Alfa Romeo reparatie

Bekijk de kosten voor auto reparaties van uw Alfa Romeo

20%

Korting

70,- Vanaf prijs:

59,-

Weet ik niet.

 

Contactloos gratis halen en brengen

6 maanden garantie

Dekking door heel Nederland

Wat wordt er gedaan bij een Alfa Romeo reparatie?

De gemiddelde duur van deze dienst: 3 uur en 30 minuten

Auto Reparatie; kosten toegelicht

Als u op zoek bent naar een offerte voor de reparatie van uw Alfa Romeo, neem dan een kijkje hieronder over hoe wij u geld kunnen besparen. Het arbeidsloon van een merkdealer begint vaak vanaf €75,- p/u en kan oplopen t/m €120,- p/u afhankelijk van de merkdealer. Dit houdt in dat u bij ons met tarieven te maken heeft die maar liefst tot 50% goedkoper zijn, dat betekend dat u elke keer weer geld bespaart.


Alfa Romeo reparatie

70,- Vanaf prijs:

59,-

Rijden in een veilige auto

Nieuwe onderdelen

Inclusief BTW

Inclusief arbeid

Auto reparatie + Onderhoud

U kunt uw Alfa Romeo onderhoud inplannen via de website of u kunt gebruik maken van het telefoonnummer dat bovenaan de website staat vermeld, wat overigens ook het nummer is om een reparatie offerte op te vragen en vervolgens de afspraak in te plannen. Extra werkzaamheden zullen van te voren met u besproken worden m.b.t. de goedkeuring voor het uit te voeren werk en de bijkomende kosten.


Veelgestelde vragen over Alfa Romeo reparaties

Wat zijn de kosten van auto reparatie voor Alfa Romeo ?

Onderdelen en werkuren zullen variëren tussen verschillende garages. Als u een auto reparatie wilt laten verrichten, kunt u dat telefonisch doorgeven aan één van onze adviseurs, die vervolgens een passende offerte voor u zal maken. Deze is gebaseerd op de tarieven van de garage die op de gewenste datum de auto reparatie aan uw Alfa Romeo zal verrichten. U zult via de mail een bevestiging en een offerte ontvangen van de des betreffende auto reparatie.


Wat is Alfa Romeo bekleding reparatie?

Autobekleding is kwetsbaar. De bekleding slijt aangezien er constant mensen op komen te zitten. De stof is daarnaast vaak gevoelig voor scherpe voorwerpen, schuren met kleding, zonlicht en ook brandgaten zijn geen zeldzaam voorkomende schade. Daarom is het goed om te weten dat u altijd kunt kiezen voor autobekleding reparatie. Of het nou uw eigen auto is of een auto van de zaak, dat maakt niet uit. De reparatie van uw autobekleding is in goede handen bij onze experts. Zelf de bekleding van uw Alfa Romeo repareren is vaak niet mogelijk. Het zijn ingewikkelde handelingen en in de meeste gevallen is het niet eens mogelijk om de bekleding van de auto gemakkelijk los te halen wanneer u niet weet hoe het vastzit. Ook kan het voorkomen dat u niet het juiste gereedschap hebt om de klus te verrichten. Wilt u zeker weten dat de reparatie snel en op een professionele manier gedaan wordt zonder dat dit gevolgen heeft voor de garanties? Dan kiest u voor onze experts. Wij hebben de juiste gereedschappen in huis, weten hoe de bekleding gemonteerd is en we kunnen altijd aan de juiste stoffen en materialen komen om de auto in originele staat te herstellen. Wacht niet te lang met het maken van een afspraak, schade in de bekleding van de auto wordt namelijk alleen maar erger wanneer u wacht met het maken van een afspraak voor reparatie van de schade.


Wat is Alfa Romeo interieur reparatie?

Wanneer het gaat om slijtage aan de Alfa Romeo , dan wordt er vaak gedacht aan de verschillende onderdelen van de auto die gebruikt worden voor de aandrijving. Maar ook binnen het interieur zijn er veel onderdelen die kunnen slijten. Het interieur van een auto bestaat vaak uit rubber, kunststof en stof. Juist deze materialen kunnen gemakkelijk slijten en beschadigd raken. Dat lijkt geen groot probleem, maar voor mensen die trots zijn op hun auto kan het een doorn in het oog zijn. Zeker wanneer u beseft dat er vaak meer schade komt wanneer de eerste beschadigingen gezien en genegeerd worden. Het repareren van het interieur kunt u zelf doen wanneer er bijvoorbeeld knoppen losraken of matten beschadigd zijn. U zoekt dan de juiste vervangende onderdelen en plaatst deze in de auto. Wanneer het gaat om schade aan het dashboard of een te vervangen onderdeel dat u niet zelf op de after market kunt vinden, dan is het handiger om de experts in te schakelen. Wij hebben de gereedschappen, materialen en onderdelen om direct aan de slag te gaan met de reparatie van het interieur van uw auto. Dit kan in de garage, maar we kunnen ook de auto repareren op locatie. In de meeste gevallen moet er wel eerst gekeken worden naar de exacte schade om een plan van aanpak te kunnen maken. Onze monteurs overleggen graag met u welke mogelijkheden er zijn om de reparatie zo goedkoop en goed mogelijk uit te voeren. Ook voor zakelijke wagens.


Wat gebeurt er bij een airco reparatie aan mijn Alfa Romeo ?

Een airco die niet werkt of niet naar behoren werkt, dat is bijzonder storend. Wanneer de auto voorzien is van airco, wilt u hier immers ook graag gebruik van kunnen maken. Daarom bieden we airco reparatie voor uw auto aan. In de meeste gevallen kan een airco namelijk bijzonder goedkoop gerepareerd worden omdat er gewoon te weinig druk in het systeem is. Het navullen en op druk brengen van het systeem is in dat geval genoeg om de airco weer te laten werken. Er kan echter ook meer aan de hand zijn. Wanneer de monteur de airco op druk zet, kan hij of zij vaak direct zien waar de problemen zitten. Een compressor die niet meer werkt, een verdamper die het begeven heeft of losse slangen in het systeem. Er kunnen veel oorzaken zijn, maar onze monteurs weten vaak binnen een paar minuten waar het probleem zit en hoe het verholpen kan worden. Uiteraard wordt er eerst contact met u opgenomen om te bepalen wat er gaat gebeuren met de auto. Deze reparaties worden altijd in de garage uitgevoerd, maar dankzij onze service rond het halen en brengen van uw Alfa Romeo hebt u hier geen omkijken naar.


Wat gebeurt er bij een elektronica reparatie aan mijn Alfa Romeo ?

Tegenwoordig bestaat de auto voor het grootste deel uit elektronica. Dat betekent heel veel sensoren, heel veel bedrading en vooral heel erg veel kans op beschadiging. In een zeldzaam geval kunt u zelf de oorzaak van het probleem vinden door gebruik te maken van een multimeter. In de meeste gevallen zal echter blijken dat het volgen van de bedrading een onmogelijke zaak is en dat reparaties vaak achter het dashboard uitgevoerd moeten worden, of onder de bekleding van de achterklep (bij een ruitenwisser achter die niet meer werkt). Hier geldt dat het vaak goedkoper en sneller is om een monteur in te schakelen met kennis van zaken. We hebben de juiste kennis in huis en kennen de stroomschema’s van de Alfa Romeo auto’s waardoor we beter weten waar we op zoek moeten naar de oorzaak van het probleem. Geeft u vooral duidelijk aan wat het probleem precies is en wanneer u het probleem voor het eerst opgemerkt heeft. Heeft de monteur het probleem gevonden, dan nemen we contact met u op over de mogelijke reparaties die verricht kunnen worden om dit op te lossen en wat de exacte kosten hiervoor zullen zijn. Zo weet u altijd waar u aan toe bent wanneer u kiest voor onze service.


Gerelateerde diensten

Als u op zoek bent naar een offerte voor autoschade herstel van uw auto, neem dan een kijkje hieronder over hoe wij u geld kunnen...

Meld uw schade voor een offerte: Als u op zoek bent naar een offerte voor het polijsten van uw auto, neem dan een kijkje hieronder...

Meld uw schade voor een offerte Als u op zoek bent naar een offerte voor autoschade herstel van uw auto, neem dan een kijkje hieronder...

Gerelateerde blogs

Een brandgat in de autostoel is geen fraai gezicht. Het is ook niet verstandig om het gat in de bekleding te laten zitten. Wanneer iemand...

De auto is een geweldig vervoersmiddel en u kunt altijd rekenen op uw favoriete Volkswagen, Audi, Peugeot, Nissan of een van de vele andere automerken...

Over Alfa Romeo

Alfa Romeo is een Italiaanse automerk met een sportieve imago. Behalve sportwagens heeft Alfa Romeo ook gezinsauto's geproduceerd. Er worden jaarlijks zo een 150.000 auto's door Alfa geproduceerd. Alfa Romeo is in 1910 ontstaan onder leiding van Nicola Romeo. Oorspronkelijk produceerde het bedrijf vliegtuigen en tractoren. Daarnaast werden ook spoorwegmaterialen geproduceerd. Nicola Romeo vernoemde het bedrijf naar zichzelf die al bekend stond als ALFA (Anonima Lombarda Fabbrica Automobili). Alfa Romeo heeft grote naamsbekendheid gemaakt door succesvol mee te doen aan verschillende auto races. De Alfa Romeo racewagens werden destijds gemarkeerd met een embleem, een klavertje vier (Quadrifoglio Verde). In 2009 is het embleem wederom geïntroduceerd. In de jaren 50 ging Alfa Romeo zich richten op de productieauto's. In 1954 werd de Guilietta geproduceerd. Daarna volgde een geslaagde productie van de Giulia in een nieuwe fabriek die in 1963 werd geopend in Arese. Andere succesvolle producties waren de Alfa 156 in september 1997 en de Alfa 147 die in 2001 werd verkozen tot auto van het jaar. Sinds de jaren 70 heeft Alfa Romeo wat problemen gekend waarna deze in 1984 werd overgenomen door het merk Fiat. Onder het moederbedrijf Fiat behoudt Alfa Romeo de sportieve imago.

In 3 stappen uw Auto reparatie geregeld voor uw Alfa Romeo

Stap 1

Selecteer op onze website uw auto onderhoud & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum en garage waarop u het onderhoud uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw auto is in goede handen bij een van onze erkende garages bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Auto’s voor uw Alfa Romeo ‌‌Auto reparatie?

Gratis landelijk ophalen en afleveren vanuit huis of werk

Landelijk online platform met klantenservice

Alle bij ServiceRight aangesloten servicepunten zijn erkend door o.a. FOCWA & RDW

Garantie op onderdelen en arbeid

Fabrieksgarantie blijft ten alle tijden gewaarborgd

Ervaringen met ServiceRight Auto's

9.5 uit 3074 klantenbeoordelingen

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Auto’s

€7,50

Winterbanden wisselen voor € 7,50 per band

€ 7,50 per band
Veilig rijden in de winter
6 maanden garantie

BEKIJK & BOEK

-20%

Kleine beurt NU tijdelijk 20% korting!

Verversen van olie en de oliefilter
Afstempelen onderhoudsboekje
6 maanden garantie

BEKIJK & BOEK

€29,50

APK NU tijdelijk voor € 29,50!

Inclusief RDW keuringsrapport
Inclusief afmeldkosten
Inclusief BTW

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke