Autobanden vervangen voor Rover

Bekijk de kosten voor het vervangen van autobanden van uw Rover

20%

Korting

70,- Vanaf prijs:

59,-

Weet ik niet.

 

Contactloos gratis halen en brengen

6 maanden garantie

Dekking door heel Nederland

Wat wordt er gedaan bij Rover banden vervangen voor?

All Season autobanden

De gemiddelde duur van deze dienst: 1 uur

Waarom is banden wisselen zo belangrijk?

Met versleten banden heeft u verhoogd risico op gevaarlijke situaties tijdens het rijden. Bij onverwachte en lastige momenten, zoals noodstops of scherpe bochten, bieden ongelijkmatig versleten banden een stuk minder grip. Met name op nat wegdek kan dit erg gevaarlijk zijn.


Rover banden vervangen

70,- Vanaf prijs:

59,-

All season banden vervangen

Zomerbanden vervangen

Winterbanden vervangen

Inclusief BTW

Inclusief arbeid

All Season autobanden

Hoe controleer ik of mijn auto banden aan vervanging toe zijn en wat zijn de kosten?

U kunt aan de slijtagindicatoren in de hoofdprofielgroeven zien wanneer uw banden vervangen dienen te worden. Slijtageindicatoren zijn de kleine verhogingen in de groeven van het profiel. Als de dikte van het rubber gelijk is met deze verhoging (wettelijke limiet van 1,6 mm) moeten de banden verwisseld worden. Doet u dat niet, dan bent u in overtreding, komt de auto niet door de APK en brengt u uw eigen veiligheid (en die van andere weggebruikers) in gevaar.


Veelgestelde vragen over autobanden vervangen voor Rover

Bij welk profiel moeten Rover banden vervangen worden?

Om vertrouwd onderweg te zijn in alle weersomstandigheden adviseren wij u de banden van uw Rover te laten verwisselen bij een profieldiepte rond de 3,5 mm.


Kan ik mijn Rover banden vervangen aan huis?

Ja, u kunt uw Rover banden aan huis laten vervangen. Met onze service rond het halen en brengen van de auto kunnen we de Rover banden ook aan huis vervangen. In de meeste gevallen komt dit erop neer dat we de auto meenemen naar de garage tenzij de apparatuur voor het vervangen van de banden mee kan naar de locatie waar de banden vervangen moeten worden. In beide gevallen hebt u er geen omkijken naar: onze experts demonteren de oude Rover banden van de velg, monteren de nieuwe banden op de velg en balanceren deze. Daarna worden de nieuwe banden op de auto gemonteerd.


Het is in deze wel belangrijk dat u vooraf een keuze gemaakt hebt voor nieuwe banden of de nieuwe banden in de auto legt zodat onze monteurs deze kunnen bereiken. Wanneer er onverhoopt problemen zijn tijdens het vervangen van de banden of toekomstige problemen gespot worden, neemt onze monteur contact met u op om een plan van aanpak te bespreken. Alles in overleg met u uiteraard.


Kan ik mijn Rover banden vervangen op locatie?

Ja, met onze landelijke dekking kunt u overal binnen Nederland uw Rover banden laten vervangen. Onze service rond het halen en brengen van auto’s zorgt er daarnaast voor dat de auto altijd naar een garage gebracht kan worden wanneer er meer apparatuur of gereedschap nodig is. We laten dit uiteraard altijd aan u weten zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Wanneer onze monteurs klaar zijn met de auto, kunt u direct in de auto stappen en wegrijden wanneer het u uitkomt. Dat is het gemak van onze service, kennis en expertise.


Geeft u van tevoren duidelijk aan op welke locatie de auto te vinden is, waar de auto staat en welk merk plus kenteken de auto heeft. Zo wordt het makkelijker voor onze monteurs en is de auto binnen de afgesproken tijd weer klaar. Mochten er problemen gezien worden door de monteurs voor of tijdens de werkzaamheden, dan nemen zij contact met u op voor overleg. Doorgaans is het vervangen van de Rover banden een kwestie van tijd en kunt u binnen de kortste keren weer gewoon genieten van uw auto, mét de nieuwe banden.


Wat is de prijs van Rover banden vervangen?

De prijs van Rover banden vervangen is afhankelijk van de nieuwe banden die u kiest, maar kan al vanaf € 70 per band. In deze prijs zitten alle werkzaamheden begrepen: het demonteren van de oude band, het monteren en balanceren van de nieuwe banden en het monteren van de wielen op de auto. Hebt u nog geen nieuwe banden, neem dan contact op met onze monteurs. Zij kunnen u advies op maat geven over de mogelijke merken en soorten banden die u kunt vinden in ons aanbod. De keuze voor de juiste band is een belangrijke keuze omdat deze bepalend is voor het rijgedrag van de auto zelf.


Hebt u reeds nieuwe banden en hebt u nieuwe velgen nodig? Geef dit dan tijdig aan zodat onze monteurs in overleg met u de juiste velgen kunnen vinden voor uw Rover . Hebt u nieuwe velgen én banden nodig? Dan kunnen deze al in de garage gemonteerd worden zodat de wielen gemakkelijk en snel op locatie vervangen kunnen worden. Ook wanneer u al nieuwe banden hebt en geen nieuwe velgen wilt, kun u een afspraak maken met onze monteurs zodat zij de banden kunnen vervangen op de afgesproken tijd op de afgesproken locatie. Dan kunt u na uw werk gewoon weer in de auto naar huis met uw nieuwe Rover banden.


Over Rover

Rover is een Brits auto-, fiets- en motorfietsmerk dat heeft bestaan van 1883 tot 2005. Sinds 1883 bestond Rover als rijwielfabriek. Ope het begin onder de naam van de eigenaar : Starley-Sutton maar in de jaren negentig van de negentiende eeuw als Rover.

In 3 stappen uw Autobanden Vervangen geregeld voor uw Rover

Stap 1

Selecteer op onze website uw auto onderhoud & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum en garage waarop u het onderhoud uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw auto is in goede handen bij een van onze erkende garages bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Auto’s voor uw Rover ‌‌Autobanden Vervangen?

Gratis landelijk ophalen en afleveren vanuit huis of werk

Landelijk online platform met klantenservice

Alle bij ServiceRight aangesloten servicepunten zijn erkend door o.a. RDW

Garantie op onderdelen en arbeid

Fabrieksgarantie blijft te allen tijde gewaarborgd

Ervaringen met ServiceRight Auto's

9.5 uit 3228 klantenbeoordelingen

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Auto’s

-20%

Grote beurt NU tijdelijk 20% korting!

Verversen van olie en diverse filters
Afstempelen onderhoudsboekje
BOVAG garantie (6 mnd)

BEKIJK & BOEK

-20%

Car cleaning tijdelijk 20% korting!

Verversen van olie en diverse filters
Afstempelen onderhoudsboekje
6 maanden garantie

BEKIJK & BOEK

-20%

Kleine beurt NU tijdelijk 20% korting!

Verversen van olie en de oliefilter
Afstempelen onderhoudsboekje
6 maanden garantie

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke