Airco service Nijmegen

Bekijk de kosten van een airco service / vullen voor uw auto in Nijmegen

20%

Korting

131,40 Vanaf prijs

109,50

Weet ik niet.

 

Contactloos gratis halen en brengen

6 maanden garantie

Dekking door heel Nederland

Wat wordt er gedaan bij een airco service in Nijmegen?

Aankoopcheck voor auto's

De gemiddelde duur van deze dienst: Tussen 0.5 en 1.5 uur

Wat houd een airco service in?

Wist u dat het koudemiddel van uw airco door verlies en/of verdamping jaarlijks met 8 tot 10% afneemt? Zodra het percentage onder de 70% komt, neemt de kans tot defect toe, wat vervolgens zal leiden tot HOGE reparatiekosten. Daarnaast neemt de koelcapaciteit af, waardoor de temperatuur in de auto minder snel daalt. Fabrikanten adviseren elke drie jaar een Airco Service te laten uitvoeren en te laten vullen.

Airco service Nijmegen

131,40 Vanaf prijs:

109,50

Complete airco service voor alle automerken

Vullen en recyclen van het koudemiddel van uw auto

Volgens officiële STEK-eisen

Eenvoudig online afspraak plannen

Aankoopcheck voor auto's

Airco service advies: Elke 3 jaar controleren en bijvullen

✔ Complete airco service voor alle automerken in Nijmegen

✔ Vullen en recyclen van het koudemiddel van uw auto in Nijmegen

✔ Volgens officiële STEK-eisen

✔ Eenvoudig online afspraak plannen voor in Nijmegen

Veelgestelde vragen over een airco service in Nijmegen

Waarom een airco service?

Regelmatig onderhoud aan de airco in de auto zorgt ervoor dat deze niet kapotgaat. Dat is belangrijk, want het repareren of compleet laten vervangen van een airco kost veel meer geld dan regelmatig onderhoud aan de airco. Daarnaast is het van groot belang dat de airco niet droog komt te staan. Wordt een airco ingeschakeld waarin geen koudemiddel meer aanwezig is, dan gaat deze zeker stuk. Ook heeft een slechtwerkende airco een nadelig effect op het brandstofverbruik van de auto. Doorrijden zonder regelmatige service aan de airco kost dus in alle gevallen geld en kan ervoor zorgen dat de airco niet meer gebruikt kan worden. Een aircocheck kost slechts een paar tientjes en zorgt ervoor dat de specialist precies kan vertellen of er een airco service nodig is of dat er nog doorgereden kan worden met de auto zonder een service.

Wanneer kan ik het best de airco service laten uitvoeren?

Een airco service kan heel het jaar gedaan worden door de specialisten van ServiceRight in Nijmegen. Hoe vaak de service uitgevoerd moet worden, daarover verschillen de meningen. Zelf raden we aan om minstens eens per drie jaar een aircocheck te laten doen. Zo is direct duidelijk wat de staat van de airco is, of deze bijgevuld moet worden of dat er schoongemaakt moet worden. Door een aircocheck te boeken bij ons wanneer de auto een beurt krijgt, weet u altijd waar u aan toe bent. Vergeet u niet de airco tijdens het rijden in de winter ook een paar keer te laten draaien? Door het systeem in gebruik te houden, verhoogt u de levensduur van uw airco. Dit is namelijk goed voor de leidingen en het koudemiddel, die op deze manier langer mee zullen gaan.

Wat zijn de kosten voor een airco service?

Een aircocheck kost slechts een paar tientjes. Een complete airco service is uiteraard duurder. Bij een aircocheck wordt er namelijk alleen gekeken of er koudemiddel bijgevuld moet worden en of de airco nog werkt. Een airco service omvat het vullen en het recyclen van het koudemiddel in uw auto. Op die manier weet u zeker dat uw airco het de komende tijd weer blijft doen. Hebt u meer problemen met de airco die tijdens de service zichtbaar worden? Dan nemen we contact met u op en kijken we samen naar de mogelijkheden. Onze standaardprijs voor een airco service in Nijmegen is € 99,50. Bij het online boeken van een afspraak voor een airco service van uw auto kunt u direct zien wat de actuele prijs is en wanneer uw auto ingeboekt kan worden bij een van onze stations in Nijmegen.

Wat is een airco herstel service?

Wanneer de airco niet werkt, wordt er eerst gekeken of de bestaande installatie te herstellen is. In sommige gevallen is het op druk brengen van het systeem al genoeg om te zien waar de problemen zitten. In andere gevallen is het op druk brengen van het systeem genoeg om de airco weer te laten werken. Blijkt er toch lekkage te zijn in een van de slangen van de airco, dan wordt gekeken of dit gerepareerd kan worden. Het repareren van de bestaande installatie is immers altijd voordeliger dan het vervangen van de airco.
Onderdelen binnen de airco die geregeld niet meer werken zijn de verdamper en de compressor. Het vervangen van de compressor is een prijzige reparatie, de verdamper vervangen is echter niet veel goedkoper. Deze reparaties moeten altijd uitgevoerd worden door een vakman zodat de airco optimaal werkt – en ook in de toekomst blijft werken. Merkt u een muffe lucht op uit de airco of is het vermogen van de airco ineens sterk afgenomen? Maak dan direct een afspraak voor airco herstel service. Hoe eerder u een afspraak boekt, hoe groter de kans is dat de airco gerepareerd kan worden.

Over Nijmegen

Nijmegen is een plaats gelegen in Gelderland. Gelderland is de grootste provincie van Nederland. Gelderland is gelegen in het midden en oosten van Nederland het wordt in het noordoosten begrensd door Overijssel, in het zuiden door Limburg en Noord-Brabant, in het oosten door de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen, in het uiterste zuidwesten door Zuid-Holland, in het noordwesten door het Veluwemeer, met aan de overkant Flevoland en in het westen door de provincie Utrecht, De hoofdstad is Arnhem.

Gerelateerde diensten

Ondanks de kortere onderhoudsintervallen van tegenwoordig is het toch belangrijk om bij te houden wanneer uw auto toe is aan een onderhoudsinspectie. De meeste auto’s...

Het is belangrijk om uw auto regelmatig te laten onderhouden en tegelijkertijd de staat van uw auto te laten bepalen. Ondanks de langere onderhoudsintervallen die...

Gerelateerde blogs

De pollenfilter zuiver de aangezogen lucht voor ze in het interieur stroomt. Het houdt vaste delen tegen zoals roet, stof, vuildeeltjes, pollen en bacteriën. Een...

Wanneer de auto muf begint te ruiken of het gewoon echt stinkt in de auto, kan dit te maken hebben met iets dat ergens is...

In 3 stappen uw Airco service geregeld in Nijmegen

Stap 1

Selecteer op onze website uw auto onderhoud & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum en garage waarop u het onderhoud uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw auto is in goede handen bij een van onze erkende garages bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Auto's in Nijmegen voor uw Airco service?

Gratis landelijk ophalen en afleveren vanuit huis of werk

Landelijk online platform met klantenservice

Alle bij ServiceRight aangesloten servicepunten zijn erkend door o.a. RDW

Garantie op onderdelen en arbeid

Fabrieksgarantie blijft te allen tijde gewaarborgd

Ervaringen met ServiceRight

9.5 van 7702 klantenbeoordelingen

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Auto's

-20%

Grote beurt NU tijdelijk 20% korting!

Verversen van olie en diverse filters
Afstempelen onderhoudsboekje
Garantie (6 mnd)

BEKIJK & BOEK

-20%

Car cleaning tijdelijk 20% korting!

Verversen van olie en diverse filters
Afstempelen onderhoudsboekje
6 maanden garantie

BEKIJK & BOEK

-20%

Kleine beurt NU tijdelijk 20% korting!

Verversen van olie en de oliefilter
Afstempelen onderhoudsboekje
6 maanden garantie

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke