Smart uitlijnen

Bekijk de kosten van uw Smart uit te laten lijnen

20%

Korting

90,- Vanaf prijs

75,-

Weet ik niet.

 

Contactloos gratis halen en brengen

6 maanden garantie

Dekking door heel Nederland

Wat wordt er gedaan bij uw Smart uitlijnen ?

De gemiddelde duur van deze dienst: Tussen 0.5 en 1.5 uur

Toen de fabrikant uw auto maakte, zijn de wielen en de ophanging op een bepaalde manier ingesteld. Dit is de ideale instelling omdat het stuur recht staat en alle vier de banden in dezelfde richting wijzen, met de juiste afstanden tussen de wielen onder de auto. Wanneer er problemen zijn met de uitlijning van de auto, moet de auto opnieuw uitgelijnd worden.


Smart uitlijnen

90,- Vanaf prijs:

75,-

Inclusief BTW

Inclusief arbeid

Dit gebeurt in een garage op een brug. Met professionele apparatuur wordt de afstand tussen de wielen gemeten en wordt dit indien noodzakelijk aangepast. U kunt daarom nooit zelf uw auto uitlijnen omdat de kans bijzonder klein is dat u zelf een brug en meetapparatuur hebt. Het uitlijnen van de auto is belangrijk voor het brandstofverbruik, de slijtage aan de banden, de wegligging en het comfort tijdens het rijden.


Veelgestelde vragen over een Smart uitlijnen

Waarom moet ik mijn Smart uitlijnen?

De Smart moet uitgelijnd worden met het oog op het comfort, de veiligheid en het verbruik van de Smart . U bent bepaalde prestaties van uw Smart gewend. Zo weet u hoe uw auto reageert in een bocht en heeft u ervaring met snel optrekken met uw bolide. Zodra de uitlijning van de wielen niet meer in orde is, vallen alle prestaties weg. Vaak begint met het een verslechterde wegligging. Uw auto trekt duidelijk een bepaalde kant op tijdens het rijden – en wanneer u het stuur recht zet, gaat de auto niet recht vooruit. Vaak is aan de banden zelf goed te zien dat de Smart uitgelijnd moet worden. Zij slijten ongelijkmatig af. Dit kan schuin afslijten zijn, maar het kan ook zo zijn dat uw rechterband bijna aan vervanging toe is, terwijl links nog zo goed als nieuw lijkt. Staan de banden niet meer goed onder de Smart , dan gaat dit ten koste van veel prestaties. Zo verbruikt de auto (veel) meer brandstof, is de remweg langer en maken de banden meer geluid. De veiligheid komt in het geding, net als het comfort tijdens het rijden vanwege de matige wegligging en het hogere geluidsemissie niveau. Het uit laten lijnen van uw auto kan tegen een scherp tarief, waarmee u het comfort weer verbetert en de veiligheid toeneemt. Vaak is het uitlijnen van de auto goedkoper dan het kopen van één nieuwe autoband, terwijl u zeer waarschijnlijk alle vier de banden onder uw Smart moet vervangen wanneer u besluit door te rijden met een auto waarvan de wielen niet uitgelijnd zijn!


Wat zijn de kosten voor een Smart uitlijnen?

Een Smart uitlijnen kan al vanaf € 75. Het is verstandig om hiervoor te kiezen wanneer u merkt dat de Smart niet meer uit zichzelf rechtdoor rijdt of wanneer er een botsing geweest is tussen een van de wielen en een hard obstakel zoals een stoeprand. Ook is het verstandig om de auto uit te laten lijnen wanneer het stuur niet meer in rechte positie staat terwijl u rechtdoor rijdt. Een auto die problemen heeft met de uitlijning van de wielen is niet betrouwbaar en de problemen worden mettertijd alleen maar erger. Niet alleen zorgt dit voor gevaarlijke situaties, het is ook nog eens niet goed voor de Smart zelf. Het kan gebeuren dat de monteur tijdens het uitlijnen ziet dat er problemen zijn met de ophanging van de Smart . Wanneer dit het geval is, wordt er eerst met u overlegd over de mogelijke oplossingen en de kosten. Vermoedt u problemen met de ophanging of is de wegligging dermate slecht dat u liever niet meer met de auto wilt rijden? Dat is begrijpelijk, maar geen enkel probleem. Wij halen de Smart namelijk gratis bij u op, brengen deze naar de garage en lijnen de Smart uit. Wanneer de auto weer helemaal in orde is, brengen we deze gewoon gratis bij u terug. Dat kan op uw werk zijn of gewoon thuis. Zo hoeft u niets te doen en nemen we graag al het werk van u over. Heeft u vragen of wilt u direct een afspraak boeken om uw auto uit te laten lijnen? Neem dan contact met ons op via de chat of via de telefoon. Al onze medewerkers door heel Nederland helpen u graag verder met vragen over uw Smart .


Over Smart

De Smart (Swatch Mercedes Art) de automerk dat eigendom is van het concern Daimler A.G. Soms wordt ook MCC Smart gebruikt. Oorspronkelijk bestond het idee in de organisatie een kleine trendy auto op de markt te brengen van Swatch.

In 3 stappen uw Auto uitlijnen geregeld voor uw Smart

Stap 1

Selecteer op onze website uw auto onderhoud & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum en garage waarop u het onderhoud uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw auto is in goede handen bij een van onze erkende garages bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Auto's voor uw Smart Auto uitlijnen?

Gratis landelijk ophalen en afleveren vanuit huis of werk

Landelijk online platform met klantenservice

Alle bij ServiceRight aangesloten servicepunten zijn erkend door o.a. RDW

Garantie op onderdelen en arbeid

Fabrieksgarantie blijft te allen tijde gewaarborgd

Ervaringen met ServiceRight

9.5 uit 7573 klantenbeoordelingen

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Auto's

-20%

Grote beurt NU tijdelijk 20% korting!

Verversen van olie en diverse filters
Afstempelen onderhoudsboekje
Garantie (6 mnd)

BEKIJK & BOEK

-20%

Car cleaning tijdelijk 20% korting!

Verversen van olie en diverse filters
Afstempelen onderhoudsboekje
6 maanden garantie

BEKIJK & BOEK

-20%

Kleine beurt NU tijdelijk 20% korting!

Verversen van olie en de oliefilter
Afstempelen onderhoudsboekje
6 maanden garantie

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke