosofie dat iedere Bürstner rijder zich grenzeloos goed moet voelen, heeft Bürstner zijn plek gevestigd in de gedachten en harten van campingvrienden. Bürstner biedt hiermee een unieke dienstverlening met prachtige design en de constante drang voor innovatie in de caravan productie.

In 3 stappen uw Kleine beurt geregeld voor uw Buerstner

Stap 1

Selecteer op onze website uw onderhoud, u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum en garage waarop u het onderhoud uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw auto is in goede handen bij een van onze erkende garages bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Auto’s voor uw Buerstner ‌‌Kleine beurt?

Gratis landelijk ophalen en afleveren vanuit huis of werk

Landelijk online platform met klantenservice

Alle bij ServiceRight aangesloten servicepunten zijn BOVAG, FOCWA en/of RDW erkend

Garantie op onderdelen en arbeid

Fabrieksgarantie blijft ten alle tijden gewaarborgd

Ervaringen met ServiceRight Auto's

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Auto’s

-20%

Kleine beurt NU tijdelijk 20% korting!

Verversen van olie en de oliefilter
Afstempelen onderhoudsboekje
BOVAG garantie (6 mnd)

BEKIJK & BOEK

-10%

Airco service NU 10% korting!

Vullen en recyclen
Volgens officiele STEK-Eisen
BOVAG garantie (6 mnd)

BEKIJK & BOEK

-20%

Grote beurt NU tijdelijk 20% korting!

Verversen van olie en diverse filters
Afstempelen onderhoudsboekje
BOVAG garantie (6 mnd)

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke