Buerstner distributieriem vervangen

Bekijk de kosten voor een distributieriem vervangen van uw Buerstner

334,-

Vanaf prijs:

279,-

20%

Korting

Geen kenteken bij de hand?

Gratis haal- en brengservice
BOVAG garantie
Vaste voordeelprijs

Wat wordt er gedaan bij een Buerstner distributieriem vervangen?

Distributieriem vervangen

De gemiddelde duur van deze dienst: 4 uur

Wanneer moet ik mijn auto distributieriem vervangen?


Wanneer de distributieriem van uw auto niet op tijd vervangen wordt, kan deze knappen, waardoor de motor vastloopt of zelfs grote schade veroorzaakt. De kosten om een gebroken distributieriem te repareren kan oplopen van enkele honderden tot zelfs duizenden euro’s. Wees er daarom tijdig bij en laat de distributieriem op tijd vervangen. Kies voor een online een afspraak via serviceright.nl, wij garanderen u een vaste prijs en zelfs een besparing tot maarliefst 50% op de merkdealer prijzen.


Distributieriem vervangen Buerstner

334,- Vanaf prijs:

279,-

Nieuwe distributieriem

Inclusief arbeid

Inclusief milieutoeslag

Inclusief BTW

Goedkoop distributieriem vervangen

Distributieriem vervangen

Hoe kan ik zelf controleren of ik mijn auto distributieriem moet vervangen en wat zijn de kosten?


Kijk in het onderhoudsboekje van uw auto of u informatie kunt vinden over de laatste vervangingsdatum. Mocht dit niet zijn ingevuld, kijk dan of er een sticker is onder de motorkap is geplaatst met daarop de laatste datum of kilometrage waarop de distributieriem voor het laatst is vervangen. Weet u niet wanneer de riem voor het laatst vervangen is en kunt u geen sticker vinden, dan is het verstandig om de distributieriem direct te laten vervangen!


Distributieriem vervangen voor Buerstner modellen

Veelgestelde vragen over een Buerstner distributieriem vervangen

Waarom een distributieriem vervangen voor Buerstner ?

Voor het vervangen van de distributieriem bent u aan het juiste adres. Elke Buerstner met een distributieriem zal na enige tijd slijtage ondergaan en aan vervanging toe zijn. De distributieriem is een belangrijk onderdeel voor het functioneren van de motor van een Buerstner . De distributieriem zit aan de zijkant van de motor verstopt en is een lastig uit te voeren klus. Het is dan ook belangrijk om vakkundig te werk te gaan bij het vervangen van de distributieriem. Gelukkig beschikt ServiceRight over de juiste vakmanschap om de klus op de juiste manier uit te voeren en ook nog eens voor de beste prijs!

Wat is een distributieriem?

De koppeling is een mechanische verbinding tussen het vliegwiel, die aan de motorkant zit, en een as die gekoppeld zit aan de versnellingsbak (ook wel prise-as genoemd). Alle delen die hiertussen zitten (zoals de koppelingsplaat, de drukgroep en het koppelingslager) behoren tot de koppeling.

Wat zijn de kosten van een distributieriem vervangen voor Buerstner ?

Het vervangen van de distributieriem is zeer gespecialiseerd werk dat het beste kan worden uitgevoerd door een professionele specialist. Bij het vervangen van de distributieriem wordt vrijwel altijd aangeraden om ook meteen de waterpomp mee te pakken. De kosten zullen hierdoor oplopen maar de klus zal op de langere termijn toch voordeliger uitpakken. Dit omdat de waterpomp, distributieriem aangedreven is. Dit houdt dan ook in dat de monteur meteen bij de waterpomp kan. Uiteraard is het ook belangrijk om gebruik te maken van a-merk onderdelen bij deze klus. De distributieriem is gemaakt van zeer stevige kunststof die ook nog versterkt is met glasvezel en een teflon coating bevat. Gezien de functie van de distributieriem en de gevolgen die een geknapte distributieriem voor de motor van uw Buerstner kan hebben, is het zeker niet verstandig om te besparen in de kwaliteit van de distributieriem. De prijs voor het vervangen van uw distributieriem is afhankelijk van uw type Buerstner . Net als voor bijvoorbeeld het vervangen van de koppakking of koppeling bent u bij Serviceright altijd welkom om een geheel vrijblijvende offerte op te vragen via de mail, de chat of telefonisch bij de klantenservice op 088 2222 000 en geniet van de tijdelijke 20% korting.

Wanneer moet een distributieriem vervangen worden voor Buerstner ?

Wanneer de distributieriem van uw Buerstner niet op tijd vervangen wordt, kan deze knappen, waardoor de motor vastloopt of zelfs grote schade veroorzaakt. Daarom wordt de distributieriem altijd nagekeken bij de grote beurt. De kosten om een gebroken distributieriem te repareren kan oplopen van enkele honderden tot zelfs duizenden euro's. Wees er daarom tijdig bij en laat de distributieriem op tijd vervangen. Kies voor een online een afspraak via serviceright-autos.nl. Wij garanderen u een vaste prijs en zelfs een besparing tot maar liefst 50% op de merkdealer prijzen.

Hoe kan ik zelf controleren of ik mijn distributieriem moet vervangen?

Kijk in het onderhoudsboekje van uw Buerstner of u informatie kunt vinden over de laatste vervangingsdatum. Mocht dit niet zijn ingevuld, kijk dan of er een sticker is onder de motorkap is geplaatst met daarop de laatste datum of kilometrage waarop de distributieriem voor het laatst is vervangen. Weet u niet wanneer de riem voor het laatst vervangen is en kunt u geen sticker vinden, dan is het verstandig om de distributieriem direct te laten vervangen!

Kan ik de distributieriem zelf vervangen voor Buerstner ?

Het vervangen van bijvoorbeeld remblokken of remschijven van uw Buerstner is wellicht een klus voor een handige doe-het-zelver. Tenzij u een professionele gespecialiseerde Buerstner monteur bent is het niet aangeraden om de distributieriem zelf te vervangen. Het vervangen van de distributieriem op onjuiste wijze kan voor ernstige schade aan uw Buerstner zorgen. U kunt zich voorstellen dat de kosten gigantisch kunnen oplopen als er iets mis gaat. Het vervangen van de distributieriem kan een prijzige klus zijn maar dat is niet voor niets. Het betreft een zeer nauwkeurige klus. Eens in de zoveel tijd zal de distributieriem moeten worden vervangen maar dan heeft u daar gelukkig lange tijd geen omkijken meer naar. Het is dan ook te adviseren om de reparatie over te laten aan uw merkdealer of een garage die bij de BOVAG is aangesloten.

Over Buerstner

Het bedrijf was eigenlijk opgericht door Jakob Bürstner. In 1955 stapt hij over van bouw schrijnwerkerij naar binnenhuisinrichting en meubelfabricage. Het duitse spoorwegbedrijf (Deutsche Bahn) huurt hem in om de spoorwegstations woningen van de bedienden in te richten. Zijn zoon Gerhart Bürstner zag een toekomst in de vakantie met de woonwagen. Dit leidde tot de ontwikkeling van een stevig chassis voor een woonwagen die goed kon worden gemeubileerd. In 1961 werd de nieuwe woonwagen "Delphin" geproduceerd. Deze luxueuze caravan was het begin van de vernieuwende woonwagens die wij vandaag de dag kennen. In 1966 stortte het bedrijf zich op de caravan-productie De groei van aanbod van Bürstner-caravans, campers en stacaravans neemt voortdurend toe. Bürstner behoort tot op heden met ongeveer 900 medewerkers op beide locaties Wissembourg en Kehl tot een van de belangrijkste fabrikanten in deze groeiende branche. Met de filosofie dat iedere Bürstner rijder zich grenzeloos goed moet voelen, heeft Bürstner zijn plek gevestigd in de gedachten en harten van campingvrienden. Bürstner biedt hiermee een unieke dienstverlening met prachtige design en de constante drang voor innovatie in de caravan productie.

In 3 stappen uw Distributieriem vervangen geregeld voor uw Buerstner

Stap 1

Selecteer op onze website uw onderhoud, u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum en garage waarop u het onderhoud uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw auto is in goede handen bij een van onze erkende garages bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Auto’s voor uw Buerstner ‌‌Distributieriem vervangen?

Gratis landelijk ophalen en afleveren vanuit huis of werk

Landelijk online platform met klantenservice

Alle bij ServiceRight aangesloten servicepunten zijn BOVAG, FOCWA en/of RDW erkend

Garantie op onderdelen en arbeid

Fabrieksgarantie blijft ten alle tijden gewaarborgd

Ervaringen met ServiceRight Auto's

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Auto’s

-20%

Kleine beurt NU tijdelijk 20% korting!

Verversen van olie en de oliefilter
Afstempelen onderhoudsboekje
BOVAG garantie (6 mnd)

BEKIJK & BOEK

-10%

Airco service NU 10% korting!

Vullen en recyclen
Volgens officiele STEK-Eisen
BOVAG garantie (6 mnd)

BEKIJK & BOEK

-20%

Grote beurt NU tijdelijk 20% korting!

Verversen van olie en diverse filters
Afstempelen onderhoudsboekje
BOVAG garantie (6 mnd)

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke