Buerstner aankoopkeuring

Bekijk de kosten voor een aankoopkeuring van uw Buerstner

20%

Korting

118,80 Vanaf prijs

99,-

Weet ik niet.

 

Contactloos gratis halen en brengen

6 maanden garantie

Dekking door heel Nederland

Wat wordt er gedaan bij een Buerstner aankoopkeuring?

Aankoopkeuring

De gemiddelde duur van deze dienst: Tussen 1 en 2 uur

Aankoopkeuring is zeker zijn van je aankoop.

Voor u is het belangrijk dat de Buerstner aan de verwachting voldoet. Tevens wilt u niet voor verassingen komen te staan en met torenhoge rekeningen opgezadeld worden omdat de Buerstner vol gebreken blijkt.


Dit is voornamelijk handig als u een auto koopt bij iemand via Facebook of Marktplaats. Dit zijn namelijk vaak auto?s die niet goed zijn onderhouden voordat ze worden verkocht.


Buerstner Aankoopkeuring

118,80 Vanaf prijs:

99,-

Rijkwaliteiten en wegligging checken

Remwerking en ABS-systeem checken

Banden en stuurinrichting checken

Verlichting checken

Startmotor, dynamo en accu checken

Aankoopkeuring

De Buerstner wordt uitgelezen met de nieuwste apparatuur en wordt grondig gecontroleerd op de belangrijkste punten. Tevens wordt er een deskundige proefrit met de auto gemaakt. Nadat de keuring is uitgevoerd ontvangt u een uitleesrapport, een bijhorend reparatie advies en de kosten zodat u weet waar u aan toe bent voor dat u uw aankoop doet. Bij iedere keuring wordt bovendien extra aandacht besteed aan de bekende kwaaltjes die gelden voor de desbetreffende Buerstner.


Veelgestelde vragen over een Buerstner aankoopkeuring

Wat houdt een Buerstner aankoopkeuring in en wat zijn de kosten?

Met een aankoopkeuring via ServiceRight wordt er door onze onafhankelijke specialist ter plaatse bij de verkoper of in de werkplaats van de ServiceRight garage de aankoopkeuring uitgevoerd. Vervolgens zal er een officieel keuringsrapport worden opgemaakt. Uiteraard wordt u alles ter plaatse ook nog eens volledig en begrijpelijk uitgelegd en worden al uw eventuele vragen beantwoord.


Wanneer een Buerstner aankoopkeuring laten uitvoeren?

• Als u er zeker van wilt zijn of de Buerstner in goede staat is.

• Als u een onafhankelijk keuringsrapport wenst.

• Als u wilt weten welke kosten u het komende jaar te wachten staan.


Wat is een Buerstner aankoopkeuring?

Het kopen van een gebruikte auto hoeft niet altijd een gok te zijn. Uiteraard kunt u rekenen op een apk waarbij de auto zonder problemen door de keuring komt, maar dat is niet verstandig. Tijdens een aankoopkeuring wordt namelijk naar veel meer punten gekeken dan alleen de veiligheid. Zo wordt er gekeken naar de staat van onderhoud, mogelijke schades in het verleden en worden de cijfers vergeleken. Ook wordt er vaak gekeken naar de aanwezigheid van een onderhoudsboekje en servicegeschiedenis. Zo voorkomt u directe problemen na het kopen van een tweedehandsauto en weet u zeker dat u een tijd met de auto vooruit kunt. De aankoopkeuring wordt altijd verricht door gecertificeerde garages, wat concreet betekent dat het altijd bekwame en ervaren monteurs zijn die de auto nakijken. Zo wordt het aankopen van een tweedehandsauto geen gok, maar een mooie mogelijkheid. Wilt u zeker weten dat uw volgende auto een goede keuze is zonder dat er direct problemen zijn? Dan kijkt u niet naar de apk waarbij alleen naar de wettelijke eisen gekeken wordt, maar dan kijkt u naar de aankoopkeuring waarbij u direct alle informatie over de auto hebt.


Hoe werkt een Buerstner aankoopkeuring op locatie?

U kunt niet altijd een tweedehandsauto langs brengen bij een van de aangesloten garages. De proefrit zou op die manier wel heel erg lang worden en dat is niet altijd ideaal. Daarom bieden we de aankoopkeuring ook op locatie aan met dekking door heel Nederland. Het maakt dus niet uit waar u zich bevindt. En eigenlijk is dit heel simpel. Is de verkopende partij het er niet mee eens, dan weet u direct dat er problemen zijn met de auto. Heeft de verkopende partij geen problemen met een aankoopkeuring op locatie, dan kunt u er zeker van zijn dat de verkoper niets opzettelijk verbergt. Desalniettemin is het verstandig om ook dan de keuring uit te laten voeren. Vaak is de eigenaar van de auto niet de eerste eigenaar en heeft hij of zij geen aankoopkeuring uit laten voeren voordat de auto gekocht werd. Wilt u een aankoopkeuring op locatie laten verrichten? Laat u dan op tijd weten wanneer de auto gekeurd moet worden en licht ook de verkopende partij in over het feit dat u een aankoopkeuring laat doen. Zo weet deze ook wat hij of zij kan verwachten.


Wat is het verschil met de ANWB aankoopkeuring?

De ANWB-aankoopkeuring wordt vaak een wat oppervlakkige variant van de aankoopkeuring genoemd. Het is een handige aankoopkeuring voor mensen die echt geen verstand hebben van auto’s en die een algemeen beeld willen hebben van de staat van de Buerstner . De staat van de banden wordt nagekeken, de kilometerstand wordt gecontroleerd en er zijn nog een aantal aspecten die onafhankelijk gekeurd worden. Maar het aantal keurstations is beperkt en de ANWB kan geen offerte geven voor de reparaties omdat de ANWB geen garage is. Bij de ServiceRight Auto’s aankoopkeuring heeft u veel meer garages waar u direct de aankoopkeuring kunt laten verrichten. Meestal is dit binnen een uur geregeld en weet de monteur (of keuringsmeester) u precies te vertellen wat er moet gebeuren, wat dit zou kosten en of de aankoop wel of niet het geld waard is. Zowel de ANWB-aankoopkeuring als de ServiceRight Auto’s aankoopkeuring voor tweedehandse auto’s geven meer informatie over de staat van de auto dan de apk, maar een auto die recentelijk goedgekeurd is bij de apk is wél een betere keus dan een auto die binnen korte tijd gekeurd moet worden. Onzeker over de mogelijke aankoop? Neem dan direct contact met onze ServiceRight Auto’s gecertificeerde garages door heel Nederland.


Gerelateerde diensten

Aankoopcheck is zeker zijn van je aankoop. Voor u is het belangrijk dat de auto aan de verwachting voldoet. Tevens wilt u niet voor verassingen...

Gerelateerde blogs

De kosten voor een auto bestaan uit verschillende delen. Allereerst is er een aankoopbedrag van een auto. Koop je een nieuwe auto, dan is de...

Bent u op zoek naar een nieuwe auto of hebt u al een andere auto gevonden? Dan is het hoog tijd om uw vorige auto...

Over Buerstner

In 3 stappen uw Aankoopkeuring auto geregeld voor uw Buerstner

Stap 1

Selecteer op onze website uw auto onderhoud & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum en garage waarop u het onderhoud uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw auto is in goede handen bij een van onze erkende garages bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Auto's voor uw Buerstner Aankoopkeuring auto?

Gratis landelijk ophalen en afleveren vanuit huis of werk

Landelijk online platform met klantenservice

Alle bij ServiceRight aangesloten servicepunten zijn erkend door o.a. RDW

Garantie op onderdelen en arbeid

Fabrieksgarantie blijft te allen tijde gewaarborgd

Ervaringen met ServiceRight

9.5 uit 7573 klantenbeoordelingen

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Auto's

-20%

Grote beurt NU tijdelijk 20% korting!

Verversen van olie en diverse filters
Afstempelen onderhoudsboekje
Garantie (6 mnd)

BEKIJK & BOEK

-20%

Car cleaning tijdelijk 20% korting!

Verversen van olie en diverse filters
Afstempelen onderhoudsboekje
6 maanden garantie

BEKIJK & BOEK

-20%

Kleine beurt NU tijdelijk 20% korting!

Verversen van olie en de oliefilter
Afstempelen onderhoudsboekje
6 maanden garantie

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke