Autobanden vervangen voor Bmw

Bekijk de kosten voor het vervangen van autobanden van uw Bmw

20%

Korting

70,- Vanaf prijs:

59,-

Weet ik niet.

Gratis haal- en brengservice

6 maanden garantie

Vaste voordeelprijs

Wat wordt er gedaan bij autobanden vervangen voor Bmw?

All Season autobanden

De gemiddelde duur van deze dienst: 1 uur

Waarom is banden wisselen zo belangrijk?

Met versleten banden heeft u verhoogd risico op gevaarlijke situaties tijdens het rijden. Bij onverwachte en lastige momenten, zoals noodstops of scherpe bochten, bieden ongelijkmatig versleten banden een stuk minder grip. Met name op nat wegdek kan dit erg gevaarlijk zijn.


Autobanden vervangen voor Bmw

70,- Vanaf prijs:

59,-

All season banden

Zomerbanden

Winterbanden

Inclusief BTW

Inclusief arbeid

All Season autobanden

Hoe controleer ik of mijn auto banden aan vervanging toe zijn en wat zijn de kosten?

U kunt aan de slijtagindicatoren in de hoofdprofielgroeven zien wanneer uw banden vervangen dienen te worden. Slijtageindicatoren zijn de kleine verhogingen in de groeven van het profiel. Als de dikte van het rubber gelijk is met deze verhoging (wettelijke limiet van 1,6 mm) moeten de banden verwisseld worden. Doet u dat niet, dan bent u in overtreding, komt de auto niet door de APK en brengt u uw eigen veiligheid (en die van andere weggebruikers) in gevaar.


Veelgestelde vragen over autobanden vervangen voor Bmw

Bij welk profiel moeten autobanden vervangen worden?


Om vertrouwd onderweg te zijn in alle weersomstandigheden adviseren wij u de banden van uw Bmw te laten verwisselen bij een profieldiepte rond de 3,5 mm.


Kan ik mijn Bmw autobanden vervangen aan huis?


Ja, u kunt uw Bmw autobanden aan huis laten vervangen. Met onze service rond het halen en brengen van de auto kunnen we de autobanden ook aan huis vervangen. In de meeste gevallen komt dit erop neer dat we de auto meenemen naar de garage tenzij de apparatuur voor het vervangen van de banden mee kan naar de locatie waar de banden vervangen moeten worden. In beide gevallen hebt u er geen omkijken naar: onze experts demonteren de oude autobanden van de velg, monteren de nieuwe banden op de velg en balanceren deze. Daarna worden de nieuwe banden op de auto gemonteerd.


Het is in deze wel belangrijk dat u vooraf een keuze gemaakt hebt voor nieuwe banden of de nieuwe banden in de auto legt zodat onze monteurs deze kunnen bereiken. Wanneer er onverhoopt problemen zijn tijdens het vervangen van de banden of toekomstige problemen gespot worden, neemt onze monteur contact met u op om een plan van aanpak te bespreken. Alles in overleg met u uiteraard.


Kan ik mijn Bmw autobanden vervangen op locatie?


Ja, met onze landelijke dekking kunt u overal binnen Nederland uw Bmw autobanden laten vervangen. Onze service rond het halen en brengen van auto’s zorgt er daarnaast voor dat de auto altijd naar een garage gebracht kan worden wanneer er meer apparatuur of gereedschap nodig is. We laten dit uiteraard altijd aan u weten zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Wanneer onze monteurs klaar zijn met de auto, kunt u direct in de auto stappen en wegrijden wanneer het u uitkomt. Dat is het gemak van onze service, kennis en expertise.


Geeft u van tevoren duidelijk aan op welke locatie de auto te vinden is, waar de auto staat en welk merk plus kenteken de auto heeft. Zo wordt het makkelijker voor onze monteurs en is de auto binnen de afgesproken tijd weer klaar. Mochten er problemen gezien worden door de monteurs voor of tijdens de werkzaamheden, dan nemen zij contact met u op voor overleg. Doorgaans is het vervangen van de autobanden een kwestie van tijd en kunt u binnen de kortste keren weer gewoon genieten van uw auto, mét de nieuwe banden.


Wat is de prijs van Bmw autobanden vervangen?


De prijs van Bmw autobanden vervangen is afhankelijk van de nieuwe banden die u kiest, maar kan al vanaf € 70 per band. In deze prijs zitten alle werkzaamheden begrepen: het demonteren van de oude band, het monteren en balanceren van de nieuwe banden en het monteren van de wielen op de auto. Hebt u nog geen nieuwe banden, neem dan contact op met onze monteurs. Zij kunnen u advies op maat geven over de mogelijke merken en soorten banden die u kunt vinden in ons aanbod. De keuze voor de juiste band is een belangrijke keuze omdat deze bepalend is voor het rijgedrag van de auto zelf.


Hebt u reeds nieuwe banden en hebt u nieuwe velgen nodig? Geef dit dan tijdig aan zodat onze monteurs in overleg met u de juiste velgen kunnen vinden voor uw Bmw . Hebt u nieuwe velgen én banden nodig? Dan kunnen deze al in de garage gemonteerd worden zodat de wielen gemakkelijk en snel op locatie vervangen kunnen worden. Ook wanneer u al nieuwe banden hebt en geen nieuwe velgen wilt, kun u een afspraak maken met onze monteurs zodat zij de banden kunnen vervangen op de afgesproken tijd op de afgesproken locatie. Dan kunt u na uw werk gewoon weer in de auto naar huis met uw nieuwe autobanden.


Over Bmw

Het bedrijf vierde op 7 maart 2016 haar 100-ste verjaardag en werd opgericht in 1916. In 1912 richt de duitse ingenieur Karl Friedrich Rapp een vliegtuigmotorenfabriek op onder de naam Rapp Motorenwerke Gmbh. Het fabriek werd in de Beierse Stad München gevestigd. In 1916 neemt Gustav Otto het bedrijf over van Karl Rapp en voegt het samen met zijn eigen bedrijf genaamd Aerowerke Gustav Otto. Waarna de fusie heeft geleid tot het ontstaan van het nieuwe bedrijf onder de naam Bayerische Flugzeug Werke. Dit bedrijf wordt ook aangemerkt als het begin van BMW. In 1918 veranderde de naam ook in Bayerische Motoren Werke (BMW). Na de Eerste Wereldoorlog stapte BMW over op spoorweg remmen omdat het in Duitsland verboden werd om nog vliegtuigen te produceren. In 1928 nam BMW het bedrijf Eisenbach en hield zich sindsdien ook bezig met de autoproductie. Eerst alleen de dixie en de austin en vanaf 1933 werden de eigen unieke modellen van BMW gebouwd. BMW was tijdens de tweede wereldoorlog onontbeerlijk voor de duitse strijdkrachten met de levering van vliegtuigmotoren, motorfietsen en allerlei andere voertuigen. Tegen het einde van de tweede wereldoorlog kregen de BMW fabrieken het dan ook zwaar te verduren. De wederopbouw werd na de oorlog gemaakt met de populaire BMW motorfietsen en de bouw van een kleine auto met drie wielen, de BMW Isetta. In de autoproductie maakte BMW in 1961 een doorbraak met de BMW 1500 en vervolgens in 1977 met de achterwiel aangedreven 323i. Sindsdien werd de achterwielaandrijving de kenmerk van alle BMW-modellen. In 1985 werd de All-Wheel Drive geïntroduceerd en in 2003 de intelligente All-Wheel Drive systeem. De xDrive werd eerst toegepast op de BMW SUV's en vervolgens ook steeds meer op alle andere modellen. BMW heeft zich in de loop der jaren weten te ontwikkelen tot een bekend en niet weg te denken Wereldmerk. Deze holding heeft zichzelf sterk uitgebreid met het dochtermerk Mini. Daarnaast is BMW in bezit van de Rolls-Royce merkrechten en mag daarom ook modellen uitbrengen ondanks dat Volkswagen de naam en logo in eigendom heeft. "Plezier door rijden" is waar BMW voor pleit en zorgt hiervoor met verscheidene exclusieve modellen. zowel in uiterlijk, gevoel als het eigen geluid van elke BMW motor.

In 3 stappen uw Autobanden Vervangen geregeld voor uw Bmw

Stap 1

Selecteer op onze website uw auto onderhoud & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum en garage waarop u het onderhoud uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw auto is in goede handen bij een van onze erkende garages bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Auto’s voor uw Bmw ‌‌Autobanden Vervangen?

Gratis landelijk ophalen en afleveren vanuit huis of werk

Landelijk online platform met klantenservice

Alle bij ServiceRight aangesloten servicepunten zijn erkend door o.a. FOCWA & RDW

Garantie op onderdelen en arbeid

Fabrieksgarantie blijft ten alle tijden gewaarborgd

Ervaringen met ServiceRight Auto's

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Auto’s

€7,50

Winterbanden wisselen voor € 7,50 per band

€ 7,50 per band
Veilig rijden in de winter
6 maanden garantie

BEKIJK & BOEK

-20%

Grote beurt NU tijdelijk 20% korting!

Verversen van olie en diverse filters
Afstempelen onderhoudsboekje
6 maanden garantie

BEKIJK & BOEK

-20%

Kleine beurt NU tijdelijk 20% korting!

Verversen van olie en de oliefilter
Afstempelen onderhoudsboekje
6 maanden garantie

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke