Fioole Auto's

Arbeidsloon voor ServiceRight erkende punten

20%

Korting

79,20 Vanaf prijs

66,-

Weet ik niet.

Gratis haal- en brengservice

6 maanden garantie Fioole Auto's

Vaste voordeelprijs

Fioole Auto’s

ServiceRight autogarage "Fioole Auto’s in Zierikzee"

Fioole Auto’s
Fioole Auto’s
logo

Grevelingenstraat 19
4301XZ Zierikzee

Openingstijden Fioole Auto’s te Zierikzee:

Maandag 08:00 - 18:00
Dinsdag 08:00 - 18:00
Woensdag 08:00 - 18:00
Donderdag 08:00 - 18:00

Vrijdag 08:00 - 18:00
Zaterdag 08:30 - 12:30
Zondag 09:00 - 18:00

Bekijk en boek
Erkenningen van Fioole Auto’s :
Fioole Auto’s is erkend door ServiceRight
Services van Fioole Auto’s :
Betaalmethodes bij Fioole Auto’s :

Informatie over Fioole Auto’s

Zoek je een enthousiast garagebedrijf dat met vier wielen op de grond staat? Welkom bij Fioole! Een jong team van gedreven vakmensen, die dagelijks tot 18:00 uur en op zaterdag voor je klaar staan. Omdat we goed willen zijn in wat we doen, maar ook flexibel in de manier waarop. Wij willen ervoor zorgen dat jij als klant een goede, jonge, zuinige en veilige auto rijdt voor een eerlijke prijs. Zoek je een auto, dan gaan we graag voor je op zoek. Sta je met problemen? Druk of niet, we maken tijd voor een oplossing. Zodat je altijd op vier wielen blijft staan. Het merendeel van de occasions die wij verkopen, hebben we gericht voor klanten gezocht en aangekocht. Zo hebben we ons in de afgelopen jaren gespecialiseerd in de aankoop van jonge auto’s uit Nederland en de landen om ons heen. We verzorgen het hele aankoop- en/of importtraject, en schrijven zelf over bij ons eigen kentekenloket. Met onze ervaring in elektrische en hybride auto’s weten wij bovendien, nu steeds meer elektrische occasions op de markt komen, al wél echt waar we het over hebben. In onze moderne werkplaats voeren we alle diagnoses en reparaties uiten verzorgen we de APK –voor personenwagens, bedrijfswagens en zelfs campers. We leveren veel onderdelen en accessoires uit voorraad of hebben het vaak nog dezelfde dag in huis. Benzine of diesel, elektrisch of hybride: als Bosch Car Service kunnen we alle merken uitlezen. We bezoeken de internationale beurzen, en volgen technische ontwikkelingen op de voet. Wij kennen de auto’s van vandaag, maar zijn ook klaar voor de auto’s van morgen.

Het doel van Fioole Auto’s in Zierikzee is om een zo vriendelijk, kostenefficient en eenvoudig mogelijke auto service te bieden aan alle automobilisten in de omgeving Zierikzee. Bij Fioole Auto’s waarborgen we uw garantie en bespaart u gegarandeerd in vergelijking met de merkdealer prijzen. Ook wordt uw voertuig gratis opgehaald voor uw gewenste auto service en gratis weer terug gebracht naar uw huis of werkplek. U wordt tijdens elke stap van uw gewenste auto service door een van onze medewerkers op de hoogte gehouden.


Dus als u opzoek bent naar een professionele auto service zoals een grote beurt, kleine beurt, APK of auto reparatie voor een geweldige prijs, boek dan online of bel ons via . Zo kunnen we uw auto onderhoud inboeken bij ServiceRight garage 'Fioole Auto’s' in Zierikzee

ServiceRight Auto's in andere steden

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

Waarom ServiceRight Auto's?

Gratis landelijk ophalen en afleveren vanuit huis of werk

Landelijk online platform met klantenservice

Alle bij ServiceRight aangesloten servicepunten zijn erkend door o.a. RDW

Garantie op onderdelen en arbeid

Fabrieksgarantie blijft te allen tijde gewaarborgd

Ervaringen met ServiceRight Auto's

9.5 uit 7702 klantenbeoordelingen

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Auto's

-20%

Grote beurt NU tijdelijk 20% korting!

Verversen van olie en diverse filters
Afstempelen onderhoudsboekje
Garantie (6 mnd)

BEKIJK & BOEK

-20%

Car cleaning tijdelijk 20% korting!

Verversen van olie en diverse filters
Afstempelen onderhoudsboekje
6 maanden garantie

BEKIJK & BOEK

-20%

Kleine beurt NU tijdelijk 20% korting!

Verversen van olie en de oliefilter
Afstempelen onderhoudsboekje
6 maanden garantie

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke